Ga naar inhoud

Femke88 : 20 december 2015 : Dr. Hupkens : MFIV : Vlaardingen


Aanbevolen berichten

Zelf heel veel aan dit forum gehad, dus ook hierbij mijn verhaal.
Ik ben 27 jaar, 1.70m en weeg 62 kg.
Borstbreedte: 13cm en draag H&M B75 (dus eigenlijk een A-cup)
Mijn doel: Natuurlijk mooi gevormde en gevulde borsten. Dus geen dikke tieten!!
Mijn idee: Anatomische protheses.

1e consult: Bergman Clinics
Advies: rond +- 275 cc ‘’Anatomische plaatsen we eigenlijk nooit meer, ze voelen harder aan, kunnen draaien, zijn duurder en met ronde kun je bijna geheel hetzelfde resultaat behalen.’’
Mijn gevoel: verward betreft rond/anatomisch!

2e consult: Diana Gabriels (Joanna, dochter van Diana)
Advies: Rond 375cc á 400cc ‘’Waarom wil je anatomische als alles in je lichaam zo jong en nog mooi rond is?’’ Ik ben vrij slank, maar wel goede heupen en ronde billen. 375cc á 400cc was hun advies want ‘’dat kan je makkelijk hebben’’. Ik zei haar dat het niet gaat om wat ik makkelijk kan hebben maar wat mijn doel is.
Mijn gevoel: Verward vanwege enorm verschil in cc! Wel overtuigd van natuurlijk resultaat met ronde protheses.

3e consult: A-Klinieken
Advies: Anatomisch 300 á 350cc
‘’Wij gaan voor een natuurlijk resultaat dus raden bijna altijd anatomisch aan, mits de klant een ander doel heeft.’’
Mijn gevoel: Wtf! Nu zat ik echt met mijn handen in het haar! Terug bij af... L

Mijn gedachten en twijfels waren zo extreem, werd er gek van en had geen rust meer in mijn hoofd. Mijn hele telefoon stond vol met foto’s van borsten die ik mooi vond, maar ook met welke ik echt lelijk vond! Heb alle info betreft type prothese en grootte opgezocht om een keus te kunnen maken, maar logischerwijs werd dit alleen maar moeilijker.

Ik ben terug gegaan naar Diana omdat zij (slim!) al een operatiedatum gepland hadden voor me.

Nu afspraak met pc Pieter Hupkens. Hij zei het eens te zijn met 375cc rond, maar hij krabbelde terug toen ik zei wat ik echt mooi vond en dat ik wellicht anders ben dan de meeste vrouwen hier. Hij zei dat anatomisch mooier is als je een vrouw naakt ziet maar in een bh amper verschil ziet. Anatomisch zette hij vroeger in Roosendaal en omstreken, maar in deze streek (randstad) zijn de vrouwen over het algemeen anders en ook de maatschappij verandert; rond en groot mag, en veel vrouwen willen al een decolleté als ze naakt zijn. Nou ik eigenlijk niet! J
Dus we hadden besloten 330cc anatomisch te plaatsen.

Heel stom van mezelf, maar ben opnieuw info gaan opzoeken en ben websites gaan lezen waarop chirurgen van over de hele wereld hun mening geven over anatomisch vs rond waarvan wel 85% voorstander is van rond. Twijfel sloeg weer toe en heb weer een passessie met Diana gepland.

Diana stond er van versteld dat ik Hupkens zover had kunnen krijgen dat hij anatomisch voor me ging bestellen. Ze zei: weet je zeker dat je hem niet hebt overgehaald? En ja, dat kon misschien weleens het geval zijn geweest. Ze opperde mijn vriend niets te zeggen en ook zij hield haar mond/mening. Ze heeft me weer een bh aangegeven en diverse groottes en vormen aangegeven. Nu kon ik ook het verschil in rond en anatomisch zien. Dat was fijn. Uiteindelijk uitgekomen op 350cc Moderate Plus. Later bleek dat ik met mezelf heb gediscussieerd en geanalyseerd en dat zij dus echt niets hebben gezegd. Heel apart, haha!

