mandydebruin

mandydebruin : 6 december 2016 : Dr. Schiettecatte : Kliniek Amstelveen

Recommended Posts

Hallo allen,

Bij deze mijn ervaring:

Ik was eerder benieuwd of er mensen rechtstreeks bij kliniek amstelveen geweest waren. Dit omdat ik toch ook veel negatieve reacties had gelezen over praktijk diana gabriels. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gebeld. En inderdaad... je kunt ook zeker rechtstreeks een afspraak maken bij kliniek Amstelveen. Ik heb vorige week donderdag een afspraak gemaakt en kon vandaag terecht. Ik ben net op consult geweest bij dokter Schiettecatte, ik moest een vragenlijst invullen en daarna was ik vrij snel aan de beurt. Wat een leuke dokter, ik had een heel goed gesprek en mij is een borstvergroting geadviseerd met ronde protheses 350 cc ik ben niet heel groot en dit was een goede maat. Ook heb ik een 3D afbeelding gemaakt bij de consulente, hierop kan je gelijk zien hoe het eruit gaat zien en ja hoor.. ik was meteen dol enthousiast. Na het consult had ik nog een gesprek met de consulente en daar heb ik gelijk een datum besproken. Ik ben nu vooral heel zenuwachtig mijn operatie staat gepland voor 6 december. 

 

groetjes Mandy

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis, 

Wat fijn dat e een goede indruk hebt gekregen van zowel de kliniek als de pc, want daar gaat het om,dat het vertrouwen er is.

Ik heb gelijk je titel aangepast, in dit topic kun je  nu al je updates, vragen en ook na je operatie je verslag neerzetten.

Nu lekker aftellen

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

De operatie was op 6 december en ben nu precies een week verder! Alles is super goed verlopen.


De dag van de operatie verliep meer dan prima. Ik was om 7.30 uur bij de kliniek werd gelijk heel vriendelik ontvangen aan de balie en er werden nog wat vragen gesteld. Daarna mocht ik mee naar boven lopen om me om te kleden. Gelijk daarna kwam de anesthesioloog zich voorstellen en werd door de verpleegkundige mijn infuus geprikt. (hiervoor was ik heel zenuwachtig maar dit stelt echt helemaal niks voor) Toen kwam dokter schiettecatte naar mij toe en begroette mij vriendelijk. Hij heeft mijn borsten afgetekend en het aantal cc nogmaals besproken. Toen daarna mocht ik naar de operatie kamer en stond het hele team klaar. Allemaal vrolijke en lieve mensen. Na de operatie werd ik wakker op de uitslaap kamer, heel moe en vooral heel blij met mijn nieuwe borsten. Echt dit is een van de mooiste momenten in mijn leven geweest. In eens is het daar.. iets waar je zolang op gewacht heb... ik was in de zevende hemel! De mensen bij kliniek amstelveen nemen je echt aan de hand in het traject, hierdoor ben ik heel goed voorbereid en verliep alles zoals gezegd. 

Na wat gegeten te hebben en nog wat gekletst met de verpleegkundige voelde ik me al snel goed genoeg om naar huis te gaan. Toch duurde dit nog wel even.. ik moest namelijk nog naar het toilet. Daarna kwam dokter schiettecatte nog bij me kijken en mocht ik gaan. 

Een maal thuis heeft mijn moeder de medicatie opgehaald bij de apotheek. Je krijgt diclofenac als pijnstiller. Ik heb deze voor het slapen gaan ingenomen en heb eigenlijk een goede nacht gehad. (behalve dan op je rug liggen is een beetje vervelend als je dat niet gewend bent). De volgende ochtend nog wel wat pijn met rechtop komen. Vlug weer een pijnstiller genomen en dat heeft goed geholpen. Na 3 dagen hoefde ik geen pijnstiller meer te slikken. De dag na de operatie ben ik gelijk gebeld door de assistente. Ik had nog wat vragen maar hier wist ze gelukkig alle antwoorden op.

Mijn borsten zien er nu al fantastisch uit! Ik ben er zo blij mee... Ik kan zeggen dat ik al de hele week op een roze wolk leef. Alle credits voor kliniek amstelveen en dokter schietecatte.

Volgende week moet ik op controle en zal ik jullie het beloop laten weten.


Groetjes Mandy,

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er zijn nogal veel vragen over sportbh hier op het forum. Nou ik kan je zeggen de sportbh die ik heb gekocht in de kliniek is super! Hele goede ondersteuning en druk.. Hij wordt na de operatie gelijk door de verpleegkundige bij je aangemeten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Mandy..!

ik volg je even ik word 10 januari geopeerd door schiettecatte ik heb nu a70 en het advies van de pc is 330 cc dual plane!

hoeveel cc heb jezelf gekregen en welke cupmaat draag je? 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest saarie

Hoi Mandy,

 

Fijn dat alles zo goed is bevallen bij dr schiettecatte. Ik ben 3 dagen geleden door hem geopereerd in amstelveen :). Ik heb een vraagje aan jou, na hoelang heb jij de tape van je borsten afgehaald?

 

xS

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ga 11 januari bij hem en krijg 375cc

wel fijn om te horen dat jij tevreden bent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Mandy, 

Fijn dat je tevreden bent! geniet er van. heb jij de siliconen onder of boven de spier? Ik heb 4 januari mijn bv in kliniek amstelveen en vind het toch wel heel erg spannend. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @mandydebruin

Ik word volgende week woensdag geopereerd in Amstelveen door dr schiettecatte! Super fijn om goede verhalen ik ben ook benieuwd na cc!  Ik heb 75a en krijg 400cc, Heeft hij je nog speciale adviezen gegeven? Voor de komende tijd? En heb je ook de care fix Anna bh? Omdat je zegt dat hij zo goed zit! En kun je me vertellen waarom dr schiettecatte die tape er over heen doet? Ik geloof dat ik ergens had gelezen dat dit voor 48 uur was maar ik snap nog steeds niet waarvoor hij het doet en anders pc's niet.. 

Ik heb er nu al zoveeeel zin in!

Liefs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Lucy!

wat leuk dat je 11 januari gaat

ik ga 10 januari, bij de heer schiettecatte!

Ga je in de kliniek in Amstelveen?

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi saarie, 

Ik mocht de tape na 2 dagen verwijderen. Hoe gaat het nu met jou? Ik ben zo goed als pijnvrij.

Heerlijk, ik doe wel al weer veel.. maar soms met zware dingen tillen voel ik wel even dat dat misschien nog te veel is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi chan,

Ik heb 350 cc gekregen en ze zijn super mooi vol maar niet te overdreven. Ik moet de sportbh nog 4 weken dragen en ga daarna pas kijken voor nieuwe bhs.. Ik weet dus nog iet exact welke maat bh ik heb. Een ding weet ik wel.. mijn oude pas ik zoiezo niet meer(haha). Mijn borsten waren in het begin nog best veel gezwollen dit nam tot nu toe nog wat af. Ik wil zeker zijn van de juiste bh dus ik wacht mijn 4 weken sport bh nog even af. Toch vind ik de sport bh mega fijn zitten!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites