Rocker

Rocker : 10 april 2017 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hoi hoi,

Ik ben een meid van 24 en heb nooit echt hoeven klagen over de grootte van mijn borsten.
Lange tijd een volle C cup gehad.

Maar sinds ik ben gaan afvallen en fanatiek aan sport doe zijn niet alleen mijn vetrolletjes maar ook mijn borsten gekrompen.
Dat is natuurlijk geen grote ramp maar ik merk dat ik veel shirts en kleding eigenlijk gewoon veel mooier is met meer boob.

En ik mis mijn wat vollere bh's ook wel een beetje.

Denk dat ik nu op een goede B zit.

Als ik een borstvergroting zou laten uitvoeren dan wil ik het niet extreem hebben.
Gewoon wat meer vulling en mooie cleavage ;)

Alleen ik twijfel gigantisch, of ik het wel laat doen of niet. Waarom ik het wel zou doen.
Of er veel nadelen aan plakken.
Hoe lang ik moet stoppen met sporten, ik ben namelijk lichtelijk verslaafd aan sporten.

Al deze vragen hoop ik hier beantwoord te krijgen.
En dan is er nog de financiële factor die voor mij mee speelt.

Feel free to ask.

Groetjes Rocker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Ik heb ook zitting twijfelen. Ik heb een kleine b-cup en ook ik ben min of meer verslaafd aan sporten (6/7 dagen in de week). Dit hield mij wel een tijdje tegen (ik hoor vaak dat het ongeveer zes weken duurt voordat je weer kunt gaan sporten). Nu denk ik maar zo, wat is nou zes weken als je daarna wel een mooi cleavage hebt

. Ik heb dan ook de knoop doorgehakt en ga morgen voor het eerst op consult.

Succes met het nemen van een beslissing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wauw ik heb mij 2 jaar geleden al voorgesteld, toen was ik er nog niet helemaal zeker over. 
Máár in de 2 jaar dat ik wat stilletjes was en nu 26 jaar ben geworden ben ik er wel helemaal over uit dat ik een borstvergroting wil. 

In 2014 was ik namelijk "pas" 10 kilo afgevallen toen ik mijn voorsteltopic opende, maar nu is dat ruim 20 kilo geworden. Dus die volle B/kleine C die ik had is nu een kleine B geworden en daar word ik niet vrolijk van. 
Ook ben ik er over uit dat als ik boobbies ga laten plaatsen het ook wel de moeite waard moet zijn dus ik wil toch wel op een fijne D uitkomen ;) 
Ronde protheses vind ik het mooiste, aantal cc's denk ik aan ongeveer 375. Achter de spier of voor de spier ben ik nog niet over uit, aangezien ik met sporten veel kracht zet op mijn borstspieren ben ik bang dat de protheses dit niet lang overleven. Iemand ervaring mee met crossfit/paaldansen/calesthenics? 
Al vind ik achter de spier wel mooier en minder risico op kapselvorming (las ik ergens, klopt dat?) 

Qua chirurg zie ik over dr. Frans Straten alleen maar goede berichten en vind ik zijn resultaten het mooiste! 
Ik ga dan wel via Heyendael kliniek, want ik zie die (te verwachten) ellende via Diana Gabriels niet zitten, want story of my life dat soort dingen gebeuren mij altijd ook als ik er op voorbereid ben. 
Toch wil ik nog wel verder kijken naar andere chirurgen, maar ik heb een klein vermoeden dat ik toch uit ga komen bij mijn eerste keus haha. 

Datum heb ik nog geen idee van, het liefste zou ik het zo snel mogelijk laten doen maar ja helaas heb ik geen 4000 euro liggen... 
Streven is om het voor oktober 2017 te laten doen. Zit ook een beetje met mijn werk, ik moet ver van te voren vakantie aanvragen (eigenlijk dus nu al) en ik heb er niet zo'n trek in om na 3 weken weer aan het werk te moeten. Nu weet ik dat er een regeling bestaat dat je eens per zoveel jaar 6 weken vakantie kan opnemen, dus dat zou wel heel fijn zijn als dit lukt. Andere mogelijkheid is 3 weken vakantie en dan de overige weken die ik nodig zou hebben administratief werk en per dag 4 vakantie uren. Dan kan ik die 6 weken wat langer uitsmeren.
Ben verpleegkundige in de revalidatie en ik moet redelijk wat tillen, lichamelijk toch heavy. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

stoppen met twijfelen .... zoek een periode in het jaar die jou het beste past (hmm moeilijker met jou beroep wel he...) en go for it! ieder jaar da ge wacht ben je alweer een jaar ouder dus minder tijd om van je boobs te genieten... 

