Ga naar inhoud

kiwisaus : 29 juni 2016 : Dr. van Tits : Velthuis Kliniek


Aanbevolen berichten

Hallo dames!

Ik ben een 22-jarige vrouw (23 over 3 weken :)) en heb 3 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik lees al een aantal weken mee op het forum, om ervaringen van anderen te lezen en mijzelf een beetje gerust te stellen als ik me weer eens druk maak hihi, dus dacht laat ik me eens voorstellen!

ik ben 1.67 m en weeg circa 50 kg en ben dus heel tenger gebouwd. Mijn borsten zijn nooit goed ontwikkeld en had dus ook cup AA (Als het dat überhaupt al was..) Ik hoopte dat het in der loop der jaren misschien nog wel zou groeien, maar helaas. Ik denk al sinds mijn 16e aan een borstvergroting, maar durfde het niet en wilde eerst proberen om mijn eigen lichaam te accepteren zoals het was, maar ik wilde en kon dit niet. Ik wilde niet meer elke dag geconfronteerd worden met dat ik er niet uit zag als een vrouw, maar een jongetje (Zo voelde het voor mij). Op een dag was ik er helemaal klaar mee en heb ik de keuze gemaakt om het gewoon te doen. 

De keuze is gevallen op Velthuis kliniek in Eindhoven bij dr. Herm v. Tits. Ik heb hele goede reviews gelezen over Velthuis en Dr v. Tits. Een kennis is ook door hem geopereerd en is zeer tevreden en dat heeft toch wel de doorslag gegeven. Achteraf ben ik erg blij met deze keuze!

Ik ben inmiddels 3 weken po. Ik heb gekozen voor 345 cc dual plane in beide borsten, wat nu een 70C is geworden en ik moet zeggen dat ik de maat perfect vind! Dit is echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik kan mijn geluk niet op!! Daarbij ben ik ook nog eens 5 weken gestopt met roken :) 

Ik heb het idee dat mijn herstel prima verloopt, maar ik zit wel met een hoop vragen en ik ben zo ontzettend benieuwd naar ervaringen van anderen en dat is ook de reden dat ik actief wil deelnemen op het forum. Ik ben ook erg benieuwd naar foto's van het verloop van het herstel van andere meiden, om het te kunnen vergelijken hihi :) Ik maak me eigen nog al snel druk en mensen in mijn omgeving worden een beetje gek van mijn "boob talks" :P Ik praat er nou eenmaal graag over, maar ik denk dat jullie dat wel herkennen! :D 

Ik zal binnenkort een operatieverslag maken en uitgebreid vertellen hoe de operatie en de afgelopen 3 weken zijn verlopen en dus mijn vragen stellen. 

Ik hoop snel van jullie te horen!! :D 

Liefs, Kiwitje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat leuk! Welkom op het forum en gefeliciteerd met je boobs! :D

Ik ben benieuwd naar de vragen die je hebt en ook naar je verslag. Het is altijd leuk om andermans verhaal te lezen en foto's te zien.

Ikzelf ben nu 8 dagen PO. Als je wilt kan je mijn foto's bekijken, die staan openbaar. Heb jij er ook al foto's opstaan? :)

Btw, supergoed dat je al 5 weken gestopt bent met roken! :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

@kiwisaus

He meis, 

Ik heb je titel aangepast en je topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je alle verdere updates, eventuele vragen en ook je operatieverslag neerzetten, en heb je gelijk alles netjes bij elkaar staan in 1 topic.

Wat fijn dat je zo ontzettend tevreden, daar doen we het tenslotte voor toch? 

Bij aanmelden heb je een prive bericht gekregen en daarin word eigenlijk alles verteld waar je wat kunt vinden, zoals foto's bekijken  etc.

Heel veel lees plezier, en doe nog even lekker rustig aan meis,

Misschien kun je nog even vertellen op welke datum je precies bent geopereerd, dan maak ik je titel helemaal compleet.

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel!! Jij ook gefeliciteerd! :D Ik heb een profielfoto nu, maar verder nog geen foto's erop gezet! 

Ik ben geopereerd op 29 juni! 

ik heb alleen vandaag helaas een geel wondje op mijn linker litteken gevonden en links is ook nog steeds iets meer gezwollen, dus moet morgenochtend op controle om een ontsteking uit te sluiten..dit was wel even schrikken :( Ik hoop echt dat alles goed is..! 

Liefs

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb je titel aangepast, 

Oh jeetje, ja dan is het inderdaad goed dat je het morgen gelijk even na laat kijken,het kan een hechting zijn die naar buiten wilt komen en iets aan het ontsteken is.

Maar je bent er dan heel snel bij en als het nodig is, krijg je waarschijnlijk ook een ab kuurtje om erger te voorkomen.

Succes morgen en hou ons maar even op de hoogte als je wilt.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel meiden! Lief dat jullie zo begaan zijn.

Heb niet echt geslapen vannacht.. moet er steeds aan denken..Gelukkig heb ik geen pijn en ook geen koorts..dus hoop dat het meevalt!

Ik heb om kwart voor 11 controle. Echt top dat ik zo snel terecht kan! 

Laat het straks zeker weten!

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi, 

Welkom op het forum en gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten!! Zelf ga ik 27 juli ook onder het mes bij dr tits in het velthuiskliniek. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ben erg benieuwd naar je verslag. En ook naar hoe je controle is geweest vandaag. X 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben op controle geweest en er is helemaal niks aan de hand! 

Ze hebben het goed gecontroleerd en de borsten zelf ook en ze zeiden dat het er zelfs heel erg mooi uit zag en dat ze goed soepel waren. Jeetje, wat een opluchting is dat zeg!! Ik raad iedereen aan om het zekere voor het onzekere te nemen en het gewoon een keer extra te laten controleren, ipv de hele tijd je eigen druk maken.. Niet afwachten, gewoon bellen! Daar zijn ze tenslotte ook voor natuurlijk :) 

@Zinin Dankjewel! Wat spannend en leuk voor je natuurlijk! Ik heb een hele prettige ervaring gehad met Dr. van Tits :) Ik vond hem heel duidelijk en professioneel. Hij is gespecialiseerd in borstoperaties en dat vond ik ook wel prettig! Ik heb er geen seconde spijt van gehad, want ik had geen mooier resultaat durven dromen :wub:  Heel veel succes alvast!! 

Liefs

Ps: Operatieverslag volgt snel! :) 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat er niets aan de hand was, en inderdaad, als je echt twijfelt ,is je pc altijd degene die het beste uitsluitsel kan geven, en tenslotte is hij de eind verantwoordelijke, en het hoort gewoon bij het stukje nazorg. 

Nu lekker verder genieten meis

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

@kiwisaus dank je wel!! Komt vast goed. Het consult met hem heb ik ook als erg positief ervaren.

Fijn zeg dat er niets aan de hand is en dat het er allemaal goed uitziet :). Dat is een opluchting.

Wat een grappige naam heb je trouwens..kiwisaus .hihi

Xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee meid,

Gefeliciteerd met je nieuwe boobies!! en wat fijn dat je er zo blij mee bent.

Mijn postuur is hetzelfde als jou ik heb ook 345 anatomische en zou uitkomen op een 70C als het goed is, ik ben 12 juli geopereerd en ben heel erg benieuwd hoe die van mij eruit gaan zien, ik heb even naar je profiel foto gekeken en vind ze erg mooi!

Hoe voel je je ? geniet er lekker van x

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Desert-Rose Ben ik het helemaal mee eens! Komt helemaal goed nu!:) 

@Zinin Dat denk ik ook wel meid! 

Haha jaaa, het is een bijnaam die ik lang geleden heb gekregen en nooit afstand van heb gedaan hehe :P

@Lotte90 Dankjewel! Jij ook gefeliciteerd!!:D 

Ik ben vergeten erbij te vermelden dat ik ook heb gekozen voor de druppel vorm. Dan hebben we idd precies hetzelfde, grappig!^^ 

Ik voel me erg goed! Ik kan in principe alles gewoon weer en heb nauwelijks pijn gehad (moet wel oppassen natuurlijk, ben ongeduldig :P) Hoe voel jij je? Ben je blij met het resultaat? (Ze zullen nog veel veranderen natuurlijk :)) Het vervelendste heb je nu achter de rug iig :D

Liefs!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee meiden!

Hier dan eindelijk mijn operatieverslag! :D 

Zoals jullie al gelezen hebben, ben ik op 29 juni geopereerd. 

Het is allemaal heel snel gegaan, vanaf het moment dat ik besloten heb om een borstvergroting te nemen. Ik werd al 2 weken na het consult geopereerd en die 2 weken zijn voorbij gevlogen. 

