Ga naar inhoud

Kheyra : 19 augustus 2016 : Dr. Nio : Park Kliniek


Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik ben nieuw hier en wil me even voorstellen.

Ik ben 35 kaar oud en woon in Eindhoven. Vroeger woog ik 140 kilo en had ik een mooie DD cup. Vervolgens ben ik de helft van mijn gewicht afgevallen (weeg nu een nette 70 kilo) en moeder geworden van 2 kindjes, die beide 3 maanden borstvoeding gehad hebben.

Het resultaat van al dat gebeuren met mijn lichaam zijn 2 lege hangzakjes op de plek waar ooit mijn borsten zaten. Ik draag nu een voorgevormde push-up A cup bh'tje, om het onder mijn kleding nog wat te laten lijken. Maar zelfs die is eigenlijk al te groot. Ik ben echt plat.

Aangezien we geen kinderen meer nemen (mijn man is gesteriliseerd) wil ik (sparen voor) een mooi stel borsten komend jaar om me zo weer vrouw te voelen.

Ik wil me komende tijd oriënteren op de grootte en vorm die geschikt voor mij zijn en waar ik een borstvergroting het beste kan laten uitvoeren.

Ik hoop hier tips en adviezen te vinden en krijgen, want ik weet echt (nog) niets op dit gebied.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 226
  • Created
  • Laatste Reactie

Wauw, al meteen reacties. Dankjewel meiden!

Aesthetic beauty clinics kende ik niet. Website ziet er goed uit en ook de prijs ligt wat lager dan bij de Veldhuis of Bergman kliniek. Maakt dit tot een optie om verder te onderzoeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer eerst te bedenken welk resultaat je ongeveer wilt. Wil je terug naar je oude cup, wil je groter of kleiner. Zoek wat plaatjes van wat je mooi vind. Met deze info kan een goede chirurg je aangeven wat er mogelijk is, dan weet hij/zij een beetje in welke hoek gedacht moet worden. Succes en veel plezier!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb dubbel D gehad. Dat zag er goed uit. Denk dat ik dit graag weer terug wil. Daarvan weet ik dat het bij me past.

Zit te denken aan druppelvormig (volgens mij wordt daar hier een ander woord voor gebruikt). Denk dat dit natuurlijker lijkt.

Ik wil graag weer mooie grote borsten, maar niet extreem omdat ik er ook mee wil hardlopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoek dr. Verdonck ook eens op. Zit in de wellnesskliniek maar heeft ook een eigen praktijk.

Ben heel tevreden, zowel van de uitleg voor als tijdens als na.

Voor de maat te bepalen zoek je best op ( maar je er niet op richten want is bij iedereen gewoon anders) en gewoon bij verschillende dokters op raadpleging gaan en kijken wat ze je aanraden van maat en passen op de consultatie :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

*** Hoi, ten eerste proficiat met je afgevallen prestatie, lotgenootje (ik was ook ooit zo zwaar, bijna 150 kg, nu ook 70) Ik heb 5 jaar geleden een borstlift met vergroting laten doen, alsmede een buikwandcorrectie. Een goed advies, consulten plannen en hele goeie voorbeeldfoto's meenemen van hoe je het wel en niet wilt hebben. Het is ook erg afhandelijk van je huidige situatie, je tepelstand etc. of er evt alleen een vergroting kan worden gedaan, of ook met een lift. Ikzelf kon niet onder een lift uit, omdat mijn tepels te ver naar beneden stonden. Nu zie je zelfs de littekens totaal niet meer, alleen met vergrootglas ;-) Succes met de aanloop, want t is allemaal heel erg spannend. En iedereen raad natuurlijk zijn eigen arts aan als ze er goede ervaringen mee hebben :-)

Groetjes van Ingrid.

ps je kan mijn fotos zien in album, voor en nafotos

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met Google zie ik door de bomen het bos niet meer, dus ben blij dat mensen aangeven waar ze geweest zijn en tevreden waren. Zo kan ik gerichter zoeken en ervaringen lezen / foto's bekijken om zo tot een keuze te komen. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Ingrid: Wauw, jij bent gewoon nog eens 10 kilo meer dan mij afgevallen. Knap hoor!

Ik laat verder geen buikcorrectie oid uitvoeren. Daar hebben wij het geld niet voor een ik heb meer "last" van mijn borsten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weeks later...

Ik ben in mijn zoektocht inmiddels alweer wat verder. Ik wil graag anatomische borsten in cup D. Ik vind anatomisch vaak wat natuurlijker eruit zien en mijn vriend vind dit ook mooier.

Voorkeur heeft de Aesthetic Beauty Clinic in Veldhoven. Dit is dichtbij, wat goedkoper en ik lees positieve berichten. Dr. Koeijers lijkt daar specialist in anatomische borstvergrotingen.

Ik moet wachten op een operatie tot juni 2016, we hebben het vakantiegeld van mei nodig. Dus ik wil pas rond maart 2016 op consult gaan. Ik ben bang dat het lange wachten anders echt te zwaar wordt.