 

btw.... beetje rondkijken is niet overal 4000 he... (nu ik ben hier een echte leek in hoor)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee ik weet het, liefste zou ik volgend jaar mei gaan maar dan zit ik ook een beetje met "stel dat er iets mis gaat dan ben ik toch ziek in de zomerperiode" en dat is precies wat ik niet wil. 
En in april heb ik nog een belangrijke wedstrijd waar ik echt aan mee wil doen en dat kan niet als ik net geopereerd ben haha. 
Dus het word volgend jaar winter, hoop ik! :)

En nee ik weet dat 4000 misschien veel is, maar ik heb graag extra's achter de hand mocht er nog een keer iets moeten gebeuren en ik nog een bedrag daar aan moet betalen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

B)Zojuist gemaild voor een consult. Was al zenuwachtig tijdens het typen van het bericht whaha. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De knoop is doorgehakt, ik heb zojuist gebeld en kreeg een zeer vriendelijke telefoniste aan de lijn wat me eigenlijk al direct het "ja het klopt" gevoel af.

@best_boobie Op 26 januari om 20:00 heb ik mijn consult met dr. Straten in de Heyendaal kliniek. En de operatiedatum heb ik voor nu vast laten zetten op 25 september, ik had eigenlijk eerder gewild maar ze opereren dus alleen op maandag en dinsdag. 
Er valt nu echt een last van m'n schouders en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. 

Voor nu ga ik dit forum lekker afstruinen en dingen voor mezelf opschrijven, lijstjes maken wat ik moet halen en wat niet etc. 
Ook vragen bedenken voor dr. Straten, want als ik daar zit wil ik (ervaring mee) alles vragen behalve wat ik moet vragen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oeh :43: Dit klinkt toch wel als een 'wel' ;) 

Ik ga je titel aanpassen en je alvast verhuizen naar de operatieverslagen.
Maar jeetje, wat moet jij nog lang wachten hihi. Je bent de eerste waar we een datum voor in een titel zetten, voor volgend jaar september hihi :P 

Maar, zo heb je idd heel veel tijd om veel uit te zoeken en precies te weten wat je wilt.

Veel leesplezier he!!
xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rocker en @best_boobie, Gefeliciteerd met je operatiedatum, Rocker. Jij hebt lekker lang de tijd om je voor te bereiden op je operatie.   En ik maar denken dat juli nog zo vreselijk ver weg is, maar dat valt dan nog wel mee. Ach, een slimme meid  is op de toekomst voorbereid, dus wat dat betreft zit het wel goed met ons, Rocker. :38:

xx Jaydee 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey ik ben 8 weken po nu.. en ik doe ook aan paaldansen maar dat vinden mijn borstspiertjes nu nog echt niet leuk.. Ik heb ze dual plane. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie en @Jaydee Haha ja maar ik was zo lang aan het twijfelen, maar het is nu een definitieve wel!

Ja ik had eigenlijk veel liever in mei gewild, maar dat kan helaas niet i.c.m. de zomerperiode op m'n werk :( Dus ik moet net wat langer wachten helaas. 
Ik ga misschien nog proberen om het eerder te krijgen, maar heb daar weinig vertrouwen in. 

@manonny oeh leuk! Hoe vaak in de week train je? Train zelf 6x per week en ik geef ook les, dus ik twijfel heel erg of dual plane wel slim is. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rocker, Maakt ook allemaal niet uit toch?   Ik kon eigenlijk afgelopen september al terecht  voor mijn hersteloperatie,  maar ik heb eerst nog een cursus van mijn werk,  die in februari afgelopen is. En rond 20 maart hoop ik voor de tweede keer oma te worden en mijn dochter heeft gevraagd of ik bij de bevalling wil zijn en of ik wil komen kramen. En dat vind ik toch ff iets belangrijker dan mijn boobs. En dan is het ook zo weer juli (en september :38:). Dus komt goed meis. Wij hebben gewoon extra lang voorpret. 

xx Jaydee 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jaydee Hihi ja dat is ook zo, extra lang voorpret. En sommige dingen gaan inderdaad wel even voor boobs. 
Kunnen we ook extra lang sparen voor nieuwe bh's :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey. Ik ben nu 9 weken po en ik kan echt niet paaldansen.  Meiden bij ons hebben meestal voor de spier.. Ik trainde 2x per week en ik zit bij gevorderden.  X 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@manonny Thanks voor de info!
Hmmm ja ik wacht het oordeel van Frans sowieso af tijdens het consult, ik heb nl. niet heel veel borstweefsel over dus ben bang dat het toch dual plane gaat worden ondanks dat ik een vrij stevige huid heb.
Heb sowieso al gezegd tegen de eigenaresse dat ik minimaal 3 maanden niet kom trainen en ook voorlopig geen les ga geven. 

Share this post


Link to post
Share on other sites