Jump to content

BCD : 3 februari 2015 : Dr. Schmitt : Fraaii Cosmetiek


Recommended Posts

Hallo allemaal,

IK ben een moeder van 2 kinderen en had een erg grote cup maat (F) met mijn 1.65 en mn tengere lichaam vond ik het een erg zware last. Hoefde er niet lang over na te denken toen mijn verzekering me groen licht gaf voor een BVK. DIt is inmiddels 6 weken geleden nu. De operatie is me super mee gevallen, heb echt nauwelijks pijn gehad. Het ergste vond ik het binnen zitten en niets mogen. Heb nu een C cup. Allereerst was ik hartstikke blij. En naarmate de weken vorderen werd/word ik steeds onzekerder. Onder aan mn borsten (onderpool) zijn niet mooi rond. En om mn tepelhof vind ik de huid te rimpelig. IK ben hier al mee terug geweest naar de PC maar volgens hem gaat dat allemaal goed komen. IK moet het de tijd geven. IK geloof zeker dat er nog van alles moet gebeuren in mn borsten maar de zwelling is er nu wel van af, dus lijkt mij dat de onderplooi en de rimpelige huid om mn tepel niet ineens strakker gaan worden.

Heeft iemand hier ervaringen mee?

Btw ik hoop dat ik dit in de juiste categorie heb geplaatst, zo niet mijn excuses.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi arni,

Ik heb geen bvk gehad maar een lift, dus wel dezelfde littekens als jij. Mijn pc zegt ook dat die plooien met de tijd allemaal wegtrekken. Dit heb ik van te voren al gevraagd en hij had me ook foto's laten zien. Ik had ze ook, maar ben nu 22 po en ze zijn wel al weg. Maar dat gaat natuurlijk bij de een sneller dan de ander.

Hoop dat je hier wat aan heb.

Groetjes stephanie

Link to comment
Share on other sites

Hi Stephanie!

Bedankt voor je reactie.

Ja zeker heb ik hier wat aan. Bevestigd het toch even dat dit mogelijk is, en niet uit commercieel oogpunt gezegd wordt.

Ik geef het dan ook maar gewoon de tijd al blijf je toch wel een beetje onzeker.

Heb jij een onderplooi littekeken? want die heb ik namelijk niet.... heb de sleutelgat bvk gehad. Heb de littekens verticaal en om mn tepel maar niet onder mn borsten. En toch zijn mn borsten onderin nu niet mooi rond, vandaar ook daar onzeker over Ja..Geduld geduld..... i know.... :blush:

Gister trouwens nog terug geweest omdat ik er een kleine ontsteking zat. Bleek nog een achtergebleven hechting zitten die irriteerde..... :excl:

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hey Arni,

Die onzekerheid heb ik hoor. Maar dat heeft iedereen volgens mij ;)

Ik heb een anker litteken. Mijn borsten zijn wel rond aan de onderkant, maar ik heb met de lift er ook proteses in laten doen. Hoe het alleen met een bvk wordt of geneest, weet ik niet.

Hoop wel dat je ontsteking snel geneest. Ik heb zelf een behoorlijke ontsteking gehad en zit nu met grote open wonden (iehl!!!) Maar het begint nu gelukkig wel te genezen.

Groetjes stephanie

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Ik heb zelf ook geen bvk gehad, maar wel al verschillende verhalen gelezen door de jaren heen hier. Dat niet rond zijn van de borsten heeft vaak, zover ik gelezen heb, een hele tijd nodig.. Zeker tot 6 maanden po eer het echt veranderd is. Dus gelukkig is er nog tijd voor je ;)

Wat betreft dat gerimpelde bij je tepels.. Mag je al littekencreme smeren? Of zijn je littekens niet helemaal dicht? Zijn je littekens dicht, dan zou je kunnen beginnen smeren met een olie, of iets dat speciaal voor littekens is. Dat bevordert het herstel van je littekens, en ook je plooitjes kun je daarmee te lijf gaan. Ook deze verdwijnen na een tijd.

Het is lastig te zeggen na hoelang, omdat iedereen natuurlijk anders hersteld, en niet twee lichamen gelijk zijn, wat betreft hoe geopereerd is, hoeveel huid weggehaald is en hoe het aan elkaar gehecht is, daarna :)

Geduld is helaas het sleutelwoord, zowel bij een bv als een bvk hihi.. En laten wij daar nou net niet genoeg van hebben ;)

Ik zal even kijken of je in de goede categorie staat. Wil je evt ook je plastisch chirurg, je operatiedatum en de kliniek vermelden? Dan maken we er een andere titel van, en is jouw verhaal ook misschien weer iets voor iemand anders die door dezelfde pc geopereerd is :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

HI Stephanie,

Oh das niet fijn zeg, ik heb gelukkig een heel klein puntje waar de hechting er nog onder zat. Verder zitten mn beide borsten dicht gelukkig.