Ik heb zelf het besluit genomen en stond er dus 100% achter! Rust in mijn hoofd, maar toch weer foto’s gaan bekijken van 350cc M+ (stom!).
Begon te twijfelen tussen 325cc en 350cc omdat ik 350cc op veel foto’s te groot vond bij andere vrouwen. Op de operatiedag hadden ze 325, 350 en 375 meegenomen. Samen met Hupkens besloten in de laatste minuut. 325 en 350 geven exact dezelfde projectie (hoever je borst naar voren komt) maar 350 heeft een grotere diameter, dus zou de oppervlakte van mijn borst meer bedekken dus juist een mooier/natuurlijker resultaat creëren.
Operatie ging goed, helaas wel 3uur later dan gepland maar ze zorgde goed voor me.
20 december 2015 om 16uur geopereerd, 19uur al onderweg naar huis. Voelde me een beetje spacy en wazig maar wel ok. Later op de avond ging het heel zeer doen, maar zodra je de voorgeschreven medicatie neemt, kom je weer in de space en vergeet je de pijn lijkt wel.

Ondanks dat ze nu super gespannen, hoog en opgezwollen zijn ben ik er al super blij mee! 350cc zal bij mij echt niet te groot worden, maar precies zoals ik voor ogen had (denk ik)!

Tip: Zoek niet teveel info op! Het maakt je gek! Ieder lichaam is anders. Ga gewoon naar diverse klinieken, laat je goed adviseren en plan meerdere passessies als je twijfelt!
Neem in acht dat 350cc juist natuurlijker bij me staat dan 325cc! Cc’s bij anderen zeggen dus niets over hoe het bij jou gaat zijn.
Kliniek Diana Gabriels: Verwacht lang wachten en een soms niet-professionele werkwijze vanuit de secretaresses, maar ze doen alles met liefde. Diana is een fijne gespecialiseerde vrouw en Hupkens is zeer professioneel! Aanrader!

Graag wil ik een foto uploaden van voor- en na, maar dit lukt me niet? Als iemand me hierbij kan helpen, graag! ;)

Hopelijk hebben twijfelaars iets aan dit verslag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Bobojansen: inderdaad voor rond gegaan, dual plane. Ik kan eigenlijk nu al zien dat ze er natuurljjk gaan uitzien ondanks dat het pas twee dagen geleden is en ze nog helemaal niet de shape hebben die ze uiteindelijk krijgen.

Heb je al een consult gehad?

Ik ben geopereerd in Vlaardingen. Het was op een zondag, wellicht daarom niet in Amstelveen?!

Ik vind het vooral vervelend niets te kunnen en afhankelijk te zijn van anderen.

Ben zojuist even gaan lopen, maar man-man.. Alsof ze eruit worden getrokken!

Wat raden jullie aan om je lichaam wat te laten ontspannen? Rug en schoudebladen doen namelijk ook echt pijn!!? Tevens komt er bloed mee met plassen, soort van menstruatie (oud) bloed in mijn ondergoed. Ik heb al een paar jaar een spiraal en nooit meer ongesteld geweest dus menstrueren sluit ik uit. Hebben jullie hier ook last van gehad? Misschien zijn het de medicijnen...?

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Door de narcose kan je menstruatie wel wat van slag zijn, dus wie weet is het toch wel wat van oud/doorbraakbloed....

Als het met plassen mee zou komen uit je blaas, zou het roder bloed zijn namelijk...

Ook al menstrueer je al lang niet meer, door het spiraaltje, dan kan het toch nu wel voorkomen.... Ik zou het niet meteen uitsluiten :)

Welke kliniek is het in Vlaardingen? We vermelden namelijk altijd de kliniek in de titel :)

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi,

Ja ik ben op consult geweest dhr koeijers raadde me onder de spier anatomisch 400 of 420 cc aan. Nu weet ik dat hij een voorstander is voor anatomisch. Maar ik lees namelijk ook dat ze kunnen draaien en met fysiek armen trainen dat, dat ook wel een kans vergroot op draaien, en wat ik ook hoorde is dat bij anatomisch onder de spier je meer kans heb dat je borsten uit elkaar gaan staan en aangezien een kleine cup À heb staan ze al niet dichtbij elkaar. En ik vraag me af of door de ronde prothese je borsten wel dichten bij elkaar gaan staan?...

Heb namelijk niet veel vetweefsel je kan me ribben ook voelen en boven me borsten heb ik ook niet veel weefsel daarom zei hij dan zie je de randen amper/niet maar ik hoor nu ook dat je bij rond onder de spier de randen ook helemaal niet ziet.

