Ga naar inhoud

Beetje verward!


Wittelelie

Aanbevolen berichten

Hoi,

Ik heb mezelf voorgenomen mezelf voor mijn 35ste verjaardag (voorjaar 2016) een killerbody cadeau te geven.

Ik ben druk aan het sporten en ook een borstvergroting is onderdeel van mijn cadeau!

Ik ben moeder van 2 dochters; leeftijd bijna 4 en 1 & na twee zwangerschappen en langdurig borstvoeding geven zijn mijn borsten er niet echt vrolijker uit gaan zien!

Ik heb inmiddels als diverse consulten gehad; waaronder bij dr van Straaten, ATS kliniek en Kliniek Amstelveen; ik heb nog een afspraak gepland staan bij Vito Koeijers, waarover ik veel goede verhalen lees. Momenteel heb ik een 85B (met wonderbra) en wil graag een grote C of een kleine D.voorkeur voor een Natuurlijk resultaat; geen porno borsten! Ik ben vrij lang 1.79 en weeg momenteel 79 kg. (ben van plan nog zo'n 5 kg af te vallen)

Door de diverse consults ben ik inmiddels een beetje verward; de maat welke ik krijg aangereikt verschilt van 400cc tot 500cc per borst; een consulente sprak zelfs over een borstlift (?). Zijn er dames welke met dezelfde twijfels worstelen? Ik ben bang dat de borsten te klein of juist veel te groot gaan uitvallen? Iemand tips of adviezen?

Daarnaast vroeg ik me af welke dames allemaal drains hebben gehad na de borstvergroting; ook daar hoor en lees ik namelijk verschillende verhalen over.

Ik hoor graag van jullie,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben je via Diana gegaan?

Misschien even foto's kijken van vrouwen met vergelijkbare voorsituatie. Het is nu ook lastig zeggen wat -5 kg nog met je borsten gaat doen. Als je afgevallen bent wellicht nog eens passen. Als pc zegt dat een lift niet nodig is dan kan je daar wel vanuit gaan.

Xx

Ow bij dr Straten geen drains ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.