Dag van de operatie: 

Ik ben op tijd gaan slapen, omdat ik fit wilde zijn voor de grote dag. Ik was gek genoeg heel opgewekt, vrolijk en verheugd en helemaal niet zenuwachtig. Heel vreemd, want als ik een sollicitatiegesprek heb, spouw ik alles onder van de zenuwen. Om 11 uur was het zo ver en werd ik meegenomen naar de operatie kamer. Ik snap nog steeds niet dat ik zo relaxed was. Toen ze de narcose hadden toegediend, begonnen ze allemaal vragen te stellen over mijn grote passie: zingen (Dat had ik namelijk aan de verpleging verteld, hihi), maar voordat ik mijn zin kon afmaken, was ik al weg :D Ik werd ongeveer 1,5 uur later heel verward en emotioneel wakker. Ik kan me eigen herinneren dat ik het koud had en aan het bibberen was, maar dit was normaal, zeiden ze. Het eerste wat ik natuurlijk deed, is onder de dekens kijken! Ik was aan het huilen als een baby'tje :P Maar het waren zeer zeker tranen van geluk. Ik was eindelijk de vrouw geworden die ik wilde zijn. Ik was direct tevreden, ondanks dat ze erg gezwollen/strak en hoog stonden en totaal gevoelloos waren. Ik had ook geen pijn, maar dat kwam waarschijnlijk door de medicatie. 

Eenmaal thuis heb ik lekker mijn rust genomen en is de dag heel rustig en pijnloos verlopen. Heerlijk geslapen ook, ondanks dat ik alleen op mijn rug mocht slapen. Ik had zelfs een paar uur na mijn operatie al zin in friet gyros (oh my god, love it! :P

Week 1:

Na een paar dagen merkte ik dat ik het wel een beetje onderschat had. Ik liep met een kromme rug, ik wist namelijk totaal niet hoe ik moest liggen of zitten. Met als gevolg dat heel mijn rug en nek stijf werden en enorm zeer gingen doen. Er stond ontzettend veel spanning op mijn borsten en als ik omhoog kwam, vanuit een liggende positie, deed dit erg veel pijn. Ik had de eerste dagen ook constant het gevoel dat ik uitgeput was. Na een aantal dagen had ik samen met mijn zus een boodschapje gedaan (niet getild natuurlijk), maar toen ik thuis kwam was kon ik niet meer. Ik was buiten adem en merkte dat mijn lichaam echt nog veel rust nodig had.

Ondanks alles, heb ik er toch voor gekozen om een dag eerder te stoppen met de paracetamol, want als ik ergens een hekel aan heb, is het medicijnen slikken. Dat heb ik de dag naderhand wel gemerkt, want toen voelde ik ineens wèl pijn en dan voornamelijk bij mijn littekens. Een branderig/trekkerig gevoel en dan vooral als ik mijn borsten vooruit stak. (De pijn was zeker niet ondraaglijk!) Toch probeerde ik wel met mijn borst vooruit te lopen, want die rugpijn kwam me onderhand de strot uit!! Dit heeft goed geholpen, want de rugpijn was na een week weg. 

De 1e week heb ik me wel flink druk gemaakt over bepaalde dingen zoals; Komt het gevoel wel helemaal terug? en; Hoelang kan dit duren? Wanneer gaan ze 'zakken'? Wanneer trekt de zwelling weg? Ik was in het begin vooral heel erg bang dat het gevoel nooit terug zou keren.

Week 2/3:

In week 2 en 3 heb ik heel veel vooruitgang geboekt. Ik werd steeds minder moe en kon steeds meer. Mijn borsten gingen er ook flink op vooruit. Ik was op controle geweest en alles zag er goed uit. 

Na de controle (2 weken po) merkte ik dat mijn rechter borst iets sneller ging dan de linker. Rechts had al flink wat vocht verloren ('ingedaald') en links wat minder, waardoor een klein verschil ontstond. Ikke balen natuurlijk.. Maar door op het forum te lezen, kwam ik er al snel achter dat ik me eigen daar geen zorgen over hoefde te maken, omdat ze natuurlijk apart van elkaar herstellen. Eigenlijk best logisch!

Week 4: 

Ik zit nu in week 4 (morgen ben ik 4 weken po) en het gaat echt super!! Geen pijn meer, op af en toe een paar pijnscheutjes na. Mijn borsten zijn echt al soepeler en zachter aan het worden en er zit zelfs al een hèèl klein beetje beweging in. Ik kan ze absoluut nog niet tegen elkaar aan drukken hoor, dat ga ik ook niet proberen :P (Weten jullie hoelang het duurt voordat dat kan?) Het gevoel in mijn borsten is ook beetje bij beetje terug aan het komen, maar dat gaat nog wel even duren, denk ik.

Ik geniet echt volop van mijn borsten en kon het niet laten om mijn eerste bh alvast te kopen :D Ik weet dat het wat vroeg is, maar heb een paar dagen geleden mijn eerste voorgevormde beugel BH gekocht :) (Door dat mijn borsten nog niet zo soepel zijn, sluit hij nog niet perfect aan) Ik doe de BH uiteraard nog niet aan, omdat ik nog steeds vocht vast houd. Er zit bij mij ook nog vocht tussen mijn borsten, op mijn borstbeen. Als ik dan een beugel bh aan doe, drukt die beugel daarop en dat is alles behalve prettig. Ik mag in principe vanaf woensdag (4 weken po) gewoon weer beugel bh's dragen van de kliniek, maar i'm not so sure. (ik heb gelezen dat ze 6 weken nodig hebben om in te kapselen) Ik denk dat ik naar mijn lichaam moet luisteren en als het niet goed voelt, ik het niet moet doen, hoe graag ik ook wil!! Is er misschien iets anders dan een beugelbh wat ook voldoende ondersteuning geeft? Wat denken jullie? 

