Guest #Sammie#

#Sammie# : 29 augustus 2016 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Guest #Sammie#

Hallo allemaal,

Ik ben Samantha en ben 22 jaar oud. Ik zit er al jaren lang aan te denken om een borstvergroting te doen en ben sinds een paar maanden druk/actief bezig met infomatie te verzamelen. Ik weet zeker dat ik op korte termijn een borstvergroting wil laten doen. Ik lees zoveel positieve verhalen en durf het nu eindelijk aan.:D Op dit moment heb ik een kleine B cup maar ik zou graag een volle C/kleine D cup willen hebben. Ik heb ongelijke borsten, de linker borst is bijna 1 cm kleiner dan de rechter borst.<_< Ik ben 165 cm lang en weeg 55 kilo.

Ik ben op consult geweest bij het Boerhaave Medisch Centrum in Amsterdam, bij plastisch chirurg Van der Weij. Hij raadde mij aan om de Mentor prothese van 300 cc anatomisch te nemen. Hij wil dit voor de spier plaatsen en bij beide borsten een gelijke hoeveelheid cc. Nou vraag ik mij af of voor de spier wel verstandig is. Ik lees op internet dat dual plane meer voordelen heeft (beter is) dan voor de spier. Hebben jullie hier ervaring mee? Ik neem aan dat hij weet waar hij over praat en ik wil hem graag geloven maar als ik de verhalen op internet lees, raak ik in de war en begin ik te twijfelen of dual plane niet verstandiger is om te doen. Ik hoor graag jullie mening over het voor de spier en/of dual plane plaatsen van een prothese!

Tevens raadde hij mij aan om gelijke cc te plaatsen, ook al heb ik zelf ongelijke borsten. Op internet heb ik gelezen dat het plaatsen van ongelijke prothesen ook mogelijk is, om zo de borsten gelijk te maken. Nou vraag ik mij af wat jullie ervaring is met het plaatsen van prothesen bij ongelijke borsten. Is het verstandiger om ongelijke cc te nemen of is de ongelijkheid te klein en is eenzelfde cc daardoor verstandiger?

Ik ben ook nog aan het kijken naar andere klinieken, er zijn er zoveel!:blink: Ik wil graag bij meerdere kllinieken op gesprek om te kijken waar ik mij het beste bij voel. Kliniek Amstelveen (plastisch chirurg Koeijers) en kliniek Heyendael (plastisch chirurg Van Straten) staan al op de planning deze maand.

Ik hoor graag ervaringen met verschillende klinieken en/of verschillende prothesen. Hopelijk krijg ik op deze manier een duidelijk beeld van de mogelijkheden en ervaringen! Hier zouden jullie mij ontzettend mee helpen! Foto's van voor en na operaties zijn natuurlijk ook van harte welkom!:) Alvast heel erg bedankt!

Groetjes Samantha.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Hoi hoi,

Ik zal even een update geven betreft mijn voortgang.

Ik ben afgelopen week op consult geweest bij Kliniek Amstelveen (pc Koeijers). Ik ben zelf naar de kliniek gegaan (niet op doorverwijzing Diana). Ik was mooi op tijd bij de kliniek, dit bleek ook handig aangezien je een aantal formulieren in moet vullen. Een formulier moet voor het gesprek ingevuld worden de rest moet daarna ingevuld worden (veelal handtekeningen zetten;)). Helaas liep het een uur uit (tussendoor even extra geld in de parkeerautomaat gegooid, de mevrouw na mij voor een consult had dat niet gedaan en had meteen een boete zitten!:huh:) De assistentes hielden ons niet op de hoogte waardoor ook niet iedereen wist dat en hoelang het uitliep. Ook waren de formulieren niet op orde. Het bleek dat een van de formulieren ook een achterkant moest hebben maar die was bij niemand mee gedrukt. Tevens waren ze een aantal mappen kwijt waardoor niet alles op orde was. Tevens liepen er vrouwen te klagen dat ze de formulieren al een keer ingevuld hadden (bij Diana) en het niet netjes/leuk vonden dat ze dat nu weer moesten doen. Gelukkig had ik daar geen last van. Maar als tip voor de vrouwen die via Diana gaan!

