Jump to content

Borstlift met borstvergroting


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben gisteren op eerste consult geweest bij dr Oelbrandt. Ik wil graag volle stevige borsten. Heb nu 70 B. Mijn borsten zijn wat gezakt en de ene is wat groter dan de andere. Om de borsten te krijgen die ik wil raadt de arts mij aan om een borstlift te doen, waarbij bij de ene borst 60 ml wordt weggehaald om ze vervolgens van gelijke protheses te voorzien. Dat houdt in dat bij een borst een anker litteken zal ontstaan. Heeft iemand ervaring hiermee? Ik heb zeker wel vertrouwen in zijn deskundigheid. Ik wil alleen weten of het litteken duidelijk zichtbaar blijft en verder zou ik graag advies krijgen omtrent mooie maten, ik vind het super lastig om een maat uit te kiezen, ik denk tussen de 330 en 400, ik vond het niet duidelijk met de protheses in die bh, zag er maar vreemd uit, de 3d simulatie is al wat duidelijker, maar dan nog kan ik het niet inschatten. Ik wil graag een volle D cup. Ik ga maandag nog op een tweede consult bij dr. Nio en neem dan een beslissing. Intussen zijn alle adviezen van harte welkom!

Bedankt,

Wendy

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ik heb op beide borsten een ankerlitteken, en hoewel het mij niet stoort kan je niet doen alsof het er niet is. één met en één zonder zou ik zelf een beetje raar vinden denk ik. Ik vraag me af of het dan echt mooi symmetrisch wordt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.