roosYU

roosYU : 15 oktober 2016 : Dr. Grabietz : Kliniek Amstelveen

Recommended Posts

Hi allemaal, ik ben Roos en ben 18 jaar. Lange tijd zit ik er al over te denken om een borstvergroting te doen en ben er nu vrijwel zeker van dat ik het wil. Op dit moment heb ik een A cup en zou graag rond de C willen gaan zitten. Ik ben al een keer op consult geweest bij Velthuis kliniek (Dr. Mooijen) en dat trok me eigenlijk over de streep om het te doen, alleen ben ik er nog niet zeker van bij welke kliniek ik het nou wil laten doen want och, wat zijn het er veel. Op mijn lijstje staan nu Velthuis kliniek, kliniek Heyendael, kliniek Amstelveen en Kliniek Veldhoven. Iemand die ervaring heeft met een van deze klinieken en zo ja hoeveel cc/ voor of achter de spier laten plaatsen/ ronde of anatomische implantaten? Als er foto's zijn dan zijn die natuurlijk meer dan welkom! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hooi meid,

Wat fijn dat je nu achter je besluit staat om een borstvergroting te doen.

Het is idd lastig omdat er zoveel klinieken zijn. Je zou in de zoekbalk de namen van de klinieken in kunnen voeren en dan kan je wellicht informatie vinden over de meiden die er zijn geweest.

Ik ben zelf 12 juli geopereerd bij kliniek heyendeal en heb 345 c anatomische. Ik wou graag anatomische omdat ik het zo natuurlijk mogelijk eruit wou laten zien. 

Je kan op mijn naam klikken en mijn verslag even lezen. Ik ben heel erg tevreden. Succes x

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Roos, wat fijn dat je de knoop doorgehakt hebt!

Ben je ook al bij de andere klinieken langs geweest? En heb je ook al boobies gezien van verschillende artsen?

Ikzelf ben ook via dr. Frans van Straten geopereerd op 11 juli. Ik kom van cup 70A met een lengte van 1,60 en gewicht van 59 kg. Ik heb 400cc ronde implantaten dual plane geplaatst. Ik heb in mijn topic van dag tot dag foto's, maar als je van het snelle kijken bent heb ik ook de weekcollages in mijn album staan.:P;) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jouw maten komen dicht bij mij in de buurt dus ik ga zeker even lezen wat jouw ervaring is/was en het resultaat bekijken dan natuurlijk :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Roos,

Wat spannend allemaal zeg! Het is altijd moeilijk maar kijk veel foto's dan kom je er vanzelf achter wat je wilt. Ik zou niet zomaar een maat noemen want dan heb je ze achteraf misschien te klein. Ik heb nu een Volle C /kleine D op het oog. (In bh maat al een E)  

Ik kom van een 70AA en heb 390 cc anatomisch high profile voor de spier geplaatst gekregen.  Ben 1.68 lang en weeg 54 kg.

Je kunt al wat foto's bekijken maar nog niet alles. Als je wilt dat ik je toe voeg dan moet je me ff een een berichtje sturen. Veel succes met alle voorbereidingen. Liefs lovelife 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat @lovelife zegt is zeker een goede, ik zou ook geen maat noemen, maar lekker wat verschillende maten passen en vooral kijken wat mooi in verhouding staat met jouw lichaam en waar je je uiteraard het prettigst bij voelt. :) 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zit nu inderdaad heeel veel foto's te kijken van verschillende borstvergrotingen wat heel goed helpt inderdaad.

Wist niet dat het zicht en de daadwerkelijke cupmaat zo kon verschillen, wel handig om te weten! Thanks daarvoor, ik dacht namelijk een cupmaat is gewoon een cupmaat haha :P

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Passen gaat wel heel leuk/ spannend worden denk ik hihi. Hoop snel een afspraak te kunnen maken maar zit helaas nog met een druk schema van werk op dit moment en dan straks weer beginnen met school :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je gaat het leuk vinden, weet ik zeker, haha! Ik zou als je gaat ook lekker foto's laten maken van de passessie's kan je ze nog even in alle rust terug kijken en ondertussen glunderen, haha. 
 

