Jump to content

Kimmmv : 18 november 2014 : Dr. Verdonck : Wellnesskliniek


Recommended Posts

Hoi dames!

Ik ben nieuw hier & wil me daarom even voorstellen.

Ik ben 22 jaar, ik werk als schoonheidsspecialist/visagist in een salon en doe dit werk heel graag! ben 1m65 en weeg +- 58kg.

Sinds ik in de puberteit zat wist ik al dat het van dikke borsten niet ging komen, nu ben ik ondertussen 22jaar en ik had gelijk :( heb een A maar draag in bh's 75B,

Na lang twijfelen en sparen heb ik de centjes bij elkaar en ga ik het doen :D

Volgende week dinsdag 27/10 heb ik mijn eerste afspraak bij wellness kliniek in Genk bij Verdonck

Ben nu al zo zenuwachtig !

Heb al veel gelezen hier op het forum echt super dat jullie allemaal hier jullie verhaal vertellen

Nu is mijn vraag of jullie nog tips of ervaringen over de wellness kliniek of over de ingreep zelf willen delen met mij :)

Dankjewel alvast

Xx Kim

Ps: doet het echt veel pijn? Ben echt bang voor de narcose :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Welkom op het het forum!

Wat leuk dat je al een datum heb meid!! Ik zal zo gelijk even je titel aanpassen en verplaatsen voor je, dan kun je dit topic ook verder gebruiken voor na je operatie.

Het is verschillend per persoon hoe de pijn is.

Persoonlijk had ik de eerste dagen wel last. Het omhoogkomen als ik lag of van de bank af komen was wel even pittig, maar had gelukkig altijd wel iemand die me een steuntje kon geven.

Van de narcose heb ik geen last gehad.

Veel leesplezier op het forum!

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel! Vind het zelf ook heel spannend :D

Ja zoals ik het hier al lees is het verschillend voor iedereen, hoop dat het dragelijk is.

Ja bij de narcose krijg ik wel de kriebels zo het gevoel dat je weet dat ze laten slapen terwijl ze in je snijden brrr . Maak mijn eige horror verhalen hahaa

X

Link to comment
Share on other sites

Natuurlijk vind je het heel spannend, want dat is het ook wel een beetje.

We hebben de pijn allemaal overleefd en het was het meer dan waard kan ik je vertellen.

Die narcose komt ook echt goed. Voor je het weet ben je alweer wakker met een paar nieuwe borsten. Het is net als gaan slapen allen wordt je nu wakker met een voorgevel ;)

Link to comment
Share on other sites

Haha ja dat probeer ik me ook van te overtuigen als iedereen het hier kan zal ik het ook wel kunnen zeker :)

Hoop ook dat Verdonck mij ook een beetje kan geruststellen, pak sowieso al de vraagjes wat ik heb gevonden mee om aan hem te stellen. Echt zalig dat dit bestaat zo voelt het toch aan alsof je er al een beetje van weet :)

Link to comment
Share on other sites

Spannend!! Ik ben maandag geopereerd en de narcose is me 100% meegevallen. De tweede dag vond ik het pittigst qua pijn. Maar het is het absoluut waard!

Link to comment
Share on other sites

Ja cat86 zeg dat wel :D en dit is alleen nog maar het gesprekje ! Ja dat heb ik al vaker gelezen dat de eerste dag het ergste is, wel leuk om te horen dat het al wat beter met je gaat. Waar ben jij geweest voor je bv ?

Link to comment
Share on other sites

Wat denken dat jullie bij mij zou passen als je kijkt naar mijn gewicht & lengte ?

Moet wel zeggen ben redelijk mager van boven dunne armpjes, felle sleutelbeentjes & kleine tietjes natuurlijk :(

Link to comment
Share on other sites

Ik ben door Frans Straten geopereerd, via Diana Gabriels. ben 1.72m en weeg 61kg. Ik heb 400 en 425cc rond gekregen, duale plane geplaatst. Ik had echt maat erwt hahaha!

Je maat kiezen is heel lastig. Heb mezelf ook gek gemaakt. Passen en luisteren naar t advies van je chirurg is de truc. Een goede chirurg weet wat mooi staat en door naar je wensen te luisteren en door het passen krijg je een beter beeld van de maat wat mooi zal zijn bij jou.

Link to comment
Share on other sites

Hoi, op 15 September heb ik mijn bv gehad bij Dr. Verdonck.

Dr. Verdonck is erg aardig en stelt je gerust. Hij is ook voorzichtig in alle opzichten wat ik erg fijn vind. Na de operatie word je ingetaped om bloedingen te voorkomen.

Bij de bv krijg je geen narcose (buiten bewustzijn met beademing) maar slaapverdoving (je slaapt en ademt zelf).

Slaapverdoving heeft minder bijwerkingen dan narcose.

De pijn vond ik meevallen en mijn ergste dag was dag 4 door de misselijkheid van de antibiotica.

