Jump to content

Sport bh 75E gezocht


Bentexx

Recommended Posts

Ik heb van de Hema de medium bh's gehad in maat L & XL

inmiddels is L veeeel te strak en ik zit nu op een 75F aan bh maat denk ik (een aantal F75 die ik had gepast waren te klein of zaten niet mooi)

vind alleen een nadeel dat qua omvang ze ook redelijk groot zijn al zit er best wel strakke rek in.. dan komen ze redelijk laag te zitten maar met hoeveel ik na de operatie was opgezwollen was dat ook wel nodig bij mij. Voor nu zou ik zie niet meer dragen door de lage onderkant mja ze waren niet zo duur dus..

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er 3 1 van de hema hunkemoller en bon prix

Ik wisselde ze allemaal af, je mag ze van mij overkopen?! Gr maike

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij gaan die sporg bh's als je ze een tijdje draagt naar de vorm van je borsten staan. Dus dan kan je misschien beter een nieuwe kopen.

Wil je ze kopen voor tijdens je herstel?

De kliniek waar ik geweest bent attendeerd iedereen er op dat je absoluut geen andere bh aan mag dan die van de kliniek zelf.

Link to comment
Share on other sites

Nu werd me verteld dat bh's na je operatie niet meer door een ander gedragen mogen worden.. Misschien door het wondje ofzo. Iemand die weet of dit waar is?

heb ik nog nooit van gehoord :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.