Ga naar inhoud

annie1995 : 1 november 2016 : Dr. Schiettecatte : Kliniek Amstelveen


Aanbevolen berichten

Hoi iedereen,

1 november heb ik de bv gepland staan bij dr. Schiettecatte in Amstelveen, maar ik twijfel nog of dit wel de plek is waar ik geopereerd wil worden omdat ik er niet zeker van ben of het wel word zoals ik wil. Via internet las ik dat anatomisch de meest natuurlijke look geeft (natuurlijk in de zin van niet te hoog geplaatst,een beetje druppelvormig) , maar dr. Schiettecatte raadde mij dit af en wil voor ronde implantaten gaan. Is er iemand die mijn situatie begrijpt en misschien ervaring heeft met anatomische implantaten? Wat raden jullie mij aan?

Dit is ong de look waar ik voor wil gaan.

Alvast super erg bedankt!

kusjes

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan ook voor eurosilicone implantaten gaan, er is een keuze met ronde, 85% gevulde en anatomische. 85% gevulde zitten tussen ronde en anatomische, ze vallen een beetje als anatomische maar hebben ook bolling bovenop. Ze zien er natuurlijk uit en zijn zacht. Dr Nio werkt met deze protheses. Maar je voorbeeld foto's lijken wel rond te zijn...dit is mijn mening, maar ben geen specialist natuurlijk xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

je voorbeeldfoto's zijn zeker ronde hoor!!! met ronde prostheses kun je echt een mooi natuurlijk décolleté krijgen hoor! je hebt dan een mooie natuurlijke bolling bovenop, die je met anatomisch niet krijgt, en veel dames achtera zeggen dat ze het missen... success! x

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
5 uur geleden zei annie1995:

Dankjewel!!

wat heb ik een ongelofelijke last. Dag 3 en ik kan niet eens zelf opstaan. Zo een ongelofelijke druk en pijn.. hebben jullie tips ?

He meis,,

De eerste paar dagen is het behoorlijk afzien, maar neem je wel je pijnstilling op gezette tijden in? want dat je pijn hebt is normaal , maar het moet wel dragelijk zijn.

Ik weet niet welke pijnstilling je hebt, maar als dat niet voldoende werkt zou ik je pc even bellen en iets zwaarders vragen.

De druk komt vaak door het vocht en enige wat je daar tegen kunt doen is goed drinken.

Beterschap meis.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pijnstilling heb ik een schema voor gekregen waar ik me ook goed aan hou. Gister nacht heeft de dokter me een extra zware voorgeschreven (hij was langsgekomen bij mij thuis, ik schreeuwde het uit van de pijn). Die heeft mijn zus meteen die nacht opgehaald in het ziekenhuis. Het gaat nu wel weer een beetje, maar het was echt afzien en vroeg mezelf vaak af waarom ik dit heb gekozen te doen.

mijn ervaring bij kliniek Amstelveen was de grootste tegenvaller van allemaal, ik kwam daar aan en kreeg geen uitleg niks, moest wachten tot ik aan de beurt was kreeg infuus en heb me uit moeten kleden en na 70 min in spanning en zenuwen te wachten was ik eindelijk aan de beurt, daarna heb ik een half uur uitgeslapen. De zusters leken me te zijn vergeten en ik heb mezelf moeten aankleden, de zuster hielp me met mijn spullen terug te geven en mijn bh aan te doen en toen kon ik het zelf uit zoeken. In de offerte waar ik voor betaald heb was sport bh inbegrepen, maar deze heb ik ineens achteraf moeten afrekenen. Toen kreeg ik een enveloppe mee bij de uitgang waar het voorschrift en de volgende checkafspraak in zat,geen enkel overleg of deze datum en tijd überhaupt voor me uit kwamen maar oké. Kreeg ik ook nog eens bij het verlaten van het pand een opmerking over dat ik mijn moeder volgende keer beter thuis kan laten omdat ze telkens vroeg hoe het met me ging(even om het beeld beter te schetsen,ze zeiden me dat 11 uur kon gaan dus dat had ik doorgegeven aan mijn moeder en om half 1 zat ik daar nogsteeds. Ik had ze gevraagd om haar op de hoogte te stellen maar dat lieten ze langs zich af gaan). Het is natuurlijk geen ramp ofzo maar ik vind dit toch erg laks, we betalen er zoveel voor. Ik vind niet dat ze daar goed de tijd voor je nemen, ze deden er zo makkelijk over alsof je naar de kapper gaat.

nu de verschrikkelijke pijn die ik heb heeft de kliniek niet in de hand, maar na 4 keer te bellen en te mailen alleen een simpele reactie te krijgen als "neem je je medicatie wel goed in?" Nadat ik gewoon aan hun vraag of deze pijn normaal is en of ze nog tips hebben vind ik niet normaal..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor: kleine cup c

na: 350cc hp

op de na foto zitten ze natuurlijk nog erg hoog en bol, morgen gaat de tape er af dan zal ik nog een foto maken 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje meid, dat is niet echt prettig om zo behandeld te worden,dan krijg je echt het idee dat je een nummer bent en alles lopende band werk is, bah,en dan als klap op de vuurpijl nog zoveel pijn.

Gelukkig heb je zwaardere medicijnen van je huisarts gekregen, want dan voel je je wel gelijk een stukje beter, maar beetje heel erg jammer dat de kliniek je niet serieus nam en een normaal antwoord konden geven op je vraag, alles bij elkaar is het dan inderdaad een vreselijke tegenvaller.

Dat over de bh zou ik zeker bij je controle aan gaan kaarten,want dat klopt dan gewoon niet.

Voor nu maar focussen op je herstel, doe maar lekker rustig aan.

Maar het ziet er wel al heel goed uit, en natuurlijk zit er nog heel veel vocht, maar dat gaat vanzelf afnemen.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh meid, 

Wat naar dat je zo behandeld bent en dat je zoveel pijn hebt.  Ik hoop dat je je snel weer terug beter voelt en dat je herstel verder vlot verloopt. 

Ze zien er trouwens al heel erg goed uit. :wub: probeer je daar aan vast te houden.  Binnen een paar dagen zal het vast beter gaan. 

Veel liefs. 

Xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zien er super mooi uit!!!! :D inderdaad erg van alle ellende:wacko: als ik jou was zal ik alles nog goed bespreken tijdens de controle! Ik kreeg tijdens de eerste controle een soort hoofdarts die zei dan gelijk zijn collega's te kunnen controleren, ben zijn naam alleen kwijt maar hele lieve oprechte man waar je alles aan kwijt kan! Hoop dat je je eerste controle ook bij hem hebt! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.