Doordat ik voor de bv 3 keer per week heb gesport (veel buikspieroefeningen), heb ik denk ik, weinig last gehad van spierpijn in nek en rug, en had weinig tot geen beperkingen in beweging. Kon vanaf dag 1 mezelf al aankleden, opstaan uit bed, eten bereiden, koffie zetten enz.

Je krijgt antibiotica (3 dagen), ibuprofen (2 weken) en paracetamol (2 weken en daarna zo nodig) voorgeschreven, vergeet geen maagbeschermer te pakken elke dag (zoals Omeprazol).

De hechtingen heb ik laten verwijderen door Dr. Verdonck en niet door mijn huisarts, vond het beter dat Dr. Verdonck het resultaat zou zien en dan kon ik meteen nog wat vragen stellen en hij gaf me nog advies voor de komende weken.

Ik heb 280 cc rond, duale plane, ik ben 1,58 en weeg 46 kg.

Hoop uit te komen op 70 C, voor de bv een lege A.

Voor mij voldoende maar wat is jouw wens ? En het moet natuurlijk ook passen, dat kan de chirurg je het beste vertellen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kim!

Ik ben ook afgelopen maandag geholpen net als Cat bij Frans Straten in Heyendael. Het is mij ook echt 100% mee gevallen. Ik was heel bang voor het infuus aanleggen en idd het onder narcose gaan. Maar dat gaat allemaal zo snel en ik voelde er bijna niets van. Je gaat idd lekker slapen en wordt wakker met boobies haha. Ik ben zelf 1,67 m en weeg 56 kg, ik heb 325 cc rond dual plane genomen.. Droeg ook altijd 75B maar had een Acup. Ben nu naar 75C sportbh gegaan :)

Heel veel plezier en succes alvast bij je eerste afspraak! XX

Link to comment
Share on other sites

hey! ik ben 2 weken geleden bij Verdonck geweest. het is er echt aan de lopende band daar moet je wel tegen kunnen. narcose stelt echt niets voor!! wij zijn van dezelfde leeftijd, gewicht en lengte. ik ging voor 350cc achter de spier en ik heb enorme spijt.. ik ik wou een D maar dat klinkt echt veel groter dan dat het werkelijk is.. ik wou dat ik toch 500cc had gepakt maar dat paste er niet in. funny fact: ik liep ook met 75b rond terwijl ik eigenlijk a had! mocht je vragen hebben kun je altijd een berichtje sturen.

Link to comment
Share on other sites

Hee meis!

wat leuk ik ben zelf ook schoonheidspecialiste/visagiste!

Ik vond de Narcose ook echt meevallen je valt lekker in slaap en je word wakker met Boobies!!

Ik ben zelf 1.61 en weeg op dit moment 61 kilo met boobies haha!

Ik heb 325CC HP dual plane geplaatst gekregen

ik had zelf een 75B, 75A zat altijd veelste strak rondom mijn borsten maar kwam er wel laatst achter dat mijn omtrek 70 is.

je kan even bij mijn foto's kijken.

liefs xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi,kijk maar even bij mijn inhoud.Dan zie je meteen wat ik heb meegemaakt in de Wellness.Ga aub naar een echte plastisch chirurg in een ziekenhuis.Vele beter.En voor de prijs moet je het niet laten.Echt doen meid.En informeer je zoveel mogelijk.Het kan goed gazn,uiteraard maar toch...Je hebt maar 1 lichaam,dus take care.Slaapverdoving is echt af te raden.Beter narcose met een anesthesist aan je zijde die je voortdurend checkt en je parameters.Google Welness maar eens....je gaat grote ogen zetten. Nog even dit,recent is de eigenaresse hoofdelijk verantwoordelijk gesteld voor de dood van een Nederlandse patiënte....In een echt ziekenhuis is alles en iedereen aanwezig en is de nazorg professioneel.Ga aub niet nr een privékliniek. voor het overige vind je op dit forum echt heel veel bruikbare tips,over de implantaten,merken,maten,grootte.Alle dames delen ook hun tips enz.Het belangrijkste is dat je eerst kiest voor een goede echte chirurg. Ik wens je veel succes en je droom borsten.

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

ben ook vorige week vrijdag door dr Verdonck geopereert..

Hij stelt je echt gerust, een zeer aangename man..

De operatie zelf is heel snel gegaan, ik moest me om 8u melden en om 11u zat ik terug in de auto naar huis..

Het was wakker worden, hup naar de kamer en als je je goed voelt mag je zo snel mogelijk weer weg ;-)

De afdeling & operatiezaal is vind ik persoonlijk een beetje verouderd, maar het is perfect verlopen..

De slaapverdoving is zeer snel uitgewerkt, je wordt wakker net alsof je 's morgens zou wakken worden en ik had geen bijwerkingen..

Ik zou het zeker daar opnieuw laten doen, had ook de negatieve persaandacht enkele weken eerder gelezen en had ook wel bang, maar

het heeft me toch niet kunnen tegenhouden!!

