Jump to content

Eindelijk de stap gezet, TIPS welk ziekenhuis/kliniek?


boob01

Recommended Posts

Hoi allemaal,

Na erg lang wikken en wegen toch eindelijk de stap gezet voor een BVG.
Ik ben erg blij met het nemen van deze toch wel grote stap maar vind het ook spannend! :5:
Ik kijk dan ook bijna elke dag even op borstenforum naar foto's uit de gallerij met jullie tips qua artsen en het hele genezingsproces.
Ik ben inmiddels 26 en wens het al sinds mijn 17e jaar.

Vijf jaar geleden heb ik ook al eerder een stapje in de goede richting gezet, namelijk een consult aan gaan.En wel bij ACCZ.
Echter ging ik daar niet met een volledig goed gevoel naar buiten.
Als gevoelsmens moet het dan ook gewoon meteen goed voelen na het gesprek.

Ik heb nu een A/ kleine B cup en wens een kleine D cup te krijgen, ben smal van figuur en redelijk atletisch gebouwd.
Ook ben ik niet erg lang, smal van taille. dus wens ik zoals jullie allen uiteraard, graag een mooi natuurlijk resultaat.

Binnenkort heb ik een consult staan bij dr Nio in het SLAZ in Amsterdam.
Ik lees ook veel positieve verhalen over dr Koeijers en dr Koopman.

Je krijgt hier zo ongelooflijk veel info dat ik het spoor soms een beetje bijster raak.

Nog mensen tips van artsen die gespecialiseerd zijn in smalle posturen met een natuurlijke BVG als resultaat? Dat wil zeggen (geen opgeplakte ballen, maar waar ook mooi het eigen borstweefsel nog naar voren treedt) :7:


Ik hoor graag van jullie. :48:

Link to comment
Share on other sites

Hey welkom! ik zou inderdaad aanraden om toch goed naar je gevoel te luisteren,

dan weet je toch of je het beste af bent! :)

dr Nio hoor je ook veel goeds over ja, dus ben benieuwd hoe je consult gaat verlopen, wil je graag dat het als een D cup oogt, of dat je bh-maat echt een D word? want daar zit nogal een groot verschil in :P

Ik zelf ben door dr Verdonck in België geopereerd, had een goed gevoel bij hem wat doorslaggevend was. Van mijzelf had ik een B75 maar omdat ik geen hang had (1 op de 10 vrouwen heeft dat niet) leek het meer een AA.. Ik heb monobloc softone 425cc extra high profile gekregen, en ben daarmee naar een F/G75 gegaan (heb tot nu toe alleen F bh's maar meerdere zijn te klein of erg krap qua cup die ik gepast had in diezelfde maat) maar het lijkt ongeveer een D cup zou ik zeggen.

Ik ben enorm tevreden en erg te spreken over de service.. nazorg is erg goed en zelfs nu na 4 maanden PO heb ik een mailtje gedaan met een zorg die ik had en ik word gewoon enorm snel gebeld door hem wat ik erg prettig vind. Ondanks dat het al weer best een tijdje geleden is staat ie nog voor me klaar! :)

Achteraf had het van mij nog best wel wat groter gemogen (ik wou eerder altijd een 'volle c', toen minimaal een d en nu mag het van mij nog wel wat groter) :67: maar met hoe strak/dik mijn huid is had er ook gewoonweg niet meer in gekund.. mijn wondje had zelfs moeite met genezen en ook is uiteindelijk een hechting afgestoten. Nu zijn ze nog steeds niet helemaal soepel maar dat is denk ik dan geduld hebben hahah!

Ik denk dat je bij Nio zeker wel goed zit, zoek anders van te voren plaatjes op van borsten die je mooi vind, dan heeft hij een beter idee dan als je een cupmaat zegt en kun je achteraf ook minder snel teleurgesteld zijn. Ben erg benieuwd hoe je consult zal gaan en of je gevoel bij hem wat beters zegt! (hoor van veel meiden hier dat dat bij nio vaak wel goed zit hahah:P)

Ook heb ik hier veel goeds gehoord over dr Plovier, dr Demeyere, dr Straten, dr Verdonck en zo kan ik nog wel even doorgaan.. het is denk ik een beetje waar jij je het beste bij gaat voelen.

succes en je mag me eventueel wel toevoegen, dan kun je mijn voorsituatie en boobs nu zien..

xx

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel voor jullie reacties..allemaal erg verhelderend!
Ik heb nu zelf een 75A en inderdaad een AA past ook, een B af en toe, wanneer ik ietsje ben aangekomen :4: echter gebeurt dat niet zo snel..

Ik wil graag bij Verdonck ook een consult plannen,puur om te kijken hoe het gevoel daar is en omdat velen zeggen dat hij ook gespecialiseerd is in het natuurlijk groter maken van een kleine cup..

Ik laat het jullie weten.. dankjewel

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Ik ben geopereerd door drs. Koeijers. Ik wilde ook zo'n natuurlijk mogelijk resultaat. Verder ben ik net zoals jij ook atletisch gebouwd. Stuur maar een vriendschapsverzoek als je mijn foto's wilt bekijken :)

Ik heb over hem ook alleen maar positieve dingen gelezen vandaar dat ik op consult bij hem ging en meteen voor de operatie ging ! :D

Succes met zoeken naar je juiste pc en kliniek !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.