Jump to content

Iris : 16 februari 2015 : Dr. Kolkman : Amphia Ziekenhuis : Breda


Recommended Posts

Graag wil ik me voorstellen. Ben 33 moeder van 2 kids. Heb altijd kleine, ongelijke borsten gehad. Heb er al eens meer mee in mijn hoofd gezeten om een borstvergroting te doen, maar durfde er eigenlijk alleen maar aan te denken. Nu heb ik as zondag afspraak bij Diana gabriel praktijk voor informatie ( weet niet of dit een goede praktijk is ) en wil nog bij een andere kliniek ook een afspraak maken om te vergelijken.ik ken verder in mijn Fam. Vriendengroep niemand die ook een borstvergroting heb gedaan. Daarom wil ik graag ervaringen delen. Ik vind het erg spannend allemaal.

Iris

Link to comment
Share on other sites

Hi Iris,

Ik ben 22jarige trotse mama van twee kinderen, 2.7 jaar en bijna 4 maanden oud.

ik ben ook bij Praktijk Diana Gabriels geweest. Diana raadde mij eerst drs Posch aan maar drs posch was echter al op vakantie... ik zou eind augusgus geopereerd worden maar dan moet ik naar school gaan.. dus ik wilde eerder geopereerd worden dus raadde Diana mij dr Hay winters aan.. dr hay winters kon mij al op 1 augustus opereren! ohhh wat een echt heel fijn, zeg dat ik eerder geopereerd zou mogen!!! Ik had als eerste advies van Diana 250 cc gekregen maar ik twijfelde want ik wilde eigenlijk zo'n mooie D-cup hebben dus ging ik op volgende consulte bij dr Hay winters.. jaja ik kreeg uiteindelijk 350 cc.. ben er echt blij mee! Betaling is voltooiing! Het was 1 augustus zover Ik was er eerst wel bang voor de nacose gedoe maar uiteindelijk lag ik op de tafel en meteen in de slaap gevallen en t voelde echt niets, je kan beter zeggen "ik was in de lege wereld beland".. na 5 min werd ik wakker gewekt maarr het bleek achteraf de operatie al 45 min duurde.. ik was nogal slaperig en maar toen ik heel even wakker werd zag ik mijn borsten... echt wauw.. maar ik kan me er niet bij voorstellen dat ik ze echt heb gekregen maar ik voelde prothese echt niet maar het voelde echt "eigen".. mijn eigen borsten.. zo blij en gelukkig.. het heeft mijn leven echt veranderd.. langzaam besef ik dat ik de juist beslissing heb genomen!

No worries! Dr hay winters is zeer gespecialiseerd in de plastische chirurg en heeft jaren ervaring.. maar ik zeg niet dat hij er goed in is.. maar mijn borsten zien er echt prachtig en natuurlijk uit, dr hay winters is vet aardig en heeft mijn wens goed geleverd!

Maar ik weet niet of welke plastisch chirurg die Diana jou kan aanraden.. bespreek het met Diana over de plastisch chirurgen want Diana heeft heel veel verschillende plastische chirurg..

Mijn ervaring 1 augustus was echt onvergetenlijk en geweldig hoor!

Nou dat was het verhaal denk ik hihi
succes met je consult!

Xxx
jarige-trotsemama!

p.s. ohh jij gaat zondag? Ik ga ook toevallig zondag voor mn controle bij Diana haha

Link to comment
Share on other sites

hoi ik ben daar ook geweest!

prima tent hoor

ik heb alleen maar lof voor deze praktijk!

ik ben door dr Schiettecatte geopereerd erg fijne chirurg heel relaxte man

suc6 zondag!

x

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

ik ben ook bij diana gabriels geweest en mij is het ook goed bevallen..

ik ben zelf nog niet geopereerd maar 20 september is het zover ik word geholpen door onno schuitema

in amstelveen..

ik vind het een leuke man nu nog de resultaat afwachten..

succes...

x steffie

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Dan zit je hier goed, want ervaringen genoeg te lezen :)

In principe lees je geen slechte dingen over de kliniek van Diana Gabriels, alleen is Diana zelf niet medisch onderlegd.. Ook geeft zij in een consult vaker een verkeerd aantal cc aan.. Zij is geen pc, dus kan ook niet bepalen wat er in je borst past. Dus altijd zorgen dat je tweede consult bij de pc is, die je gaat opereren.

Er werken verschillende pc's bij die praktijk en de operaties vinden volgens mij ondertussen allemaal plaats in het Medisch Centrum in Amstelveen :)

Als je nog ergens een consult wilt plannen, kan ik je eigenlijk dr. Nio en dr. de Meyere aanraden :) Beide hele goede pc's

Dr. Nio zit in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam en in de Parkkliniek in Rotterdam. In het SLAZ schijnt het wel nog steeds goedkoper te zijn, waarschijnlijk omdat zij groter inkopen of zo.. of misschien een kleiner winstoogmerk hebben, geen idee...

Dr. de Meyere zit in Gent en is groot fan van plaatsing voor de spier. Zijn kliniek heet Artemedis en je kunt hem googelen :)

Verder zit er rechtsboven een zoekbalk hier op het forum. Daar kun je ervaringen over artsen/klinieken vinden. Als je de zoekbalk niet ziet, dan even je thema wijzigen linksonderaan de pagina, in 'unlimited'....