Dan heb ik nog een vraagje. Ik moet van de kliniek 2 weken lang mijn sportbh dag en nacht dragen en tot de 4 weken overdag. Nu heb ik echt een haat-liefdeverhouding met mij sportbh :D In het begin knelde hij heel erg en vond ik het een afgrijselijk ding! Maar nu merk ik dat ik er moeite mee heb om er afstand van te doen...lol. Ik vind het een heel veilig idee om de bh aan te houden en draag deze dus al 4 weken dag en nacht terwijl hij 's nachts gewoon uit mag. Het idee dat mijn borsten 's nachts los bungelen, geeft me geen prettig gevoel, maar als ze zeggen dat het mag, kan het geen kwaad toch? Gewoon uitdoen dus?

Ik lees overal dat geduld het magische woord is en dat is zeker waar.. Laat ik dat nou alleen ff niet hebben! :P 

Liefs! 

Ps: De foto is van 3,5 week po :) 

 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Ziet er heel erg mooi uit zeg! Ik word 21 december geopereerd door Hermen! Heel spannend! Ik had nog even een vraagje, heb jij anatomisch of rond? en hoe lang ben jij de dag van de operatie bij Velthuis geweest? Krijg je wel ruim de tijd om uit te rusten en 'om op eigen benen te staan'. Hoorde van iemand die bij kliniek Veldhoven geweest was dat die na 1,5 uur al weer buiten stond....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 20-7-2016 om 00:46 zei kiwisaus:

Hallo dames!

Ik ben een 22-jarige vrouw (23 over 3 weken :)) en heb 3 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik lees al een aantal weken mee op het forum, om ervaringen van anderen te lezen en mijzelf een beetje gerust te stellen als ik me weer eens druk maak hihi, dus dacht laat ik me eens voorstellen!

ik ben 1.67 m en weeg circa 50 kg en ben dus heel tenger gebouwd. Mijn borsten zijn nooit goed ontwikkeld en had dus ook cup AA (Als het dat überhaupt al was..) Ik hoopte dat het in der loop der jaren misschien nog wel zou groeien, maar helaas. Ik denk al sinds mijn 16e aan een borstvergroting, maar durfde het niet en wilde eerst proberen om mijn eigen lichaam te accepteren zoals het was, maar ik wilde en kon dit niet. Ik wilde niet meer elke dag geconfronteerd worden met dat ik er niet uit zag als een vrouw, maar een jongetje (Zo voelde het voor mij). Op een dag was ik er helemaal klaar mee en heb ik de keuze gemaakt om het gewoon te doen. 

De keuze is gevallen op Velthuis kliniek in Eindhoven bij dr. Herm v. Tits. Ik heb hele goede reviews gelezen over Velthuis en Dr v. Tits. Een kennis is ook door hem geopereerd en is zeer tevreden en dat heeft toch wel de doorslag gegeven. Achteraf ben ik erg blij met deze keuze!

Ik ben inmiddels 3 weken po. Ik heb gekozen voor 345 cc dual plane in beide borsten, wat nu een 70C is geworden en ik moet zeggen dat ik de maat perfect vind! Dit is echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik kan mijn geluk niet op!! Daarbij ben ik ook nog eens 5 weken gestopt met roken :) 

Ik heb het idee dat mijn herstel prima verloopt, maar ik zit wel met een hoop vragen en ik ben zo ontzettend benieuwd naar ervaringen van anderen en dat is ook de reden dat ik actief wil deelnemen op het forum. Ik ben ook erg benieuwd naar foto's van het verloop van het herstel van andere meiden, om het te kunnen vergelijken hihi :) Ik maak me eigen nog al snel druk en mensen in mijn omgeving worden een beetje gek van mijn "boob talks" :P Ik praat er nou eenmaal graag over, maar ik denk dat jullie dat wel herkennen! :D 

Ik zal binnenkort een operatieverslag maken en uitgebreid vertellen hoe de operatie en de afgelopen 3 weken zijn verlopen en dus mijn vragen stellen. 

Ik hoop snel van jullie te horen!! :D 

Liefs, Kiwitje

Kan je mij aub toevoegem aan je album wil graag je fotos zien! Dankjeweeeel

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weeks later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.