princessalice

princessalice : 9 maart 2017 : Dr. Plovier : Beclinic

Recommended Posts

Hallo

Heb sinds enkele maanden beslist om een bv te laten doen. Ik heb dit forum gevonden en beslist om bij dr Verdonck een afspraak te maken. Ik wil graag de operatie in februari laten doorgaan en mijn afspraak in januari te zetten, is dit redelijk?

Ik ben 1m64 en weeg 47 kg en heb een 70C en wil graag een 70E. 

Het enige waar ik een beetje bang voor ben is de herstelling en hoe vlug ik weer aan het werk kan. Ik zit momenteel in proefperiode als verkoopster en wil niet teveel profiteren van het ziektebriefje van de pc. Daarom wil ik graag een deel van mijn vakantie opnemen tijdens de herstelling. Weet er iemand trouwens welke gegevens van de pc er op het ziektebriefje staat?

groetjes xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!

Hm.. je hebt nu al een 70C.. Als ik heel eerlijk ben, vind ik dan Verdonck niet de aangewezen pc voor jou.. Hij maakt hele mooie borsten, begrijp me niet verkeerd, maar ik heb het vaak mis zien gaan bij meiden die meer dan een A cup van te voren hadden.. Op de een of andere manier heeft hij dan vaak 'last' van een soort double bubble..
Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf waar je naartoe gaat, maar ik wil je toch even gewaarschuwd hebben :)

Een ziektebriefje wordt in Belgie idd nog wel vaker gegeven, in Nederland is dat niet echt aan de orde... Maar goed, alleen maar handig als dat kan :)

Twee pc's die wel om kunnen gaan met jouw volume en dat vergroten, zijn dr. de Meyere (gent) en dr. Plovier (Overijse)
Plovier plaatst vaak de prohtese dual plane/achter de spier en demeyere meestal voor de spier.

Beide staan goed aangeschreven op dit forum.. misschien een bezoekje waard?

Ik wil je dus niet van Verdonck af praten, maar in jouw situatie heb ik toch zo mijn bedenkingen.... Je zult ook naar dit soort ervaringen op zoek zijn, neem ik aan, want dat is toch wat je ook zoekt op een forum, toch? :)

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi !

Bedankt om te reageren, heeft me enorm geholpen. Zal eens een afspraak maken bij dr. Plovier, heb ondertussen op het forum opgezocht over hem.

Denk je dat ik een afspraak kan maken in januari om in februari geopereerd te worden? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry dat zou ik niet weten.. Ik zou daar even over bellen met de kliniek.. Ik ken de wachttijden niet uit mijn hoofd van alle klinieken ;)

xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu maandag mag ik gaan voor mijn consultatie:D ik hoop om operatie in juli in mijn verlof te laten doorgaan. Toen ik 2 maanden geleden had gebeld hadden ze me vertelt dat ik nog geen optie moest nemen op die dag dat het nog ver was! Maar nu hoop ik wel dat ik dan echt nog kan als ik al hoor dat jij je consultatie in januari hebt

x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat spannend !Veel success maandag! Ik denk wel dat het mogelijk is om het in juli te laten doen. Ik zal vragen voor zo snel mogelijk mijn operatie te laten doorgaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo! ik ben vandaag op consult geweest en heb al mijn operatiedatum op 9 maart 2017 kunnen vastleggen! Ik laat het doen in BeClinic bij dr. Plovier. @best_boobie wil je aub mijn bericht verplaatsen ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Als je iemand tagt, dan moet je dat idd zo doen als je het geschreven hebt hierboven, maar dan moet je de juiste optie nog kiezen die te voorschijn komt (soms moet je daar even iets voor naar beneden scrollen om de opties te kunnen zien :)

Yes, een operatiedatum!!
Ik ga je titel aanpassen en je verhuizen naar de operatieverslagen!!

Heel veel plezier met aftellen nog!! :35:

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

dank je ik zal iedereen op de hoogte houden hoe het geweest is :) ik kijk er zo naar uit ! Een vraagje, was de afspraak ook snel voorbij bij jou ? dr plovier heeft een aantal afmetingen genomen en zal een protese plaatsen tussen 375 en 400 cc. Hiermee zal ik een E of F cup kunnen krijgen omdat ik smal ben en al een C cup had . Heb hem een aantal foto's getoont wat ik precies wil hebben en het zal geen probleem zijn :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja de afspraak was zeer snel boorbij, hij deed eerst een paar metingen en toen mocht ik da fotos laten zien en zei hij van je toch een 500 cc voor een mooie C cup te bekomen. ik had dan ook verwacht dat ik iets moest passen om te zien maar hij zei dat ze dat niet doen want dat het een verkeerd beeld geeft. ja hij zei ook gewoon neem op dag van operatie de fotos nog eens mee en dan weet ik genoeg^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

ik zal ook de 9/03 bij Dr Plovier gaan voor een borstvergroting  

 

ik ben franstalig, il begrijp nederlands maar ik heb geen veel woordenschat 

Share this post


Link to post
Share on other sites