sandra2307

sandra2307 : 18 augustus 2016 : Dr. Peters : MFIV

Recommended Posts

Hi dames, 

Nou alles is eindelijk rond en het gaat gebeuren. Lang getwijfeld wel of geen lift te doen maar toch maar wel besloten.  Datum staat voor volgende week donderdag gepland snel, zin in, maar toch wel heel spannend.

Over 1 ding twijfel ik nog. Wordt het 400 of 450 cc. Ik hoor jullie denken nu nog twijfelen maar ja weet het denk pas de dag voor de operatie zeker. Ik heb grote borsten gehad cup g, door afvallen en sporten naar cup e gegaan met heel veel huid over. Waarom nu de twijfel ik hoef niet zo zeer super grote borsten maar ben ook bang dat ik er straks een hoop geld aan uit gegeven heb en ze te klein vind. Iemand ook twijfels gehad en welke keuze heb je uiteindelijk gemaakt? Wel of niet tevreden. Alle tips zijn welkom...

 

Groetjes Sandra 

.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Vinora

Hoi Sandra!

Wat spannend dat je een beslissing hebt gemaakt! 

Wat ik hier wel een beetje van het forum heb geleerd is dat je bij twijfel tussen 2 niet zo verschillende maten best de grootste neemt. Het meest voorkomende negatieve punt nadien is dat vrouwen ze nog steeds te klein vinden. Ik denk zelf ook wel dat als je grote borsten had, 450cc niet erg is ;)

Ik zelf had een Acup en heb nu een Ecup met 400cc achter de spier. Ben nog maar 1 week po, maar met 450cc had ik minstens even blij geweest terwijl ik twijfelde zelfs tussen 360 en 380cc en nu zelfs nog meer heb haha.

Succes met je keuze en de operatie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Sandra, ik heb die twijfel dus ook daarom durf ik niet.Heb altijd grote borsten gehad toen ik 12 was al dd. Na zwangerschap lege c cup na paar jaar op laten vullen tot eigen maat anatomische 410 cc.Maar nu na 13 jaar stoppen met roken en overgang  ook 12 kilo aangekomen cup 80 g. Wil dus niet alleen lift maar verkleining 2 cups minder .maar de pc zei 400 gr per borst 3 cups kleiner ook voor verzekering.maar ben dus ook bang dat dat te klein wordt omdat iedereen me kent met grote borsten.En de pc zei ook al je hele profiel zal anders zijn je buik en billen zullen meer op vallen.daarom ik weet het  niet maar nu zijn ze echt wel te groot en hangen ook.maar ben vang dat ik er ongelukkug van word vooral als de d cup als c cup uitvalt. Dus je bent niet de enige met twijfels

Share this post


Link to post
Share on other sites