Jump to content

Nice to meet you all (again)


Sjassie

Recommended Posts

Hoi Hoi,

Nooit gedacht dat ik hier terug zou komen.......Ik wil me even voorstellen, voor diegene van de 'oude' garde kennen mij wel ;-) Chassie

Ik heb een borstvergroting gehad in Mei 2004, anatomisch Mc Ghan, C cup (volgens mij 270cc) en achter de spier. Ik moet mijn papieren gaan opvragen omdat ik de originele kwijt bent geraakt tijdens verhuizingen. Ik heb het laten doen bij Dhr de Hondt in Tongeren. (misschien staat het hier nog ergens in een topic? en ook in die tijd en jaren erna leuke, gezellige maar ook verdrietige ervaringen gehad met mede borsten formers en hebben toen met heel veel vrouwen een kalender gemaakt voor het KWF.

Nu ruim 10 jaar later krijg ik last van mijn linkerborst, het voelt alsof het tussen de spier vast zit (of het er tussen uit kan floepen) als ik met mijn linker arm veel heb gedaan zie je een behoorlijke deuk en wordt er echt naar van, ook qua gevoel en dit is toch echt niet goed.

Nu wil ik wel terug naar de Hondt, maar na het lezen van topics over de Hondt heeft het denk ik geen zin en rij ik voor niks naar België.

Ik ben wel naar de huisarts geweest en moet binnenkort naar Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam (ik weet nog niet welke Plastisch Chirurg)

Wie heeft hier ook ervaringen mee? en zeker met het big probleem wat ik heb?

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Hoi meis,

Het zou zo maar kunnen dat ie een scheurtje heeft gekregen.

McGhantjes meer dan 10jaar oud, het kan.

Ga je nu een MRI scan laten doen in het ziekenhuis? Laat je niet afpoeieren met een andere test heh.

Als een operatie nodig is, ga dan ook vooral consults doen bij klinieken gespecialiseerd in borstvergrotingen etc.te vinden hierop het forum.

Deze hebben meer ervaring hiermee dan een ziekenhuis dat zo nu en dan eens een borstvergrotingkje doet.

X

Link to comment
Share on other sites

Hi Tijgertje,

Thanks voor je reactie!

Ik heb bij De Hondt mijn gegevens opgevraagd en het zijn de St Allergan, ST 410mm Mc Ghan/Mei 2004.

op verzoek van de huisarts heb ik vandaag een afspraak gemaakt bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam As woensdag om 14.30. bij Dokter Liem (iemand hier ervaring mee?) ben toevallig ook op een site terecht gekomen waar ik veel informatie kan vinden SVS-Meldpunt Klachten Siliconen Forum. Ga me nu best wel zorgen maken want wat ik heb is niet goed.......

Ik zal volgende week wel verslag uitbrengen, voor de rest is het afwachten....

X

Link to comment
Share on other sites

Ik wil me even voorstellen, voor diegene van de 'oude' garde kennen mij wel ;-) Chassie

Ik heb een borstvergroting gehad in Mei 2004, anatomisch Mc Ghan, C cup (volgens mij 270cc) en achter de spier. Ik moet mijn papieren gaan opvragen omdat ik de originele kwijt bent geraakt tijdens verhuizingen. Ik heb het laten doen bij Dhr de Hondt in Tongeren.

Hallo Sjassie,

Ik ben ook van de Hondt lichting. In 2001 geholpen in Tongeren. Mc Ghan's 410 360cc en 420cc. Een implantaat is waarschijnlijk gedraaid en na een zwangerschap ben ik aan het overwegen een wissel te ondergaan. Ik denk niet dat ik terug ga naar de Hondt, maar eerder Parkkliniek of SLAZ Amsterdam voor een consult.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.