Sorry voor mijn lange verhaal maar ik twijfel zo erg. Morgen ga ik nog x op consult want de operatie is al ingepland 8 januari en ik wil het 100% zeker weten. Ik wil gwn geen nep tieten niet ver uit elkaar en een redelijke bolling maar niet te overdreven.

Wat kan een vrouw veel eisen hebben he, hihi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ohhhhh waeen herkenning om dit te lezen!!!! Ik word 8 jan door hupkens geopereerd en kom er echt niet uit!!! Zit zoooo te twijfelen tussen 325 en 350 en hp en mp+. Ik weet het gewoon echt niet.

Heb al wel nuttige info van Bestboobie

Op dit forum gehad. Maar waarom mp + en hè geen HP? ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Bobojansen:
Ik ben benieuwd hoe je consult ging vandaag?

Vraag je PC gerust waarom hij niet voor ronde protheses gaat bij je, en waarom hij die manier van plaatsen (onder de spier) gebruikt? Geeft jezelf misschien een gerustgesteld gevoel te weten waarom bepaalde keuzes worden gemaakt? De keuze is sterk afhankelijk van je huidtype, overige lichaamsvormen en vetweefsel. En natuurlijk de smaak van de chirurg.

Zoals je in mijn eerste verslag leest zeiden 3 klinieken allemaal wat anders. Zonder mijn lichaam te zien hadden ze hun mening en type prothese al klaar liggen bij wijze van.

Dat is nou eenmaal zo.. zolang ze maar luisteren naar welk doel jij voor ogen hebt, zodat de grootte en de manier van plaatsen daarop afgestemd kunnen worden.

Persoonlijk denk ik dat veel klinieken en chirurgen niet meer zo snel voor anatomisch kiezen omdat deze iets meer kans op complicaties hebben en stel dat zoiets voorkomt (nihil!) men negatieve feedback krijgt. Klinieken en chirurgen vallen of staan met recensies, je ziet dat wel op dit forum! Het is in veel situaties voor hen zinloos het risico te nemen als men bij een betreffend persoon met ronde eigenlijk hetzelfde resultaat kan behalen (+ ook nog goedkoperer). Dit geldt dus niet voor iedere situatie/persoon..

Tevens is het plaatsen van anatomische protheses moeilijker vanwege de vorm, dus moet de chirurg hier ervaren in zijn.

@Freggel: Wat heeft Hupkens je aangeraden? Wat vind je van hem?

Er is geen verschil in hoogte tussen Mentor rond 325cc en 350cc MP+. Alleen in breedte: 0,3cm per borst. Dit wil zeggen 0,15cm (1,15mm!) per kant van de borst. Dat is echt bizar weinig. :1:

Ieder verschil is er 1 natuurlijk! Want 10x dit verschil maakt toch 3cm! Voor jou handig om even onderstaande link te openen om de verschillen te zien , ook bij HP..?

Vanwege de breedte van mijn borstkas (13 cm per kant) is er voor MP+ gekozen (desondanks kon HP ook, lekker verwarrend allemaal he! haha). De meest gebruikte is HP, dit profiel is iets smaller en komt verder naar voren. Maar bij mij zou HP iets minder natuurlijk staan omdat er dan een deel van de borstkas niet gevuld is en de bolling dus redelijk abrupt begint.

Overzicht Ultra HP, HP, MP, MP+

Ik heb Mentor protheses, rond.

De verschillen van dit merk in vorm vind je in dit overzicht:

https://www.yourbreastoptions.com/en-GB/YBOPDF/0907007-Rev-C-Catalog-Mentor-Perouse.pdf

@ Best_Boobie: thanks voor je reactie! Naam kliniek is: MFIV te Vlaardingen.

Probeer zo snel mogelijk een consult te hebben met de behandelende arts (chirurg), dus niet alleen met de consultant, want je mag er vanuit gaan dat chirurgen precies weten waar ze het over hebben!

Zolang jij duidelijk bent welk resultaat je wilt behalen en je het gevoel hebt dat je gehoord wordt; dont worry :36:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Lllaauraa: Dat kan heel goed. Over het algemeen plaatst men bij Diana Gabriels rond, mits om een bepaalde reden anatomische beter zijn. Protheses kunnen draaien, bij een anatomische is dat gevolg te zien vanwege zijn vaste vorm, bij een ronde niet. Dont worry, het komt zelden voor en het is weer terug te draaien.

