kiwisaus

kiwisaus : 29 juni 2016 : Dr. van Tits : Velthuis Kliniek

Recommended Posts

Hallo dames!

Ik ben een 22-jarige vrouw (23 over 3 weken :)) en heb 3 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik lees al een aantal weken mee op het forum, om ervaringen van anderen te lezen en mijzelf een beetje gerust te stellen als ik me weer eens druk maak hihi, dus dacht laat ik me eens voorstellen!

ik ben 1.67 m en weeg circa 50 kg en ben dus heel tenger gebouwd. Mijn borsten zijn nooit goed ontwikkeld en had dus ook cup AA (Als het dat überhaupt al was..) Ik hoopte dat het in der loop der jaren misschien nog wel zou groeien, maar helaas. Ik denk al sinds mijn 16e aan een borstvergroting, maar durfde het niet en wilde eerst proberen om mijn eigen lichaam te accepteren zoals het was, maar ik wilde en kon dit niet. Ik wilde niet meer elke dag geconfronteerd worden met dat ik er niet uit zag als een vrouw, maar een jongetje (Zo voelde het voor mij). Op een dag was ik er helemaal klaar mee en heb ik de keuze gemaakt om het gewoon te doen. 

De keuze is gevallen op Velthuis kliniek in Eindhoven bij dr. Herm v. Tits. Ik heb hele goede reviews gelezen over Velthuis en Dr v. Tits. Een kennis is ook door hem geopereerd en is zeer tevreden en dat heeft toch wel de doorslag gegeven. Achteraf ben ik erg blij met deze keuze!

Ik ben inmiddels 3 weken po. Ik heb gekozen voor 345 cc dual plane in beide borsten, wat nu een 70C is geworden en ik moet zeggen dat ik de maat perfect vind! Dit is echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik kan mijn geluk niet op!! Daarbij ben ik ook nog eens 5 weken gestopt met roken :) 

Ik heb het idee dat mijn herstel prima verloopt, maar ik zit wel met een hoop vragen en ik ben zo ontzettend benieuwd naar ervaringen van anderen en dat is ook de reden dat ik actief wil deelnemen op het forum. Ik ben ook erg benieuwd naar foto's van het verloop van het herstel van andere meiden, om het te kunnen vergelijken hihi :) Ik maak me eigen nog al snel druk en mensen in mijn omgeving worden een beetje gek van mijn "boob talks" :P Ik praat er nou eenmaal graag over, maar ik denk dat jullie dat wel herkennen! :D 

Ik zal binnenkort een operatieverslag maken en uitgebreid vertellen hoe de operatie en de afgelopen 3 weken zijn verlopen en dus mijn vragen stellen. 

Ik hoop snel van jullie te horen!! :D 

Liefs, Kiwitje

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat leuk! Welkom op het forum en gefeliciteerd met je boobs! :D

Ik ben benieuwd naar de vragen die je hebt en ook naar je verslag. Het is altijd leuk om andermans verhaal te lezen en foto's te zien.

Ikzelf ben nu 8 dagen PO. Als je wilt kan je mijn foto's bekijken, die staan openbaar. Heb jij er ook al foto's opstaan? :)

Btw, supergoed dat je al 5 weken gestopt bent met roken! :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kiwisaus

He meis, 

Ik heb je titel aangepast en je topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je alle verdere updates, eventuele vragen en ook je operatieverslag neerzetten, en heb je gelijk alles netjes bij elkaar staan in 1 topic.

Wat fijn dat je zo ontzettend tevreden, daar doen we het tenslotte voor toch? 

Bij aanmelden heb je een prive bericht gekregen en daarin word eigenlijk alles verteld waar je wat kunt vinden, zoals foto's bekijken  etc.

Heel veel lees plezier, en doe nog even lekker rustig aan meis,

Misschien kun je nog even vertellen op welke datum je precies bent geopereerd, dan maak ik je titel helemaal compleet.

xx

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel!! Jij ook gefeliciteerd! :D Ik heb een profielfoto nu, maar verder nog geen foto's erop gezet! 

Ik ben geopereerd op 29 juni! 

ik heb alleen vandaag helaas een geel wondje op mijn linker litteken gevonden en links is ook nog steeds iets meer gezwollen, dus moet morgenochtend op controle om een ontsteking uit te sluiten..dit was wel even schrikken :( Ik hoop echt dat alles goed is..! 

Liefs

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb je titel aangepast, 

Oh jeetje, ja dan is het inderdaad goed dat je het morgen gelijk even na laat kijken,het kan een hechting zijn die naar buiten wilt komen en iets aan het ontsteken is.

Maar je bent er dan heel snel bij en als het nodig is, krijg je waarschijnlijk ook een ab kuurtje om erger te voorkomen.

Succes morgen en hou ons maar even op de hoogte als je wilt.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oei, dat is even schrikken ja, hoe laat heb je je controle?

Laat je even weten hoe de controle gegaan is?

Veel succes voor vandaag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel meiden! Lief dat jullie zo begaan zijn.

Heb niet echt geslapen vannacht.. moet er steeds aan denken..Gelukkig heb ik geen pijn en ook geen koorts..dus hoop dat het meevalt!

Ik heb om kwart voor 11 controle. Echt top dat ik zo snel terecht kan! 

Laat het straks zeker weten!

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi, 

Welkom op het forum en gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten!! Zelf ga ik 27 juli ook onder het mes bij dr tits in het velthuiskliniek. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ben erg benieuwd naar je verslag. En ook naar hoe je controle is geweest vandaag. X 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben op controle geweest en er is helemaal niks aan de hand! 

Ze hebben het goed gecontroleerd en de borsten zelf ook en ze zeiden dat het er zelfs heel erg mooi uit zag en dat ze goed soepel waren. Jeetje, wat een opluchting is dat zeg!! Ik raad iedereen aan om het zekere voor het onzekere te nemen en het gewoon een keer extra te laten controleren, ipv de hele tijd je eigen druk maken.. Niet afwachten, gewoon bellen! Daar zijn ze tenslotte ook voor natuurlijk :) 

@Zinin Dankjewel! Wat spannend en leuk voor je natuurlijk! Ik heb een hele prettige ervaring gehad met Dr. van Tits :) Ik vond hem heel duidelijk en professioneel. Hij is gespecialiseerd in borstoperaties en dat vond ik ook wel prettig! Ik heb er geen seconde spijt van gehad, want ik had geen mooier resultaat durven dromen :wub:  Heel veel succes alvast!! 

Liefs

Ps: Operatieverslag volgt snel! :) 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat er niets aan de hand was, en inderdaad, als je echt twijfelt ,is je pc altijd degene die het beste uitsluitsel kan geven, en tenslotte is hij de eind verantwoordelijke, en het hoort gewoon bij het stukje nazorg. 

Nu lekker verder genieten meis

xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kiwisaus dank je wel!! Komt vast goed. Het consult met hem heb ik ook als erg positief ervaren.

Fijn zeg dat er niets aan de hand is en dat het er allemaal goed uitziet :). Dat is een opluchting.

Wat een grappige naam heb je trouwens..kiwisaus .hihi

Xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meid,

Gefeliciteerd met je nieuwe boobies!! en wat fijn dat je er zo blij mee bent.

Mijn postuur is hetzelfde als jou ik heb ook 345 anatomische en zou uitkomen op een 70C als het goed is, ik ben 12 juli geopereerd en ben heel erg benieuwd hoe die van mij eruit gaan zien, ik heb even naar je profiel foto gekeken en vind ze erg mooi!

Hoe voel je je ? geniet er lekker van x

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Desert-Rose Ben ik het helemaal mee eens! Komt helemaal goed nu!:) 

@Zinin Dat denk ik ook wel meid! 

Haha jaaa, het is een bijnaam die ik lang geleden heb gekregen en nooit afstand van heb gedaan hehe :P

@Lotte90 Dankjewel! Jij ook gefeliciteerd!!:D 

Ik ben vergeten erbij te vermelden dat ik ook heb gekozen voor de druppel vorm. Dan hebben we idd precies hetzelfde, grappig!^^ 

Ik voel me erg goed! Ik kan in principe alles gewoon weer en heb nauwelijks pijn gehad (moet wel oppassen natuurlijk, ben ongeduldig :P) Hoe voel jij je? Ben je blij met het resultaat? (Ze zullen nog veel veranderen natuurlijk :)) Het vervelendste heb je nu achter de rug iig :D

Liefs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel meid,

Ik voel mijn eigen nu ook weer lekker, het gaat steeds beter!

Ben zeker blij met het resultaat hij heeft het heel netjes gedaan.. ik ga je volgen! x

Share this post


Link to post
Share on other sites