jaxii

Nieuw, aangenaam/Lipofilling asymmetrische borsten

Recommended Posts

Hoi allemaal,

Een paar dagen geleden stuitte ik op dit forum en besloot vandaag maar eens een account aan te maken, aangenaam! :)

Ik ben 26 jaar en heb al zo lang als ik me kan herinneren een borst dat groter is dan de ander (of een kleiner dan de ander, het is maar net hoe je het bekijkt :P). Nu heeft iedereen dit natuurlijk een beetje, maar bij mij is het verschil wel erg groot. Zo groot dat het toch wel voor een bepaalde onzekerheid/zelfbewustzijn zorgt op dit gebied.

Nu zit ik al jaaaren te denken om er wat aan te doen...maar heb nooit echt de stap ondernomen. Ergens vind ik implantaten toch een eng idee, en het gaat me ook niet perse om de grootte. Ik wil gewoon dat zij (bijna) gelijk zijn.

Gister werd ik door een vriendin gewezen op lipofilling. Daar heb ik vandaag al wat op zitten zoeken. Ik vroeg me af of er hier mensen zijn die ervaring hebben met opvulling d.m.v. lipofilling of misschien iemand die er wat meer info over kan geven.

Ik ben benieuwd... in ieder geval alvast bedankt. En nogmaals, aangenaam! :)

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Olijfje

Jammer dat niemand hier op reageert, ik ben anders ook wel eens benieuwd

Ik ga binnenkort op consult bij Dr. De Meyere. Heb ook asymmetrische borsten en ben eens benieuwd wat die man voor mij kan betekenen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hee! ik moet zeggen ik heb niet heel veel op t forum over lipofilling gehoord maar ik kan je wel vertellen dat het enorm duur is..

je hebt meestal meerdere behandelingen nodig en het resultaat is (voor zover ik heb begrepen) niet blijvend.. dus dan lijkt me dat niet echt de oplossing voor jou

en nja met implantaten zijn er zoveel verschillende soorten, en daarbij hoeft een borstvergroting niet altijd een groot verschil te zijn he

succes met je gesprek, hoop dat je een beetje genoeg informatie kunt winnen over de mogelijkheden.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier kan ik helaas niet bij helpen.. Wel welkom op het forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, net deze post opgemerkt.

Ik heb zelf 2 maanden geleden een lipofilling ondergaan en so far heel tevreden (maar resultaat na 3 maand zou ook het definitief resultaat moeten zijn, dus kan nog wel een klein beetje veranderen). Niet elke plastisch chirurg is hierin onderlegd, is een heel recente techniek waar nog volop verder onderzoek naar wordt gedaan dus het kan goed zijn dat sommigen dit afwimpelen zoals ik ook bij 2 plastisch chirurgen heb voorgehad bij mijn "oriëntatieronde".

Via dit forum heb ik eerder contact gehad met iemand die ook een cupmaat verschil had tussen haar beide borsten en ook heel tevreden was met het resultaat verkregen door lipofilling. Assymetrie is volledig weg bij haar nu. Zij liet de ingreep uitvoeren door dr. Defresne in Veurne, ik ben bij dr. Stillaert geweest (verbonden aan UZ Gent, ziekenhuis Zottegem en opereert sinds kort ook in een privé-kliniek in Sint-Martens-Latem).

Nadelen aan de lipofilling zijn : slechts geringe vergroting per ingreep mogelijk (ik zal waarschijnlijk uitkomen op net geen cupmaat meer, ik sluit zelf niet uit dat ik in het najaar voor een 2e keer ga), resultaat is niet echt voorspelbaar. (kostprijs is idd bij de ingreep zelf een nadeel, maar op lange termijn niet gezien geen wissel nodig (ik reken met de leeftijd die ik nu heb, dat ik minstens 2 wissels zou nodig hebben)

Voordelen : natuurlijke en zachte borsten, definitief resultaat zou ook definitief moeten zijn (dus geen wissels nodig), resultaat van liposuctie zelf (had wel wat vet dat ik op dijen en heupen kon missen, dus is bij deze ook iets meer gestroomlijnd :-) ), gebruik van lichaamseigen weefsel

Ga dus zeker bij verschillende dokters op consult, en zeker als je lipofilling overweegt bij iemand die daar vertrouwd mee is.

