Margriet87

Margriet87 : 15 juli 2016 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

Hoi,

Ik ben 29 jaar oud en overweeg een borstvergroting te laten doen. Zit nog in de beginfase dus heeeeel veel uitzoek werk en dat maakt het niet makkeijk...

Ben 60kg licht :P, 1,60 meter lang, huidige cupmaat is denk ik een kleine 75B ( het volume zit vooral aan de onderkant van mijn borsten) en heb volle ronde billen.

Ik weet nog niet bij welke kliniek ik het wil laten doen, wel in de omgeving van Rotterdam. Zit nu te kijken voor Bergman, waar ik een consult/3d scan gesprek voor wil inplannen.

Ik wil voor zo een natuurlijk mogelijke look gaan, hoeveel CC of welke maat zou voldoende zijn?

Weten jullie ook hoe snel je een operatie kan ondergaan? Ik ben er nu pas voor aan het kijken en mijn planning is om het begin juli te doen, maar ik weet niet of dit haalbaar is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik woon wat centraler in het land maar lees heel veel positieve verhalen over Frans van Straten (Nijmegen), Laure Mooijen, vriendin van me is door dr Schiettecatte geopereerd (doet geloof ik alleen maar rond) en ik ben gisteren door dr Koeijers geopereerd (en hij heeft weer voorkeur voor anatomisch geloof ik) ... Kan dr Koeijers echt aanraden, maar uiteindelijk gaat het om de klik die je als persoon hebt met jouw plastisch chirurg....

heel veel succes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

je pc gaat je advies geven over de maat!! Je mag passen en/of ze maken een 3D (ik vond dat zelf niet zoveel zeggen, ik zag ook geen verschil tussen de 3 verschillende maten). Neem foto's mee van wat je mooi vind. Dat was ik vergeten en nu ga ik maandag voor een 2e consult terug om nog eens te passen :) 

Maar iedere pc heeft zo zijn eigen voorkeuren. Ik ben bij 4 verschillende geweest (Belgisch Limburg) met de vraag grote b/kleine c. Pc 1 zei 245 anatomisch achter de spier, 2 zei 230 rond voor de spier, 3 zei dat ik hééééél breed ben (1,65 en 53kg) en 245 voor de spier is het allerminste minimum en 4 zei 235 dual plane. 

Goed voorbereiden en bij meerdere pc's op consultatie gaan. 

Dr. Nio zit in Rotterdam (denk ik). Dat is hier de populairste aller pc's :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als jij in omg rotterdam woont is Park medisch centrum rotterdam echt een aanrader!! En lekker dichtbij :) goede verpleging. Boobmaster Nio zit daar, heel het borstenforum is mega fan. Ik zelf ben daar geholpen door dr Timmenga, ook in mijn ogen een boobmaster!! Zou zeggen bekijk hun site eens ;) 

Succes meid!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet dat je in de omgeving rotterdam wilt, maar zeg het er toch even bij, als je besluit dat je wel een gesprek wilt met dr Nio, hij opereert ook in OLVG in amsterdam, daar is hij 800 euro goedkop r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank jullie wel.

Wat fijn dat er eindelijk reacties zijn :D.

Ik heb wel gekeken bij de Park medisch centrum. Ik zag alleen dat je wel moest betalen voor een consult.
Ik heb nu maandag 30mei en gratis consult bij Bergmanclinics.

@Mamalisa 800,- .. wat is de reden dat er zoveel verschil zit? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

Ik heb gister eerste consult gehad bij Bergmanclinics bij dokter Koopmann.
Ik vond het maar een raar gesprek en moest zoveel vragen stellen dat het best vervelend werd.
Hij was erg stil en gaf weinig informatie. Hij liet geen foto's zien van zijn werk, want dat kon ik zelf op internet zoeken.
3d foto's werden niet gemaakt, terwijl ik hier wel om had gevraagd.
Zijn advies was 325 CC rond. Ik heb nu een kleine b cup.
Verder zei hij dat hij niets kon doen aan de ruimte bij m'n borstbeen en dat daar geen verandering in zou komen.

Heeft iemand hier ervaring mee?

 

Ik heb nu aankomende donderdag (2 juni ) een gesprek bij dokter Nio.
Ik hoop dat het daar wel wat gemakkelijker gaat. 

Pfff... ben wel beetje teleurgesteld :mellow:..
Hopelijk kan iemand mij hier meer helpen.

 

Groetjes,
Margriet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij een pc moet je een goed gevoel hebben, anders kan je het werk beter aan iemand anders over laten. Van wat ik heb gehoord geeft dr Nio juist veel informatie dat je zelf maar weinig hoeft te vragen. Ik zie hier op het forum heel veel goede dingen over hem, zelf heb ik op 13 juni een consult bij hem. Heb het vermoeden dat het wel beter zal gaan, hoor. Succes morgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

Wat jammer. Heb zelf hele andere ervaringen. Hij is wel heel eerlijk over wat je  kan verwachten. En het is echt een kundige arts. Ik ken meerdere memsen die ook bij hem zijn geweest en het rusltaat mag er echt wezen. Maar je moet natuurlijk gaan voor de arts waar je je goed bij voelt

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer dat het 1e consult zo tegen viel meid. Ik ben zelf ook bij Nio geweest en ik vond hem echt geweldig! Leuke man, lekker mee gelachen, heeft veel info gegeven en heel geduldig al mijn vragen beantwoord dus dat komt vast goed!

wel een tip: dr Nio werkt ook in het OLVG in Amsterdam, daar is hij een stuk goedkoper dan in de parkkliniek! Het scheelt echt een paar honderd euro.

en tip nr 2: neem foto's mee van wat je mooi vind! Laat dat zien aan Nio en hij weet dan wel wat voor prothese en hoeveel cc je nodig hebt om tot dat resultaat te komen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vond meneer Koopmann in het eerste consult ook best stug maar tweede consult was echt een wereld van verschil. Tuurlijk moet je je op je gemak voelen maar deze pc heeft wel gigantisch lange ervaring etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Ik ben 29 jaar oud en 15 juli was het zo ver. Na eerst getwijfeld te hebben tussen Bergman kliniek en Parkkliniek, toch voor dr. Nio gegaan. Ben 60kg licht :P, 1,60 meter lang, huidige cupmaat is denk ik een kleine 75B ( het volume zit vooral aan de onderkant van mijn borsten). Ik heb nu 350cc Eurosiliconen 85% gevuld , dual plane.

De operatie verliep goed, ik kon alleen moeilijk uit de narcose komen. Bleef maar slaperig aanvoelen en was erg misselijk. Heb ook tijdens het wakker worden moeten overgeven, dit hielp uiteindelijk wel. Ben ruim 3 uur in de herstelkamer verbleven. 

Thuis aangekomen was het erg zwaar. De pijn in de borsten viel op zich mee, alleen ik begon al vrij snel pijn in mijn onderrug te krijgen. Wist me geen houding aan te nemen en dat was heel vermoeiend en pijnlijk. De eerste nacht kon ik nog redelijk een paar uurtjes in slaap vallen, ondanks de aanhoudende rugpijn.

Dag 2:Overdag's weinig tot geen problemen, alleen nog steeds wel vaak rugpijn. Gelukkig een kruik gehaald zodat mijn spieren wat los konden komen, zonder de kruik zou ik het niet overleven denk ik. Opnieuw weinig tot geen pijn in mijn borsten. Dan de nacht...dit was een hel! Naast de rugpijn kreeg ik enorme maagpijn. Ik heb zoals de meesten, naproxen, een maagbeschermer en diazepam, gekregen. Ik had het gevoel dat al deze medicijnen een oorzaak konden zijn van de maagpijn. Ook deze nacht heb ik weer moeten overgeven, wat voor een opluchting zorgde. De pijn in mijn onderrug werd alleen maar heviger en heb toen maar een diazepam rond 1 uur 's nachts genomen en later rond 3 uur een naproxen.

Dag 3: Deze dag lijkt een stuk beter te gaan, ik heb al wat meer kunnen eten en drinken, pijn in mijn maag heb ik nog niet gehad gelukkig. Af en toe kleine steken bij m'n borsten maar de pijn valt gelukkig reuze mee. Echter de pijn in de onderrug blijft aanhouden. Veel liggen dan weer zitten en weer liggen, constant met de kruik anders is het niet vol te houden. In de middag nog 2 uurtjes kunnen slapen, de nacht heeft me gebroken dus de slaap kon ik echt gebruiken. De nacht breekt binnenkort aan dus ben benieuwd of ik nu meer uurtjes zonder pijn kan slapen...

Na 1 of 2 dagen moest/mocht ik de blauwe kompressen vernieuwen, echter durf ik het vest niet open te doen. Ik heb tot nu toe maar 2x het bovenste haakje alleen losgemaakt om te voelen of de borsten niet al te hard aanvoelen, dit lijkt goed te gaan. Alleen ben ik bang om het vest uit te doen, de kompressen eruit trekken lijkt niet te gaan. Ze zijn een beetje vastgeplakt denk ik. Morgen moet ik toch echt het vest proberen uit te doen om soort van te douchen, alleen twijfel ik enorm. Tot nu toe niet echt pijn in de borsten gehad en dit wil ik zo houden.

Moeten de kompressen verschoond worden?

Voelen jullie druk of pijn als het vest los wordt gemaakt? Ik heb geen idee wat me te wachten staat....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hey,

Zit erop :) ..je hebt je Nio-tjes! Gefeliciteerd!!

De eerste dagen is effe knudde maar gaat steeds beter worden hoor! Ook fijn dat je geen pijn heb..lekker zo houden!!

De compressievest is een veilig thuishaven want alles zit er lekker in vast gesnoerd maar..hij mag wel effe los hoor. Gebeurt niets!! Dacht in het begin ook dat ze op de grond vielen want je voelt effe de zwaartekracht ineens. Als iemand je helpt met het vest hou jij je handen op je borsten ter ondersteuning..kun je even wennen. Kompressen hoeven niet verschoond te worden. Als het goed is zitten er nog hechtpleisters onder en die vallen vanzelf eraf bij douchen na een tijdje. Staat als het goed is ook op je papieren. Meestal mag je het vest voor een sportbh ruilen bij de eerste controle dus je draagt het vest maar tijdelijk in het begin van je herstelweken.

Fijn herstel en veel plezier met je tweeling :) 

Greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je snelle reactie, ik zal morgen een poging wagen :rolleyes:. Ik vind het alleen al super spannend om 1 haakje los te maken, het zit meer in m'n hoofd dan de daadwerkelijke pijn. Krijg je daar dan een sportbh of moet ik die nog zelf eerst aanschaffen? 

Ben blij als de vest uit mag want die band drukt ook enorm op je maag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihihi is ook best spannend mja een douche wint hier iedere keer :45: 

Je moet zelf zorgen voor een sportbh en als je die hebt, neem hem lekker mee naar controle. Als je nou erg last hebt van het vest kun je de kliniek hierover bellen want las laatst dat iemand de zijkanten mocht inknippen omdat ie zo knelde. Weet effe niet meer in welke topic. 

Truste voor straks x

Share this post


Link to post
Share on other sites