Ga naar inhoud
Borsten Forum
NicoleBE

PRP Acné behandelingen

Aanbevolen berichten

Ik las op deze website een berichtje over de behandeling van Acné Littekens met PRP. 

Je moet je registreren en/of aanmelden om de inhoud van dit bericht te kunnen bekijken.

Iemand hier ervaring mee. Mijn acné littekens zijn verbeterd na enkele peelings maar hoop op andere behandelingen om ze toch kwijt te raken of minstens minder zichtbaar.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hey,

Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee maar mijn nichtje wel! 

Zij is onlangs hiervoor behandeld in het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam. Zij heeft een verwijsbrief gekregen van haar huisarts voor een dermatoloog. Zij hebben haar huid bewerkt met een fractionele ablatieve CO2 laser. Deed geen pijn maar wel een branderig gevoel en heeft daarna een soort schaafwond op haar huid gekregen. Dit ging vervellen en haar "nieuw huidje" kwam te voorschijn zonder de acne littekens. Ze kijken per behandeling in hoeverre dit nog nodig is. Ziet er na een behandeling prima uit moet ik zeggen! 

Wellicht zou je dit via je huisarts kunnen bespreken en via je ziektekosten verzekering een gedeelte vergoed kunnen krijgen? 

Succes ermee!!

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Een Fractional CO2 laser werkt inderdaad heel mooi. Het is afhankelijk van hoe je littekentjes eruit zien en hoe diep ze zijn welke behandeling het beste voor jou zal werken. Zijn je littekentjes niet zo diep dan kan microneedling de oplossing zijn voor jou (is ook wat goedkoper dan een laser). Bij diepere littekens wordt vaker gekozen voor de Fractional CO2 laser of wanneer microneedling geen/ te weinig effect blijkt te hebben.

Een behandeling voor acnelittekens wordt meestal vergoedt als je aanvullend verzekerd bent!

Je zou een afspraak kunnen maken bij een huidtherapeut voor een gratis consult. Die kan je huid bekijken en jou uitleggen wat de beste optie zou zijn voor jou. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig :)

Je mag ook vragen aan mij stellen als je meer wil weten. Ik ben derde jaars huidtherapie student.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik zie trouwens dat die kliniek in België is. Dus neem aan dat jij ook in België woont? Ik weet niet of ze daar wel huidtherapeuten hebben! haha. Doe in ieder geval goede research naar degene waarbij je een behandeling wil. Check de opleiding etc. Dan weet je zeker dat je goed behandeld wordt en dat diegene echt weet wat hij aan het doen is. Op die site die jij noemde kan ik niks over de beste man vinden. Pas daarmee op!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Belgische artsen die gecertificeerd zijn vind je hier terug 

Je moet je registreren en/of aanmelden om de inhoud van dit bericht te kunnen bekijken.
 . Persoonlijke ervaring bij clinic3d was zeer professioneel en heel informatief, geen idee of Belgische clinics nu goedkoper zijn dan Nederlandse, denk niet dat het zo veel verschilt

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmeldenPremium Theme Designed By IBTheme.com

×