En ja die onzekeheid blijf je houden denk ik totdat je het uiteindelijke resultaat bereikt hebt. Als die rimpels en die onderkant borst maar gewoon goed zijn kan ik wel zien dat mn borsten er goed uit gaan zien......dus ja geduld geduld.....

@ BB,

Bedankt voor je uitleg. Heb dit hele forum al een beetje doorgelezen maar na 6 weken had niemand het meer over die rimpels om de tepels dus dat het in het begin normaal is geloof ik zeker maar ik ben het stadium zwelling en verkleuring volgens mij voorbij. Heb echt het gevoel dat er een huidoverschot zit en dat de PC misschien verkeerd gehecht heeft miss. Maar ja, ik moet het maar gewoon aannemen dat het uiteindelijk goed komt.......IK smeer inderdaad al met littekencreme maar naar mijn gevoel worden de rimpels daar niet minder van......

IK zal toch die 6 tot 9 maanden moeten afwachten danmaar, en anders zal ik weer terug moeten. Zit ik niet op te wachten......

Das een goeie, ik zal jullie vertellen waar en wanneer ik geopereerd ben. Dat is inmiddels nu dikke 6 weken geleden. Op 3 februari heb ik de bvk gehad bij fraaiicosmetiek door dokter Schmitt.

Link to comment
Share on other sites

Ik weet dat Anma dit wel had.. Maar weet niet of zij haar topic volledig up to date heeft gemaakt destijds. Ik heb echter wel contact met haar onderhouden, ook na haar bf-tijd, dus weet dit van haar :)

Ik ga je titel ff aanpassen! :35: En dan zet ik je in de categorie: operatieverslagen borstverkleining :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Als je in de zoekbalk rechtsboven haar naam intikt en het grijze vakje dan op 'leden' zet, dan komt haar naam daarna tevoorschijn.

Je gaat dan op haar naam staan, met de muis en wacht ff

Dan verschijnt er een venstertje, waarin je kunt klikken op: Vind inhoud

Daar klik je op

Vervolgens kun je aan de linkerkant nog kiezen voor: alleen onderwerpen.

Daar op klikken, en als het goed is, staat haar topic er dan tussen.

Weet niet of het ook vindbaar is, als je haar naam intikt en dan op; forums klikt in het grijze vakje in de zoekbalk.. T valt te proberen :)

xx

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

Vraagje, ik ben inmiddels dikke 6 weken verder na mn BVK en heb wat kleine etterpuntjes. NU ben ik er laatst mee naar de PC geweest en zat er inderdaad een achtergebleven hechting. Deze is inmiddels verwijderd en zit nu een mooi korstje op. Maar nu zag ik bij mn 3 landen punt aan mn andere borst dat daar ook wat etter zat. Heel klein beetje opgedrukt en kwam inderdaad wat uit. Heel zachtjes op gedrukt zoals de verpleegkundige dat ook deed bij de vorige keer, en toen kwam er uiteindelijk wat bloed uit. Verder ziet het er niet geïrriteerd uit. Ik maak me verder geen zorgen en zag ook geen achtergebleven hechting op het blote oog. Maar vraag me dan wel af waar die kleine irritatie door komt....

Daarom mijn vraag; Wanneer is het moment dat ik terug moet naar de PC?

Greetzzzzzzzzzzz

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik had net ook al je foto bekeken en nu dit bericht. Ik denk persoonlijk dat ieder moment het juiste moment is om even contact op te nemen met je PC. Hij is de specialist en jij maakt je zorgen, misschien kan hij je zorgen wegnemen en als je zorgen terecht zijn kan hij samen met jou kijken wat er aan de hand is, toch? Succes meis x

Link to comment
Share on other sites

Hellow....

Maak me meer druk om die rimelige huid dan om die kleine wondjes. Daar durf ik dit weekend nog mee door. Als na het weekend niet minder wordt ga ik zeker maandag weer naar de PC. \

EN zn antwoord over die rimpelige huid is toch: Geef het geduld het is nog maar 6 weken geleden....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.