Jump to content

Tepels minder snel hard na bvk?


Recommended Posts

Ik draag nu altijd een voorgevulde bh omdat bij het minst of geringste mijn tepels hard worden en als een soort knoppen naar voren steken. Ik vind dat zo lelijk en genant, ondanks dat mijn borsten met voorgevulde nog groter lijken. Er hoeft maar een haartje langs te komen of een piepkein zuchtje wind en ze zijn hard. En omdat ik vrij grote tepels heb valt het extra op.

Nu lees ik hier en daar dat ze na de bvk vlakker zijn. Of minder gevoelig. Weet iemand of dit vaak zo is? De mijne zijn zo gevoelig dat aanraking niet fijn is. Daarom reageren ze ook zo snel. Wordt dat vaak minder na de ok? Doordat de zenuwen doorgesneden worden misschien?

Link to comment
Share on other sites

De mijne worden volgens mij idd minder snel hard en in het begin was aan een kant het gevoel ook minder, maar dat is weer bijna als vanouds...

Link to comment
Share on other sites

Guest Asfaloth

Bij mij zijn ze inderdaad een stuk minder gevoelig, al worden ze denk ik wel nog even snel hard (maar ik voel bijna niet dat ze hard worden, ook lastig...). Maar ik denk dat dat bij iedereen anders is? Wie weet kan je vragen of de chirurg er iets aan kan doen?

Gelukkig kan ik nu na mijn borstverkleining probleemloos voorgevormde bh's dragen, dus het valt niet op (terwijl ik ervoor echt geen voorgevormde kon dragen hoor) :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.