Na een uur was ik aan de beurt. Dr. Koeijers is een hele vriendelijke en kundige man. Hij nam de tijd voor vragen en legde alles goed uit. Na het opmeten adviseerde hij mij anatomische protheses, dual plane, links 325 en rechts 300 cc. Helaas dus heel wat anders dan bij mijn eerste consult, daar was ik al bang voor!:139: Vervolgens moest ik opnieuw wachten totdat ik terecht kon bij een van de assistentes om de rest van de formulieren in te vullen, afspraak te maken en natuurlijk om te passen (bij hun via 3D beeld). Hier verheugde ik me op! Netjes eerst de formulieren ingevuld. De assistente maakte mijn persoonlijke map op orde. Eventuele vragen werden beantwoord (wel kortaf waarschijnlijk doordat ze haast had om de uitloop te verminderen). En ik werd de deur uitgepoeierd zonder ook maar iets gezien te hebben wat het resultaat zou worden. Dus geen passen/3D beeld.

Toen ik thuis was heb ik ze gebeld met de vraag of ik dan maar het 3D beeld opgestuurd kon krijgen. Ze hebben toch al mijn afmetingen en ze weten van Dr. Koeijers wat hij erin gaat doen. Maar dat was niet mogelijk. Ik moet maar een nieuwe afspraak maken om te passen/3D beeld. 

Helaas was mijn ervaring met de kliniek dus niet geweldig maar het gesprek met Dr. Koeijers was wel fijn. Zoals ik al vermelde is het een aardige kundige man die de tijd voor je neemt (vandaar dus waarschijnlijk ook de uitloop:P). Als ik naar mijn ervaring met de pc kijk en alles wat ik over hem lees, is het zeker een overweging waard om door hem geopereerd te worden!

Maar waar ik al bang voor was is dus waar geworden. Twee consulten gehad en twee verschillende adviezen! Ik kan me in allebei de adviezen vinden en ik begrijp hun argumentatie. Daardoor vind ik het zo moeilijk om te kiezen!! 

Ik heb vandaag een consult bij Kliniek Heyendael (pc Van Straten). Ik ben benieuwd wat hij mij adviseert en wat mijn ervaring met de kliniek zal zijn. Ik hoop daarna een keuze te kunnen maken!

Groetjes Samantha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@#Sammie#  Hey meid, 2 consulten en 2 verschillende adviezen. Dat geeft natuurlijk verwarring. Al is de maat wel ongeveer hetzelfde. Van der Weij adviseert alleen voor de spier en Koerijers DP. Jammer dat de kliniek zo'n rommelige indruk maakte. Niet netjes dat ze hun zaken niet voor elkaar hebben. Ikzelf ben ook via Kliniek Amstelveen geopereerd, door dokter Koeijers. Ik ben zelf zeer tevreden met hem. Je moet je echter wel in z'n totaalbeeld een fijn beeld hebben natuurlijk. Alleen jij kan die keuze maken. 

Ben heel benieuwd naar je consult bij dokter Van straten. Ik hoor hele goeie dingen over hem. Ik hoop dat hij je een goed gevoel geeft en dat je beter kan zien wat het resultaat gaat worden.. je betaald immers een hoop geld en het lijkt me wel dat je vooraf mag weten wat je kan verwachten.

Wat ik overigens wel raar vind is dat je de 3D tekeningen niet mag/kunt inzien. Ik kreeg ze dezelfde middag nog via een link gemaild. Ik zou er toch op aandringen. Aangeven dat je geen operatie wil zonder dat je weet hoe het mogelijke resultaat gaat worden!

Succes met je keus meid, je bent al heel goed op weg. Meerdere PC's en meerdere consulten. Ben benieuwd naar je uiteindelijke keuze!

Groetjes, Pris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Bedankt voor je reactie! Ja de adviezen zorgden zeker voor verwarring! Ik geloof dat beide pc's weten wat ze doen en dat ze kundig zijn, wat het dus nog lastiger maakt!:( Merk wel dat het per pc dus verschilt en dat daar ook (naar mijn idee) voorkeur bij komt kijken. Ze vertellen het in ieder geval wel zo dat je het begrijpt en leggen de keuze duidelijk uit. Dat vond ik bij beide wel heel fijn! Ze namen echt de tijd voor je.

Het was inderdaad erg jammer dat het zo rommelig overkwam maar ik geloof best dat dat niet altijd zo is!;) Nu is natuurlijk de vakantie periode en ik hoorde dat er een stagiair een aantal fouten had gemaakt. Het is inderdaad dan wel vreemd dat ze het 3D beeld niet op wilde sturen als dat dus wel mogelijk is. Ondanks dat ik een goed gevoel bij de pc had heeft dit toch tot een minpunt geleid waardoor ik heb besloten om niet bij Kliniek Amstelveen de bv te laten doen. Zoals je al zegt moet je wel een fijn beeld van het totaal hebben.