Ben je blij met je resultaat? Heb je een foto? :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk om je verslag te lezen!

Ik word in januari door dr Hupkens geopereerd in Vlaardingen. Vind het zo spannend allemaal! Ook veel twijfel over de maat, wil echt geen grote borsten, om eerlijk te zijn liever te klein als te groot. Daarom heb ik nog een consult gepland.

Succes met je herstel!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben op consult geweest en mijn grootste vraag was ik wil meer bolling bovenin maat het moet wel natuurlijk lijken, aangezien ik hele ronde borsten niet bij mij vind staan. En ik had dus ook gelezen dat door anatomische de borsten verder uit elkaar gaan staan. Dat is dus allemaal onzin omdat het ligt aan hoe je borsten op dit moment staan, als ze na buiten staan blijven ze ook na buiten staan en dat veranderd niet door een implantaat. Ik wilde vooral natuurlijk maar ook en bolling boven op. De meeste decolleté creëer je met de anatomisch implantaat omdat de bovenkant van die implantaat meer gevuld en ik ook high profiel krijg. Met rond creëer je ook een bolling maar omdat ik een dunne huid heb en en natuurlijke uitstraling wil

Is dit het beste.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat klopt wel maar ik was bang dat ik amper een bolling zou krijgen maar ik krijg het hoogste profiel dus gelukkig wel echt een bolling die je kunt zien, hoeveel cc heb jij lllaura? Ik krijg 380 of 420 dual plane. Had je ook high profiel?

Door dit form twijfelde ik dus of ik toch niet rond moest nemen maar ik heb duidelijk antwoord gekregen op me vragen en ik twijfel geen minuut meer en ga voor anatomisch

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Laura: volgens mij kan dat ook gewoon vanaf een telefoon?! Ik ben echt benieuwd naar je foto.

@ Annie1977 Welke maat en type prothese is er tot heden geadviseerd? En wat is je eigen idee hierover?...

Ik heb Diana foto's laten zien op mn consults en toen zei ze: Ooh jij bent echt meer een voorstander van kleine borsten dan van grote!? De foto's die ik liet zien gingen eerder naar een grote B/kleine C dan Grote C/kleine D. Ik wilde er ook voor waken dat ze zouden denken dat ik hier was om grote tieten te krijgen. Liever een maatje te klein, dan te groot.

Ik kan me dus denk ik goed verplaatsen in hoe jij je voelt. Maar maak je geen zorgen. Ik heb ze pas 4 dagen, en serieus: al die meiden die zeggen: ''Het went snel; ik had ze groter gewild' nam ik alles behalve serieus. Want ik zou degene zijn die zou hebben: ''Shit man, zijn ze niet te groot!?'' :18: Maar echt niet! Nu ben ik een van hen. haha

Het went inderdaad zooo snel! (de grootte is prima zo, groter hoeft niet) :) Pin je niet vast op aantal cc, want bij sommige eindigt een schepje van 350cc (op een 75A) op een E cup en het zou mij niets verbazen als ik gewoon in een C75 kan straks. Ga er vanuit dat zij precies weten wat jij voor ogen hebt en zorg daar ook voor: foto's meenemen en lekker vaak passen!

@ Bobojansen: Met anatomisch meer decolleté? Dat lijkt me sterk. Vrouwen die een goede/diepe decolleté willen kiezen juist ronde (ultra) HP toch?
Er zijn maar weinig vrouwen die van nature een goede decolleté hebben (die dragen gewoon een goede BH), en ik denk dat je anatomische implantaten met een natuurlijke vorm moet vergelijken.

Maar het allerbelangrijkste: Ben je er nu uitgekomen samen? Zo ja, voel je je prettig bij het besluit? :)

Ze kunnen je inderdaad geen nieuwe borsten geven. Ze geven je huidige borst meer volume en vorm dus hier en daar wat corrigeren is mogelijk, maar hoe dan ook zal jouw unieke vorm borst te zien zijn.

Vandaar dat het type prothese ook zo verschillend kan zijn van mens tot mens. Super verwarrend haha. Maar zeker ook iets moois.. blijven we toch uniek! :43:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.