Jump to content

Hallo Allemaal!


Iris043

Recommended Posts

Hallo Dames,

mijn naam is Iris, 29jr en het nichtje van Best_Boobie.

Sinds mijn operatie, april 2011, continu hetzelfde probleem met mijn borsten.

Ik bezoek het forum dan ook om ervaringen te delen, research te doen n dus informatie te verzamelen, zodat ik mijn behandeld arts hiermee om de oren kan slaan.

Mijn borstgroei startte al op jonge leeftijd, 10/11jr, maar stopte ook vrij snel. Rond mijn 14e merkte ik waarschijnlijk de rest van mijn leven met een 75A zou rond lopen. Totaal NIET wat ik graag wilde. Grote volle borsten heb ik altijd prachtig en zeer vrouwelijk gevonden. Ik kijk er dan ook graag naar. Toen al en nog steeds. Dus het idee van protheses laten plaatsen zat er al vroeg in.

Na jaren van wachten, bh's met vulling, twijfelen om het te doen en sparen had ik eindelijk de knoop door gehakt.

Verschillende artsen bezocht en een keus gemaakt. Dr. M. Meesters - Caberg, Orbis Mooi Sitard.

Zo blij als een kleuter met een ijsje!!

De trend was gezet en al snel volgde 2 andere nichtjes, waaronder BB.

Helaas was de blijdschap binnen een jaar al flink gedaald.

De operatie en het herstel verliep flitsend. Na een aantal maanden merkte ik dat mijn tepels extreem gevoelig waren en erg veel pijn deden. Daarnaast had ik pijn onder de borst, borstplooi en de ribben eronder. Ook zag ik dat mijn borsten erg naar beneden zakte. Fenomeen dat bottoming out heet. Bij de jaarlijkse controle erkende mijn arts direct het probleem. Ik werd begin 2013 opnieuw geopereerd. De controle die hierop volgende merkte ik al dat de arts een stuk minder vriendelijk werd. Een half jaar later had ik nog steeds dagelijks dezelfde pijn en had het idee dat ze weer aan het zakken waren. Weer terug. Ik haalde het in mijn hoofd was het antwoord.

Op dit moment is overduidelijk dat ik gelijk had! Na een nacht slapen zonder bh zie je duidelijk de verzakking en ik krijg steeds meer last. Ik heb zelfs het idee dat dit ook tot mijn rug en nek klachten lijdt.

Ik deel graag alle details in een passend topic. Ik ben dan ook opzoek naar andere patiënten van Dr. M. Meesters - Caberg, dames met dezelfde klachten en iedereen die ook maar iets van oplossingen of informatie heeft.

Groetjes Iris

Link to comment
Share on other sites

Oei wat vervelend bah! heb je nu nog contact met hem dan?

& ben je al naar een andere pc geweest voor second opinion of ben je dat misschien nog van plan?

ik kan je denk ik niet heel erg verder helpen, maar bij mij was het een tijdje onzeker of ik een bottoming out had of niet, voor zover nu duidelijk is bleek het een zwelling te zijn en is het nu ook bijna helemaal weggetrokken dusja..

succes in ieder geval,

hoop dat anderen je wat verder kunnen helpen

xx

Link to comment
Share on other sites

Hey Loveut,

Ik ben indd al voor een sec.op. bij een andere arts geweest. Vorig jaar samen met BB bij Dr. demeyere in Gent geweest. Toen was het nog niet echt te zien, al voelde ik het wel, dus ook hij gaf aan dat er niks aan de hand was.

Ik ben nu weer druk bezig met plannen voor meer sec.op. bij verschillende artsen.

Dus als iemand heilig overtuigd is van de kennis en kunde van haar arts.... Please let me know!!!

x

Link to comment
Share on other sites

Hey Loveut,

Ik ben indd al voor een sec.op. bij een andere arts geweest. Vorig jaar samen met BB bij Dr. demeyere in Gent geweest. Toen was het nog niet echt te zien, al voelde ik het wel, dus ook hij gaf aan dat er niks aan de hand was.

Ik ben nu weer druk bezig met plannen voor meer sec.op. bij verschillende artsen.

Dus als iemand heilig overtuigd is van de kennis en kunde van haar arts.... Please let me know!!!

x

Ah dat is wel vervelend, maar dan lijkt me nog een second opinion zeker goed..

nja ik weet niet in hoeverre mijn pc zou kunnen helpen, maar bij mij gaf hij telefonisch wel aan dat het kon zijn dat mijn implantaat alsware te ver door zou zakken, maar het kon ook een zwelling zijn en als ik wou kon ik op consult komen om het zeker te weten en dat het dan opgelost kan worden.

Ik moet zeggen ik ben wel zeer te spreken over de nazorg die ik heb gehad, maar sinds het bij mij nu niet meer ter sprake is kan ik niet zeggen hoe daar verder mee gehandeld zou worden denk ik dan.

Maar ik denk dat bij zo'n second opinion zeker wel goed gekeken word in hoeverre het ook duidelijk is, en ik snap best dat als het toen nog niet zo ver te zien was dat een arts daar niet veel over zou durven te zeggen, ook omdat het natuurlijk wel het werk is van een andere arts en als het dan niet zo was geweest is dat wel een negatieve indruk.

of nja zo zou ik dan denken, ben wel benieuwd eigenlijk of hier meer meiden geopereerd zijn door Dr Meesters..

xx

Link to comment
Share on other sites

Maar hey, muts!

Ik wist niet dat je weer last hebt van die bottoming out, verdorie zeg!! Dat is wel heel rot!

zie je het alweer lang? En is het net zo erg als vorige keer?

Als je voor een second opinion gaat he.. Misschien moet je dan eens naar Paris Melis gaan.. Is wel helemaal in Beverwijk, maar hij heeft zich hier, zover ik weet, in gespecialiseerd..

Verder staat dr. Nio hier heel goed bekend ondertussen. Hij werkt in het SLAZ (Sint Lucas Andreas Ziekenhuis) in Amsterdam.. Ik weet het, allemaal een pokke-eind rijden, maar bij ons in de buurt weet ik eigenlijk niemand...

Die van Carine zou ik ook niet nemen voor een so.... Die heeft hier ook al eens wat meiden niet zo goed geholpen en weg gestuurd met klachten die opgelost zouden kunnen worden, maar waar hij niet aan begint...

Ben je eigenlijk nog terug geweest bij Meesters? Of heb je zoiets van: daar ga ik niet meer...

Ik weet alleen dat Vienna, hier op het forum, bij haar geweest is, voor een lift met prothesen. Ook zij had weefsel dat ging zakken, geen bottoming out, maar eigen weefsel dat over de prothese zakte, en daar heeft ze ook een hersteloperatie uitgevoerd, een paar weken geleden.

xxx BB (klinkt nu heel gek om zo te schrijven haha)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.