Ga naar inhoud

kaat1979 : 26 mei 2015 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael


Aanbevolen berichten

ik ben kaat, ben 35 jaar jong, permanente make-up specialiste van beroep en ben een trotse moeder van 2 boys van 9 en bijna 11. Na 2 zwangerschappen ben ik van een volle 70C-cup naar een hele slappe 70B-cup gegaan (theezakjes).Nu heb ik een geweldig cadeau van mijn vriend gekregen en ben sinds 26 mei 2015 in het trotse bezit van een volle 70D-cup (althans...dat is het nu). Zou graag wat ervaringen willen delen op dit forum. Volg jullie stiekem allemaal een poosje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi! Ik heb 400cc round high profile dual plane gekregen. Voel me alsof ik door een vrachtwagen ben overreden. Ze hebben me een sportbh aangetrokken mt. 70D. Vandaar dat ik de maat weet. Wat gaaf zeg!! mijn vriend heeft echt een droom waargemaakt voor me. Hoe voel jij je?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey welkom! en gefeliciteerd hahah!

door wie ben je geopereerd als ik vragen mag? en waar?

als je 75 omvang had zal het niet zomaar minder worden maar misschien dat je de verkeerde omvang droeg hiervoor?

ben erg benieuwd wat voor een maat het zal worden want ik zelf ben van een 75B naar een 75F gegaan met 425cc extra high profile.. ziet er nu denk ik als een D cup uit hahah :)

Beiden enorm veel beterschap gewenst!

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja idd! maar ben er niet minder blij om. Ben nog steeds in de wolken. dus die pijn nemen we maar voor lief. ze zijn wel wat gezwollen nu, maar het opstaan en deuren openmaken gaat sinds vandaag wat beter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iedereen ook gefeliciteerd!! Ik ben door Frans Straten geopereerd. Ben er echt heel blij mee!! Hou wel wat meer vocht vast in mijn rechterborst. Die lijkt wel iets dikker...er borrelt af en toe ook iets als ik mijn arm beweeg, maar dat komt vaker voor hoorde ik. Lekker rustig aan doen de komende tijd...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja , dat borrelen . Mijn dokter gad het me nog gezegd dat je dat kon voelen . Juist gelijk dat je in de winter op sneeuw loopt . Zo dat knisperend gevoel . Raar hè.

Ik heb ook dual plane , naar het schijnt gaan ze nog groter worden na een tijdje .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.