Jump to content

Hoi! Introductie en een paar vraagjes


Essie2000

Recommended Posts

Hoi Allemaal!

Ik ben Essie 21 jaar en ik ga binnen 4 weken voor een borstvergroting!!' spannend en heb er zo lang op gewacht:) Ik ben model van beroep en heb 1 maand in Nederland om de operatie te laten doen en te herstellen, denken jullie dat ik na een maand alweer kan gaan werken? (Met werk bedoel ik fotoshoots dus heel heftig is t niet)

EN, geven jullie de voorkeur voor druppelvormige prothesen of ronde? Natuurlijk zijn ronde voordeliger en klinkt het aantrekkelijker in mn oren maar ik wil vooral dat het natuurlijk eruit komt te zien, ik hoef absoluut geen "porno boobs". Nu heb ik 75 A en vroeg mij af of je met ronde prothesen ook natuurlijke borsten kunt hebben. Wie heeft er ronde implantaten met een natuurlijk uiterlijk?

Groetjes!!

Essie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Essie,

Na een maand weer gaan werken zou moeten lukken denk ik. Al is het herstel bij iedereen heel verschillend. Daarnaast gaat het herstel bij plaatsing voor de spier vaak sneller dan achter de spier. (Heb ik alleen maar gelezen, zelf geen ervaring mee) Misschien moet je ook rekening houden dat borsten nog moeten ploppen / zakken ? Ze zijn niet bij iedereen gelijk na 1 dag po al mooi. Bij sommigen duurt het maanden of zelfs langer voor ze hun definitieve vorm hebben gekregen. Lijkt me dan voor een fotoshoot niet zo handig. (Tenminste als het de bedoeling is dat de nieuwe aanwinsten in bikini op de foto moeten ;-).

Rond kan er heel natuurlijk uitzien, mits je voldoende eigen weefsel hebt om de prothese te bedekken en je niet al te overdreven veel cc's neemt. Ik heb zelf heb cup P (van plat ;-) en zou met ronde waarschijnlijk 2 tennisballen krijgen.

Ga lekker consulten in plannen en laat je goed voorlichten. Heel veel plezier!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook ronde gekregen en wilde ook natuurlijk laten uitzien!

Ik ben pas 2wkn po dus is nog niet het eind resultaat!

Mag je als model wel borstvergroting eigenlijk?

Het ligt eraan hoe ze geplaatst worden kwa herstel, zwaar werk mag 6 wkn niet maar lichter werk wel eerder!

Succes

Link to comment
Share on other sites

rond kan er ook prima natuurlijk uit zien, maar vaak doen ze het dan wel achter de spier plaatsen..

heb je al een consult gehad? want pc's zelf weten vaak toch het beste en wat er allemaal mogelijk bij je is.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.