Gaat snel hé, die vakanties... :P 

Wanneer moet je beginnen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest fem4kids

Hoi 

Hoe was je consult bij velthuis dan? heb je wel gepast en wat zei mooijen wat bij jou zou passen,

ik heb in sept daar een consult, maar ben ook aan het verdiepen in andere klinieken, is zo moeilijk.

maar ook de keuze die jij voor legt voor of achter de borstspier, zou ik ook nog niet weten..

xfem 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fuchsbau ik zit nu al met de BH van m'n zus (die dan wel weer is gezegend met grote boobies van zichzelf) en dan sokken er in proppen om te kijken hoe het staat hahaha, ziet er wel gek uit hoor dan :blush:

Jaa, al helemaal als je de hele vakantie werkt! Pff.. Maarja, die boobies komen er helaas niet vanzelf haha. 

De 29e van augustus moet ik weer beginnen, dus ik hoop eigenlijk dat ik één van de vakanties kan gebruiken om het dan te laten doen.

Helaas staan mijn moeder, zus en beste vriendin er (nog) niet achter ivm mijn leeftijd.. Maar ik weet gewoon dat er niks meer zal gaan veranderen aan mijn lichaam/borsten :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan mij goed voorstellen dat je het zo doet hoor, je bent toch nieuwsgierig naar dat meer. 

Wat voor werk doe je? En komt vast goed, ik gok dat je er al lekker voor aan het sparen bent, voor je het weet heb je het bedrag bij elkaar. ;) 

Ik weet niet hoe je situatie verder is, maar zou wel aanraden om het in een wat langere vakantie te doen dan enkelt een week, als ik jou was. Ikzelf merkte toch wel echt zo'n 2 á 3 weken echt nodig te hebben met verschillende taken. Begin nu ook weer voor het eerst een beetje meer te durven met 25 dagen po. :P 

Wel balen dat ze er niet achterstaan, maar het is natuurlijk wel een grote ingreep. Kan mij ook zeker voorstellen dat je moeder het misschien ook wel een beetje eng vind, of valt dat wel mee? Mijn moeder gilde als eerst over lekkende implantaten, haha. Toen maar uitgelegd dat dat anno nu toch wel anders zit dan vroeger. :P 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Fem!

Consult beviel me wel, Mooijen kwam heel vriendelijk en professioneel over. Geeft ook wel echt goed advies wat bij je lichaam/wensen past. 

Dat heb ik dus ook, zoveel klinieken en zoveel mooie resultaten overal. Wil nog wel een aantal consulten aanvragen bij andere klinieken om foto's te bekijken en te informeren etc. 

Ja precies, ook daarin is nog zoveel keuze, als je dan al een kliniek hebt gekozen ook nog al die opties oftewel: luxeproblemen haha. Ben een enorme weegschaal daarin hoor, pff..

Ik wil dat het wel 'natuurlijk' oogt (op zekere hoogte dan natuurlijk want het blijft nep haha) maar ook weer niet te klein, wil wel echt resultaat zien. 

Dus keuzes, keuzes, keuzes...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik werk op dit moment in een callcenter, dus niet bepaald actief werk haha. Heb het bedrag al bijna bij elkaar dus dat is al heel fijn! 

Hmm, dat is wel handig advies want het blijft toch wel een zware operatie natuurlijk.. Ben van mezelf best wel actief dus dat gaat nog wel pittig worden dan. Jeetje 25 dagen alweer! Nog steeds blij mee? En verloopt het herstel ook een beetje soepel? Veel pijn gehad?

Jaa, mijn moeder dus ook over de lekkende implantaten hahaha! Daarnaast dat je in een gezond lichaam niet moet snijden en al dat soort overbezorgdheid. Weet heus wel dat ze het goed bedoelen maarja ik blijf bij mijn keuze

Share this post


Link to post
Share on other sites