Dr., Nio is niet op zijn naam te vinden, omdat zoekopdrachten langer moeten zijn dan 3 letters. Je kunt hem dan zoeken op de klinieken die ik noemde :)

Heel veel lees- en forumplezier!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Bedankt, heb ook een aanvraag gestuurd voor een consult bij dr nio.

Ik kan het niet zo goed terug vinden maar hoe lang als alles naar je tevredenheid is, kunnen de implantaten blijven zitten.

Voel je de implantaten na een tijdje niet meer zitten of blijft het altijd zo dat je er iets van voelt.

Link to comment
Share on other sites

in het begin voel je ze idd zitten zeker als je het koud hebt tenminste bij mij dan

ik had dual plane en die borstspier drukte dan tegen het implantaat aan .

maar nu voelen ze als mijn eigen borsten

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sassie, jij bent ook bij Diana Gabriels geweest dr schietcatte, hoe is de operatie gegaan, meegevallen? Heeft dr schietcatte goed werk gedaan en de nazorg na tevredenheid. Sorry voor de hoeveelheid vragen maar ben benieuwd bedankt iris

Link to comment
Share on other sites

haai Iris!

ja die man is echt top! hele aardige man en heel relaxed

en heel blij met mn resultaat (zie mijn foto,s)

er zijn hier een boel meiden door hem geholpen en prachtige resultaten!

het herstel is bij iedereen weer verschillend

ik had de eerste 3 dagen veel rugpijn en druk op mn borst

maar als je de medicatie goed inneemt is het te doen

xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi Iris,

Wat leuk en spannend dat je de keuze hebt gemaakt om een borstvergroting te laten doen.

Ik ben ook bij Diana Gabriels geweest en ik had meteen een gesprek met de pc aangevraagd omdat ik hier al las dat Diana inderdaad niet medisch onderlegd is en ze vaak hele andere dingen zegt als de pc zelf. Dus ik kreeg gelijk een gesprek met Dr. Straten, ik had hele mooie resultaten gezien van hem op het forum en goede dingen gelezen. Echter het consult vond ik minder prettig met hem..maar dat is een persoonlijk iets.

Ik word nu aanstaande maandag door Dr. Schiettecatte geopereerd in het Medisch Centrum Amstelveen. Schiettecatte kon namelijk eerder dan Straten en had toch niet zo'n goed gevoel bij hem. ;)

Ik heb via de mail contact gehad met Dr. Schiettecatte zodat ik niet weer helemaal naar Rotterdam voor nog een consult met hem. Ik had een mail gestuurd en kreeg gelijk dezelfde avond een mail terug. Erg netjes! Ik mocht hem trouwens ook al mailen toen hij nog op vakantie was..

Diana Gabriels is een prima kliniek met goede pc's....maar dat is mijn mening. :)
Heel veel succes morgen!

Link to comment
Share on other sites

Gisteren op consult geweest bij Diana Gabriel, fijn gesprek.

Vond het ook heel vreemd om me zelf te zien met grote borsten.

Diana raadde mij aan pc Nicole Posch omdat ik tube vormige borsten heb en Nicole daar ervaring mee heeft. helaas kan ik van haar weinig informatie/ ervaringen vinden, dus graag zou ik willen weten of er dames zijn die wel ervaring bij haar hebben.

Ik wilde nog wel een gesprek met Nicole voordat ik definitief overweeg een borstvergroting te doen.

Link to comment
Share on other sites

Altijd fijn als je een pc kunt krijgen die ervaring heeft met tubulaire borsten, als je die hebt. Dan weet je tenminste dat er gericht goed gekeken wordt :)

Er was laatst een man hier op het forum, wiens vrouw geholpen was door dr. Posch. Zij waren heel tevreden over haar.

Verder kan ik hier op het forum alleen maar dingen vinden over borstverkleiningen bij haar... Dus daar kan ik je niet meer verder helpen idd...

Zeker een consult nog doen met je pc, is toch fijner als je die gesproken hebt, voor je bij haar onder het mes gaat, toch? :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

16 februari was eindelijk de dag dat ik van cup A naar een volle C ben gegaan.

Ik had een beetje tubelaire borsten waarbij aan beide kanten maar met name 1 kant de onderkant heel weinig huid had daardoor is aan de onderkant iets meer ruimte gemaakt dit is nog wel erg pijnlijk..

Heb 370 cc aan beide kanten gehad anatomisch, dual plane.

Ik vind dat Dr. Kolkman uitstekend werk heeft verricht en ben ontzettend blij.

Hele rustige dokter en hij legt alles heel goed uit.

Wat ik wel lastig vond was een goede sportbh te vinden maar heb uiteindelijk van carefix de Bella gekocht. En deze zit super.

Iris.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt Wimper.

Ja idd Kim kundige man, op het kaartje staat 410 mx en dan 370 g.

Hoe moet ik dat zien met de cc is dat dan 370 tenminste daar ben ik van uit gegaan.

Klopt, dan heb je 370 cc, met een extra high profile prothese, net als Kim1985 heeft :)

Alleen heeft kim dan 410 cc

welkom op het forum en gefeliciteerd met je boobies!!!

Een goed herstel gewenst!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

@kim, vond jij het ook zo lastig welke sportbh je moest nemen vond dat ze daar niet echt goed advies voor hebben gegeven ben er na paar keer bellen achter gekomen want vond deze bh wel belangrijk.

Oké, bedankt BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.