Recommended Posts

Hoi hoi,

Ik ben nu twee weken po en heb mijn hechtpleisters eraf gehaald en zag nog wondjes of krassen boven mijn hechtingen staan. Alsof de pv daar wilde snijden en besloot toch niet te doen. In ieder geval erg apart en het zijn nu dus kleine wondjes, lijken wel krasjes / schaafwonden. Eentje is een beetje diep waardoor je een beetje bloed zit, alsof je je hebt gesneden en het nu langzaam aan aan het herstellen is. Iemand ervaring mee en wat zou ik eventueel kunnen doen? Open laten of toch soort van met gaasje bedekken?

Weet ook niet wanneer ik met de littekencreme moet beginnen, info die ik kreeg is na twee weken maar sommige wonden zien er nog vers uit.

image.jpeg

image.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hey,

Was effe de weg kwijt je PC? Sowieso effe vragen wat de bedoeling was met je extra snijwondje/schaaf.  Zien er wel goed uit hoor maar zou wachten met smeren als de korsjes eraf zijn. Zou er niet aan frummelen en lekker laten drogen. Je kan voor de zekerheid gaasjes in je sportbh doen zodat ze niet gaan schuren hierin. Ga je straks niets meer van zien want...zien er keurig uit :) 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @BrownieG,

Pc is Nio..

ik ga gem wel vragen wat de reden is.. Ik heb in sept een controle afspraak staan. Dan ben ik een maand po.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hey,

ja, ik bedacht mij toen ik reageerde naderhand dat jij ook door Nio was geopereerd :) Mag ie tietenkoning zijn maar zou idd vragen of ie ergens last van had op dat moment :45: En anders mail je hem met je foto? Fijn herstel verder

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites