Beauty

Beauty : 4 augustus 2016 : Dr. Grabietz : Kliniek Amstelveen

Recommended Posts

hey dames

Ik zal mezelf eerst even voorstellen ik ben een jonge dame van 25 jaar oud en als beroep ben ik meganiche operator in 3 ploegen, en sta ook voor mezelf als wimper/wenkbrauw styliste.

Ik ben in 1 jaar tijd 33 kilo lichter geworden waardoor mijn borsten vrijwel leeg zijn nu.

ik kwam van een E85 cup af en door het afvallen zit ik nu op een 75 B.

Ik wordt 30 juli geopereerd door pieter hupkens en ben onwijs zenuwachtig! kan namelijk niet wachten tot dat ik weer mooie volle borsten heb.

dokter hupkens heeft mijn duale plane 450 cc prothese 2 geadviseerd omdat mijn borsten erg leeg zijn en omdat ik geen borstlift wil hebben.

nu heb ik een paar vragen: zijn er hier dames die ook zoveel zijn afgevallen en nu 450 cc duale plane hebben en zo ja.. wat vinden jullie van het resultaat (foto's) en zijn jullie tevreden? ik ben namelijk heel erg benieuwd wat voor soort decolleté ik ga krijgen, ben namelijk bang dat ik strak grootte borsten heb die ver uit elkaar staan.

En ik had nog een vraag over de tepels, ik vind dat ik nu van mijzelf erg mooie tepels heb, blijven de tepels het zelfde eruit zien na de borstvergroting? ik maak me eigen een beetje zorgen dat mijn tepels straks heel groot gaan worden, hebben jullie hier ervaring mee?

En als laatste vraag zijn er hier dames die ook geholpen zijn door pieter hupkens? en wat zijn jullie ervaringen en resultaten bij hem... ik kan op internet namelijk bijna geen resultaten van pieter hupkens vinden.

alvast heel erg bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn verhaal te lezen en te beantwoorden.

groetjes een zenuwachtige dame :D 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heyhey! 

Ik word 29 juli geopereerd door dr hupken in vlaardingen! En ook ik ga voor 450cc. Spannend he! 

Ik heb al wel wat borsten gezien die dr hupkens heeft gemaakt en ze zijn mooi! @Girll heeft 450cc miss kan je haar berichten zodat je even in haar album kunt kijken. Je kunt haar vast ook meer vragen! 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey jo 

Wat leuk dat je reageert :Doo spannend 1 dagje voor mij , zijn jou borsten ook leeg? Ben zo benieuwd naar het resultaat! Ik ga haar gelijk een berichtje doen  dankjewel x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa indd, ik tel echt de dagen af! Ben je ook via Diana Gabriels bij dr hupkens gekomen? Ik krijg trouwens ook cohesive II! De volume is er uit! Heb nu een 70a/b denk ik. Leuk om elkaar op de hoogte te houden als het eenmaal is gebeurd hihi

Liefs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dan heb je het zelfde als mij, ja ik ben ook via diana door gestuurd naar hupkens:D is zeker leuk ik ga van de week voor foto's maken en straks zal ik het resultaat ook met jullie delen

X

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Ik zag in een ander topic langs komen dat je door Diana doorverwezen bent naar Gabrietz, omdat Hupkens zijn pols gebroken heeft. Misschien leuk om hier even te updaten, zodat duidelijk is hoe een en ander gelopen is en ook of je nu 4 augustus dan een consult hebt bij Gabrietz, of dat je dan geopereerd wordt..

Heb alvast je titel even aangepast, maar kan zijn dat die dus niet helemaal klopt. laat het me maar even weten door een tag of door een pb :)

Balen hoor, dat Hupkens nou net zijn pols moet breken....

Over Gabrietz weet ik helaas ook niets, sorry

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey @best_boobie

als eerste dankjewel dat je mijn titel hebt aangepast, nu hopen dat er dames zijn die wat meer informatie en of resultaten hebben van dr Gabrietz.

Ik zal in het kort even uitleggen wat nu precies de bedoeling is.

Eerst zou ik 30 juli geholpen worden door dr Hupkens , kreeg van de week helaas te horen dat dr Hupkens zijn pols gebroken heeft en dat hij niet kan opereren:( Ik zou terug gebeld worden door Diana en dat is uiteindelijk ook gebeurt. dr Hupkens heeft pas in november weer plek (zolang kan ik helaas niet wachten ivm werk). Ze had een vervangende arts voor mij kunnen regelen dr Gabrietz 26 juli om 6 uur heb ik een consult bij deze pc, als alles in orde is dan wordt ik 4 augustus geopereerd. Ik maak mijn eigen wel een klein beetje zorgen omdat vrijwel bijna geen informatie en of resultaten kan vinden over het werk van dr Gabrietz. mochten er hier dames zijn die door deze pc geholpen zijn dan hoor ik het graag! :D

Ik baal ontzettend wat ik ben al naar 4 verschillende pc gegaan en bij dokter Hupkens had ik een goed gevoel over. Ik hoop dat dr Gabrietz ook gespecialiseerd is in slappe borsten. ben namelijk veel afgevallen en mijn borsten zijn vrijwel leeg nu en aangezien ik geen lift wil..

Tot zover wacht ik rustig het consult af, ik hou jullie uiteraard op de hoogte

 

Liefst xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook 450 cc dual plane van Nio. Bij m'n operatieverslag zie je voor en na foto's. Ik ben nu 10 dgn p.o. Ook m'n verhaal van m'n oude cup en waarom er nog maar weinig van over was. Misschien heb je er wat aan 

Share this post


Link to post
Share on other sites