Ondanks dat ik nog goede tips en informatie heb gekregen betreft het voor de spier plaatsen van de protheses en het vertrouwen op het advies van de pc, bleef ik mijn vraagtekens zetten bij het voor de spier plaatsen. Ik kreeg wel meer vertrouwen in het advies van Dr. Van der Weij door jullie ervaring met hem en jullie lieve woorden. Tevens zag ik ook mooie resultaten van protheses voor de spier. Ik voelde me bij hem en de kliniek meteen op mijn gemak. Toch wilde ik een derde pc bezoeken om zo hopelijk een 2-1 beeld te krijgen. Dan kon ik mijn keuze beter onderbouwen en dat zou mij meer vertrouwen geven.

Vandaar dat ik vandaag dus bij Dr. van Straten in Kliniek Heyendael ben geweest. Ik heb ook heel veel goede verhalen en mooie resultaten van hem gezien in dit forum en ging vol goede moed (en wat zenuwen, zelfs dus bij een derde consult:blush:) naar de kliniek. Wat een ontzettend aardige assistente, consulente en pc werken daar! Ik vond het in eerste instantie een beetje wennen dat het in een ziekenhuis zit maar naderhand had ik daar geen problemen mee en stoorde het mij niet. Eerst op gesprek bij de consulente. Die legt de hele operatie uit, de dag zelf en een aantal voor- en namaatregelen. Ook liet ze verschillende protheses zien en een aantal resultaten van bv's. Ik kreeg een aantal formulieren mee om thuis door te kunnen lezen (risico's van een bv en informatie over Mentor). Ik moest een digitale vragenlijst invullen (medische achtergrond en gezondheid). Vervolgens naar Dr. van Straten om metingen te doen, te passen en nog eventuele vragen te beantwoorden. Hij was heel aardig en nam alle tijd voor me. Tevens komt hij heel kundig over en maakt tussendoor ontspannende opmerkingen/grapjes. Hij adviseerde mij Mentor anatomische implantaten cohesive III medium height high projection. Links 345cc en rechts 300cc, dual plane. Ik schrok eerst toen hij zei dat ik 45cc verschil geplaatst zou krijgen maar toen ik dat ging passen leken mijn borsten voor het eerst gelijk! Ik was ontzettend blij met dit advies want ik had nu dus weer als advies: ongeveer 300cc, dual plane, anatomisch, mentor en ongelijke protheses. Het was voor mij op dat moment duidelijk dat ik voor dit advies wilde gaan! Het passen verliep natuurlijk geweldig! Ik werd ontzettend blij van het zien van een mooie voorgevel, die voor mij weggelegd is:rolleyes: Vervolgens naar de assistente om de prijs te bespreken, nog eventuele vragen te beantwoorden en natuurlijk een datum te plannen!!!!

Maandag 29 augustus is het zo ver, om 07:00 uur moet ik mij melden. Lekker vroeg dus maar dan ben ik er maar vanaf (hopelijk zijn dan snel de zenuwen voorbij) en kan ik nog de hele dag in de gaten gehouden worden door de specialisten, aangezien ik pas later in de middag naar huis mag (waarschijnlijk). Het is dus erg kortdag maar ik ben er helemaal klaar voor! Ik heb er zo veel zin in! Ik houd jullie op de hoogte!

Groetjes Samantha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@#Sammie#  wow wat een goed bericht zeg!!! Ik had eigenlijk wel verwacht dat het Van Staten zou worden.  En je kan al snel terecht.  Jeetje wat gaaf zeg!!!! Echt heel spannend!

Heerlijk dat je in de ochtend mag. Dan heb je geen extra zenuwen overdag, je kan in de middag lekker naar huis. 

Ook fijn dat hij je borst verschil opmerkt en hier ook iets mee doet. Heb zelf ook 2 ongelijke borsten en dus 2 verschillende prothesen. Ben benieuwd over 2 maanden hoe het er dan uitziet. 

Heel veel succes de komende tijd met alles wat komt kijken bij een bv. Je vindt hier in ieder geval genoeg informatie. 

@best_boobie of een andere moderator past je topic vast even aan... succes nogmaals! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuurlijk ga ik je titel even aanpassen!! Thanks voor het taggen @prisje81

En Sammie, van harte gefeliciteerd met je datum en wat ben je al lekker snel aan de beurt, super :35:

Je mag je updates in dit topic blijven doen, want ik ga je verhuizen naar de operatieverslagen, zodat je makkelijk alles bij elkaar in 1 topic hebt staan.