Succes in elk geval

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

ik heb net het forum ontdekt, jammer genoeg nu pas.

Ik wil ook al heel lang een borstvergroting doen maar heb zo een schrik dat implantaten mij niet gaan bevallen.... nu ja moest ik al 1cupmaat meer hebben was ik al heel tevreden.

Er is een ingreep gepland maar nu ik van elesi lees, vrees ik voor een verkeerde beslissing... en eerst lipofilling moet verder uitdiepen. Is het dan zoveel duurder dan een gewone borstvergroting?

Weet iemand mij wat meer te vertellen?

liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad jammer dat er zo weinig reacties zijn. Misschien omdat de techniek de laatste jaren pas sterk verbeterd is (hoger % vet dat blijft zitten) en er relatief gezien nog weinig mensen mee bekend zijn / ervaring mee hebben? Ik wilde van niks naar cup C / D en dan valt lipofilling sowieso af. Maar nu ik rimpels heb tussen mijn borsten en aan de buitenzijde van mijn rechterborst ben ik me er weer meer in gaan verdiepen. (Heb last van een "zwembandje", dus als ze dat vet weg kunnen halen en in mijn borsten kunnen spuiten, dan zou dat toch heel mooi zijn?)

Heb bijvoorbeeld nooit geweten dat je er ook rimpels in het gelaat mee kan opvullen. Beter dan botox lijkt me......

Een hoop hierover gelezen (o.a. www.lipofilling.com) en zelfs een afspraak gemaakt bij dr. Stillaert. Hoop dat ik hierna een stuk wijzer zal worden....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik log weer sinds lange tijd in, leuk dat er toch nog enigszins reacties zijn gekomen. Inmiddels heb ik de stap genomen om op intake gesprek te gaan. Ik heb eind september een intake bij Dr. de Mahieu (ABC clinic in Breda).

Een vriendin van mij werkt in een cosmetische kliniek en heeft haar arts gevraagd welke arts(en) goed is/zijn op gebied van lipofilling. Hij raadt Dr. Jani van Loghem aan (Doctors Inc. in Amsterdam). Dit omdat hij deze ingreep echt dagelijks doet, daar waar andere artsen het misschien een paar keer per maand uitvoeren.

Ik ga ook een afspraak bij hem inplannen. Als er geïnteresseerden zijn, houd ik jullie graag op de hoogteLiefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga dit topic zeker volgen ! Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo iedereen,

Ik ben ook wel geïnteresseerd in de ervaringen met lipofilling, ik denk er ook al een tijdje over na...

Heb je al meer informatie gekregen tijdens het intake gesprek?

Ik ben ook heel benieuwd, succes alvast !

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is het bij lipofilling eigenlijk zo dat als je na de tijd afvalt dat je borsten ook gewoon mee afvallen? dat lijkt me namelijk wel heel logisch mja ik heb er verder ook geen verstand van hahah

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Loveut: denk dat je gelijk hebt. Als je aankomt dan zullen de vetcellen groeien en bij afvallen weer slinken. Heb zelfs gelezen dat als er liposuctie bij de buik is gedaan en het buikvet wordt in je borsten gespoten dan denken deze cellen dat ze nog steeds buikvetcellen zijn. Dus als je een dikke buik krijgt, dan krijg je ook dikke tieten

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb met dr Nio ook besproken om de rimpels te laten opvullen als je implantaten hebt is het niet makkelijk je hebt kans dat hij in de implantaten prikt ook kan het vet wat ingespoten wordt ontstekingen veroorzaken ook moet je voldoende vet hebben ergens anders om het daar weg te halen dat was ook een probleem bij mij.maar ga gewoon eens langs bij Nio

Share this post


Link to post
Share on other sites