Ondertussen blijf ik veel ervaringen van jullie lezen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hè wat goed dat je zo veel gewicht kwijt bent! En wat fijn dat je nu op zoek kunt gaan naar mooie nieuwe borsten. Heb je al eens aan Dr Nio gedacht? Hij is een expert op het gebied van hang/lege borsten. Hij kan er in de meeste gevallen iets moois van maken zonder lift. Als ik jou was zou ik niet mn keuze af laten hangen van de afstand of de prijs. Ik moet zelf ook een uur reizen maar dat heb ik graag over voor. Succes met je keuze!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel voor je reactie. Je hebt gelijk dat ik het niet van afstand en prijs af moet laten hangen.

Helaas is het budget klein, dus prijs zal ik toch wel mee moeten nemen.

Ik zal eens kijken bij dr. Nio. Ik heb idd lege hangzakjes. De huid van waar ooit mijn borsten zaten vouwt zelfs helemaal dubbel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt natuurlijk altijd bij meerdere specialisten langs gaan. Ikzelf heb momenteel 3 doktoren waar ik een eerste afspraak wil maken.

Ik woon ook in de buurt van Eindhoven en heb gegoogled. Zoveel doktoren, ziekenhuizen en klinieken komen voorbij!

Helaas ben ik nog geen ervaringsdeskundige, maar dat is hoe ik het ga aanpakken. Misschien ook voor jou een tip :)

Ik wil afspraken bij Aesthetic Beauty Clinic in Veldhoven, Elkerliek Ziekenhuis in Helmond en Sanavisie in Mill.

Voordat ik onder het mes ga, wil ik zo goed mogelijk zijn ingelicht. Ik wil daarom ook niet direct op het eerste paard wedden. Een vriendin van mij heeft hetzelfde gedaan. Zij vertelde mij dat het eerste consult in veel gevallen zelfs gratis is. Ik wacht de gesprekken nog af, maar mijn voorkeur gaat tot nu toe ook naar anatomisch, het liefst dual plane. Uit mijn zoektochten lijk ik te onderscheiden dat dit het meest natuurlijke effect heeft.
Misschien heb je hier iets aan!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik helemaal vergeet te zeggen: Inderdaad, echt super dat je zoveel bent afgevallen! Ontzettend knap :lol:

Vreselijk dat het dan deels van de verkeerde plekken af gaat he... Ik ben "slechts" 10 kilo afgevallen, doordat ik flink ben gaan sporten. Hierdoor ben ik ook van een stevig D cup naar een slap B'tje gegaan.

Mijn moeder zegt mij 'straks als je kinderen krijgt, dan komt dat er wel weer aan!' Maar als ik de verhalen hierzo lees, kan ik daar niet al te hard vanuit gaan...

Lijkt Dr. Koeijers een specialist in anatomische borstvergrotingen binnen Aesthetic Beauty Clinic, ja? Bedankt voor de tip! Wie weet kan ik daar mijn eerste gesprek voeren

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier ook iemand uit Brabant! :1:

Mijn eerste BV was bij dr. van Tits Velthuis Kliniek ben ik altijd super blij mee geweest! Echt puik werk geleverd.

Mijn tweede BV Elkerliek Ziekenhuis dr. Hawinkels ook echt een toppertje!! Dat was 8 dagen geleden en ben nu nog blijer dan de eerste keer. Terwijl mijn borsten er eigenlijk hetzelfde uitzien als na de eerste BV alleen nu net iets voller omdat er meer CC is ingegaan. Eerst had ik 245CC en nu 330CC.

Maar als je nog aan het oriënteren bent raad ik je zeker dr. van Tits & dr. Hawinkels voor!

Heb ook foto's die je kan bekijken als je wilt.

Groetjes, Supernova!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Helaas, het is nu juni 2016 maar een operatie komt er (nog) niet... :(

We hebben geen oppas meer voor de kindjes. Ik moet na een week in ieder geval mijn jongste weer kunnen tillen en betwijfel of dat kan. Uit jullie ervaringen begreep ik dat dit te snel is.

Helaas waarschijnlijk nog een jaartje extra wachten. Inmiddels is de cup A/B gewijzigd, naar niets meer. Ik heb twee 100% lege hangzakjes van huid.

Nu even balen, maar in de toekomst komt het goed :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig is het uitstellen en geen afstellen :)

Er in nog een kans dat mijn man twee weken vrij kan krijgen. Wellicht dat ik er dan alsnog wat eerder voor kan gaan. Ik hoop het. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, de afspraak voor mijn consult staat gepland!!! Op 25 juli om 15.00 uur heb ik bij kliniek Veldhoven een afspraak bij dr. Koeijers. Mijn voorkeur is anatomische borsten en ik denk iets van 450 cc (wil graag DD/E). Afwachten wat er chirurg adviseert.

Ik ben erg zenuwachtig. Na kilo's afvallen en 2 x borstvoeding heb ik twee volledig lege hangzakjes. Ik ben bang dat ik daarom een lift nodig heb en dat zou ik héél erg vinden. Dat geld hebben we namelijk niet, dus dan moeten we weer twee jaar verder sparen. Ik wil wel dat het mooi wordt.

Zijn hier mensen die lege hangzakjes hadden en zonder lift geholpen zijn?

 

P.s. ik wist niet goed waar in het forum ik moest zijn, dus excuses als het topic hier verkeerd staat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dr Nio kan vaak mooie borsten maken met alleen protheses waar anderen wel vaak een lift adviseren, dus als je geen lift wil zou ik je adviseren ook langs dr Nio te gaan, en dan in het OLVG. Hij werkt ook in de parkkliniek in rotterdam, maar daar betaal je veel meer, succes! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.