Jump to content

Nog steeds herstel of is er iets mis?


Guest boo18

Recommended Posts

Hallo dames.

Ik ben bijna 9 maanden po. Nu heb ik de laatste tijd last van me linker borst me tepel is erg gevoelig en voelt niet fijn aan. Ook heb ik de hele dag een vervelend gevoel geen pijn naar het lijkt net of het lichaam ergens tegen vecht nu is de onderkant volgens mij weer aan het herstellen want het word weer een beetje gevoel baar. Is dit normaal dat ik hier nu pas last van krijg ?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb tot anderhalf of twee jaar po regelmatig overgevoeligheid aan m'n tepels gehad. Het ligt er maar net aan hoe erg de zenuwen beschadigd zijn en hoe lang dit nodig heeft om te herstellen... Dus ja, het kán gewoon bij het herstel horen.

Over dat andere gevoel, daar snap ik niet goed wat je bedoelt.. Waar zit dat gevoel? En is dat pijn? Of iets anders?

Xx BB

Link to comment
Share on other sites

Guest Jevana

Na bv heb je in de onderkant van je borst geen gevoel toch. Ik denk dat ze bedoeld dat daar nu weer gevoel in aan het komen is ;-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Jevana

Ja klopt jevana. Het is een brandend geïrriteerd gevoel die borst zit ook lager en is iets harder als de ander

Oke. Dat herken ik niet. Maar ben dan ook nog maar 2,5 week po en de onderkant voelt nog dood haha.

Link to comment
Share on other sites

O ik zet net zoiets in de shout. Ik ben 3 maanden po, mijn ene borst is prachtig hersteld, de ander blijft stugger, drukt op het litteken en de prothese kan ik nog omhoog en opzij duwen. Daarbij voelt aan die kant de onderste helft inclusief tepel hartstikke doof aan... Ik was al bang dat t foute boel was.. Kapselcontractie ofzo :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.