Heel veel plezier met aftellen!!

xxx BB

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een topper ben je toch ook @best_boobie :53:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Haha je hebt een goed voorgevoel! Je verwachting klopt!:rolleyes: 

Ja het is echt heel snel maar ik heb er zo'n zin in! En het is zeker spannend, de zenuwen zijn echt wel aanwezig al!

Precies! Hoop dat ik goed uit de narcose kom en binnen een paar uur weg mag. Maar dat is altijd afwachten:22: 

Ik ben heel blij dat hij het verschil wil aanpassen, hopelijk wordt het dan wat gelijker! De ongelijkheid stoorde mij ook heel erg naast dat ze klein zijn!

Ik kijk al uit naar 1 dag po!:P Denk dat ik dan al ontzettend blij ben! Maar het resultaat is inderdaad beter te zien na een aantal weken/maanden!

Bedankt! Ik ga me goed inlezen en zorgen dat ik alles in huis heb!

Bedankt voor het taggen van best_boobie! Ik houd jullie op de hoogte!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Bedankt voor het aanpassen van mijn titel best_boobie! 

Dankjewel! Ben echt blij dat het op zo'n kort termijn kon! Heb er zo veel zin in! Zenuwen heb ik ook maar dat hoort er een beetje bij!

Haha dat aftellen gaat zeker goed komen! Zal niet lang duren:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

@#Sammie# kan je nu lekker gaan aftellen! En wat fijn dat je zo snel terrecht al kon. Frans is echt een topper en maakt prachtige borsten ga je geen spijt van krijgen! Ik ben afgelopen dinsdag geopereerd door hem en was een dag later alweer de ouwe (op tillen na) :P ik ga je volgen ben erg benieuwd xx 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Haha ja dat aftellen is nog maar voor 9 daagjes! Gaat zo snel allemaal! Maar ik kan niet wachten:rolleyes: Ik heb veel goeds over hem gelezen en gezien dus ik ga er inderdaad van uit dat ik geen spijt zal krijgen! Ik voelde me er ook ontzettend op mijn gemak en gerustgesteld! Dus het zal allemaal wel goed komen! Jij bent al lekker klaar! Jij kan nu genieten van je mooie boobies! Fijn om te horen dat je je de dag erna al zo goed voelde! Hoop dat dat bij mij ook zo is maar dat is bij iedereen anders lees ik hier! Ben benieuwd! Haha leuk! Ik houd jullie op de hoogte! Ik zal  jou ook blijven volgen dan weet ik wat ik kan verwachten!:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @#Sammie#

Toevallig blader ik langs je topic en zie ik dat je ook 29 augustus geopereerd wordt door frans straten.. ik ook! 

Hoe is het met de zenuwen??

Ik zag dat jij de tijd al bekend hebt? Hoe lang weet je dit al?

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest #Sammie#

Hoi hoi,

Haha wat leuk! Zien we elkaar daar wel!:D
Het gaat wel snel allemaal hoor! Maar heb er zo veel zin in;)
Ben wel al zenuwachtig! Alles goed doorlezen en ook hier op het forum zo veel mogelijk informatie verzamelen.
Kijken wat voor spullen ik allemaal in huis moet hebben, etc.!! Het zijn denk ik wel gezonde zenuwen:unsure: maar als ik denk dat het over 9 dagen al zover is raak ik toch wel een beetje gestrest!!
Hoe gaat het met jou voorbereidingen en je zenuwen?
Ik ben donderdag op consult geweest en heb toen meteen de datum besproken en ik mocht gelijk een tijd uitkiezen! Heb jij hier nog niks over gehoord? Zal dan denk ik binnenkort wel zijn en anders zou ik maandag zelf gewoon bellen! Het is wel fijn en handig om op tijd te weten hoe laat je aan de beurt bent!

Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@#Sammie#

Hahah ja indd, grappig! 

Ooow afgelopen donderdag pas, ja dan gaat de tijd heel snel :). Ik heb 30 juni mijn consult gehad en ivm werk kon ik pas rond deze tijd geopereerd worden ivm vakantie opnemen.

Ik ben ontzettend zenuwachtig en heb er onwijs veel zin in! Kan echt niet meer wachten! Ik zou een week van te voren de tijd te horen krijgen. Heb al een mailtje gestuurd dus wacht maandag even af en anders bel ik ze op.

Succes met de voorbereidingen!

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben op een maandag geopereerd en kreeg de woensdag ervoor een mailtje met de tijd. Dus ik zou even tot woensdag afwachten :-)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites