Jump to content

Borstlift met of zonder bvk? Welke pc?


*titi*

Recommended Posts

Hoi,

Ik lees hier al enige tijd mee maar nu toch de knoop doorgehakt: ik wil een borstlift!

Ik heb nooit echt borsten gehad waar ik echt trots op was maar na 2 borstvoedingen gegeven te hebben zijn ze echt wel blijven hangen. Ik twijfel alleen of ik ook een bvk zou laten doen. Het lijkt me echt een gemak om lichtere borsten te hebben maar anderzijds passen ze nu wel bij mn lichaam, denk ik. Al zou een kleinere borst me wel slanker maken denk ik.

Ik heb nu een kleine E, grote D en zou evt naar een grote C willen. (Ik ben 165cm en weeg 75kg dus ben wel behoorlijk struis maar zou voor een operatie graag naar de 68kg geraken).

Verder vroeg ik me af of jullie me iemand kunnen aanraden. Gisteren bij dr maerteleire (mediclinic) geweest. Gesprek was ok. Mss niet echt een 'klik'. Morgen ga ik naar decoopman. Heb op dit forum al slechte dingen gelezen maar heb net een vriendin haar boobs gezien die ook borstlift bij hem heeft gehad en ze zijn echt heel mooi!

Hebben jullie verder al gehoord van de graf-lift? Lift met de borstspier. Kan alleen als het zonder verkleining is maar zou beletten dat ze terug gaan zakken na enkele jaren.

Pfff so many questions... 😉

Link to comment
Share on other sites

Guest Asfaloth

Hey,

ik heb een borstverkleining laten doen en ben van hangende G-cup naar een mooie 70E gegaan (ze zijn ook heel erg veel gelift).

Ik weet niet of een borstverkleining erbij een goed idee zou zijn, als je last hebt van het gewicht misschien wel, hoewel dat denk ik sowieso wel minder zou worden als ze niet meer zo hangen. Ze zullen wel anders aanvoelen als ze gelift zijn volgens mij. Ik denk dat je dat het beste met de chirurg bespreekt :).

Ik had mijn operatie bij dr. Colpaert, ik ben zeer tevreden en het is een vriendelijke man.

Succes met al de beslissingen :)

Link to comment
Share on other sites

Dank je voor je reactie, asfaloth! Vandaag bij decoopman geweest en die man gaf me eigenlijk wel vertrouwen. Heb even colpaert gegoogeld en ziet er ook wel ok uit! Mss maak ik daar nog wel eens een afspraak :)

Decoopman raadde me vandaag toch ook wel een verkleining aan naar een goede c. Blijkbaar heb ik letterlijk een zware borst: in vgl met andere vrouwen met hetzelfde volume weegt het bij min zwaarder doordat ik veel weefsel heb. Ja, ze voelen zeker zwaar aan maar ik dacht dat dat altijd zo was ;)

Nu lees ik wel op de site van colpaert dat wanneer er veel weefsel moet weggehaald worden het moeilijker wordt om een mooie vorm te krijgen. Hmm...

Alleszins als ze niet meer zo zwaar zijn zullen ze ook langer mooi blijven he. Hoe lang geleden is de operatie bij jou gebeurd asfaloth? Zijn ze nog steeds even stevig?

Link to comment
Share on other sites

Guest Asfaloth

Wat gek dat jouw borsten zwaarder zijn dan bij de meesten :) in dat geval zal het na een borstverkleining wel lekker licht voelen inderdaad.

Ik denk dat Colpaert met "veel weefsel weghalen" eerder vrouwen bedoelt die hele grote borsten hebben en dan serieus verkleinen, een D/E valt zo wel mee denk ik, hoewel... ik denk dat het bij echt doorhangende borsten ook wel moeilijker wordt een mooie vorm te behalen... Ik voeg je even toe, kan je de mijne zien (moet wel eens recentere foto's posten :) )

Bij mij is het nog maar 2 maand geleden (heb een verslag in borstverkleininggedeelte indien je wat zou willen lezen), dus ze zijn nog steeds stevig. Blijkbaar heb ik wel heel zacht borstweefsel en een broze huid waardoor ze bij mij snel hangen (of zoiets heb ik toch begrepen) :(, maar ik doe mijn best ze deze keer mooi te houden door goede bh's te dragen (vooral bij het sporten), hopelijk helpt dat

Link to comment
Share on other sites

Oh dank je asfaloth! Geeft me een goed beeld en ze zien er echt wel super uit! Ik wilde je een priveberichtje sturen maar blijkbaar heb je daar 5 posts op het forum voor nodig (we zijn er bijna ;)

Ja, dat geeft me wel vertrouwen in colpaert...

Link to comment
Share on other sites

Guest Asfaloth

Dank je :) ben er ook erg blij mee, denk dat het bij mij niet gemakkelijk was ze een beetje mooi te krijgen met mijn erg uitgerekte hangende voorsituatie...

Hup nog 2 berichtjes haha :)

Je kan op zijn site nog heel wat foto's bekijken, maar daarvoor moet je even je email-adres invullen (zeker de moeite!).

Misschien kan je nog op het forum rondkijken naar goede ervaringen met andere Belgische chirurgen? Ik weet niet hoe ver Antwerpen voor jou is, maar lijkt me niet prettig om bijvoorbeeld voor elke controle 1,5 uur te moeten rijden :). Zo veel mogelijk informeren en zo (haha heb dat zelf totaal niet gedaan, effe afspraak gemaakt, op consultatie gegaan, en operatie vastgelegd :P eigenlijk weinig bij nagedacht, foei foei :131: ).

Succes ermee!

Link to comment
Share on other sites

Amai, daarin ben ik zo een twijfelaar. Ik heb ook al afspraak met demeyere. Maar ik heb intussen de foto's van colpaert bekeken: amai, de meesten zijn echt wel mooi!!! Enkele waarvan ik het minder vind maar dat zal ik dan ook zeggen. Want ik ga maandag direct bellen voor afspraak met colpaert ook. Haha, als ik na 4 consults nog geen goeie heb gevonden!

Had je veel last? Kon je snel terug werken? En ik veronderstel dat je terugbetaling had?

Voila nog 1 post te gaan!

Il ga idd ook de operatieverslagen eens lezen...

Link to comment
Share on other sites

Guest Asfaloth

Ik had eigenlijk nauwelijks pijn en heb enkel de eerste dag na de operatie pijnstillers genomen. Natuurlijk moest ik het wel rustig aan doen en bepaalde bewegingen vermijden. Na twee weken kon ik terug naar de universiteit (studeer nog), dat ging zonder problemen :). Hangt er wel vanaf wat voor werk je hebt, zwaar fysiek werk zou ik nog niet gekund hebben. Het werd inderdaad terugbetaald bij mij.

Moeilijk he, dat kiezen. Je zult na de consultaties wel meer duidelijkheid hebben.

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi ik heb in December 2014 een borstverkl;eining gehad . ben bij Dr Nio in Slaz ziekenhuis /Amsterdam geweest hele fijne arts , neemt de tijd voor je tijdens het info consult , dringt je niets op en luistert goed naar wat jou wensen zijn maar ook wat voor jou lichaam haalbaar is . Hij zit ook in Rotterdam bij Park kliniek deze laatste is een privekliniek en ivm vergoeding altijd even goed navragen bij je zorgverzekeraar ivm wel of geen vergoeding bij een borstverkleining indien medische klachten is dit vaak geen probleem is het uit eigen keuze een lift ivm weer mooiere borsten zul je denk ik geen vergoeding krijgen . belangrijk is dat het ziekenhuis in het lijstje van je zorgverzekraar staat voor eventuele vergoeding maar dat kun je zo navragen als je besloten hebt naar welke arts je gaat en waar . Dr Nio is gespecialiseerd in Borsten maar ook reconstructie's ect vandaar ik voor hem gekozen had en ook een hele fijne rustige serieuze arts . success met je keuze .

Link to comment
Share on other sites

Hey zwaantje68, dank je voor je reactie! Ik woon in belgie en zal daar een pc zoeken maar heb idd al veel goed gelezen van nio. Mss dat compaert dan ook wel goed is want hij doet ook veel reconstructies dacht ik op zijn site te zien. Dat zullen de moeilijkere gevallen zijn zeker net zoals een verkleinkng

Alleszins, ik wil het sowieso pas na de zomer laten doen dus heb nog wel wat tijd om rond te horen. Ik ga sowieso nog naar demeyere en colpaert (zegt de eeuwige twijfelaar :)

En intussen zit ik aan mijn 5 posts!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.