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel dames voor alle leuke informatie ! :)

Mijn wensen zijn eigenlijke mooie natuurlijke borsten en zou graag op een grote C/D willen uitkomen. Ben echt benieuwd hoe het mij gaat staan, veel mensen zeggen dat ik niet te groot mag gaan omdat zo dunne armpjes en sleutelbenen heb :(

Hoop dat ook een goed gevoel bij Verdonck heb.

Heb helaas ook in krant gelezen over de horror dokter wat bij wellness kliniek werkte, alleen heb ik nog niks slechts gehoord over Verdonck zelf?

En jade haha ken je verhaal helemaal kan ook in een A bh'tje maar vertik het gewoon om het aan te doen dan maar een veel te dikke push up wat open staat van boven :D

Leuk kimye heerlijk beroep is het he :) wanneer ben jij terug begonnen met werken na je boobies?

Link to comment
Share on other sites

Hee Kimmv!

ja echt super, veel wisselende contacten met mensen.
ik werk op dit moment in een parfumerie met salon.

en ik ga aankomende woensdag weer werken heb geen idee hoe het is haha! heb sinds vandaag spierpijn in mijn borsten dus hoop wel dat het dan wat minder is, tillen enzo ga ik toch nog niet doen.

ben benieuwd naar je consult,

liefss xx

Link to comment
Share on other sites

Ja is echt super leuk werk zelf in een make-up winkel en in een schoonheidssalon, alleen lange dagen heb vandaag van 8:00-20uu moeten werken, dood op nu :) hoop dat het na mijn borstvergroting wat rustiger is haha!

Heel veel succes met opnieuw te gaan werken, hopelijk is het niet zwaar

Oh is dat normaal dat je na 2weken nog pijn hebt? Vanaf wanneer kan je er eigenlijk terug mee doen als gewone borsten :D

Xx

Link to comment
Share on other sites

Morgen is het zo ver :D

Heb een paar vragen opgeschreven wat ik zeker wil vragen zoals :

Hoeveel cc voor grote C/D?

Voorkeur van plaatsen voor/achter de spier ? waarom?

Welk soort implantaten rond/druppel? en de verschillende implantaten op de site ?

Wat zijn de risico's ? en word dit vergoed?

Wanneer heffen/werken?

Hoelang sportbh's

Oplosbare draadjes of er uit laten halen?

Wat is de medicatie voor/na de operatie

Mag ik als eerste die dag

Mag ik foto's zien?

Zou dit genoeg zijn of zie ik nog iets over het hoofd?

xx

Link to comment
Share on other sites

Morgen is het zo ver :D spannend !

Heb een paar vragen opgeschreven wat ik zeker wil vragen zoals :

Hoeveel cc voor grote C/D?

Voorkeur van plaatsen voor/achter de spier ? waarom?

Welk soort implantaten rond/druppel? en de verschillende implantaten op de site ?

Wat zijn de risico's ? en word dit vergoed?

Wanneer heffen/werken?

Hoelang sportbh's

Oplosbare draadjes of er uit laten halen?

Wat is de medicatie voor/na de operatie

Mag ik als eerste die dag

Mag ik foto's zien?

Zou dit genoeg zijn of vergeet ik nog belangrijke dingen?

Hopelijk kan hij me geruststellen. Is het een leuke man?

Xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

komt allemaal goed :42:

Hij legt alles zelf uit, ik ben namelijk helemaal onvoorbereid naar hem gegaan en ik had aan het einde van het gesprek zelf geen vragen meer dus..

Dr Verdonck is nog redelijk jong, en heel soepel in omgang, dus helemaal geen 'stijve lat' waar je je ongemakkelijk bij voelt :45:

Zou zeggen ''No stress'' maar das makkelijker gezegd dan gedaan he!!

Link to comment
Share on other sites

Oh dat is leuk om te weten dat hij veel zelf zegt over de operatie, want wil ook niet het een soort van interview word waar ik m'n vragen een voor een stel en hij antwoord geeft hahaa :D

Ohhh nog jong ? Is het niet raar om uit de kleren te gaan want denk dat me ga dood schamen als ik m'n bh ga uit doen, m'n mama zei al kim geen zorgen hij ziet iedere dag kleine tietjes om ze groter te maken haha :D

Link to comment
Share on other sites

Kimmy dat komt vast goed hoor, hij kijkt naar je zoals een automonteur naar je band kijkt;)

Ik schat hem een jaartje of 39?

Veel suc6 op je consult. Er staat hier ergens ook een vragenlijst voor consulta wat handig is om te gebruiken. Ff via de zoekfunctie ...

Link to comment
Share on other sites

Haha ja daar heb je gelijk in werk is werk he :D oh dacht dadelijk een man van 30 hahaa !

Dankjewel xx

Daar heb ik inderdaad al vragen uitgehaald :D heel handig

Wat zijn ze mooi van jou watermannetje heel natuurlijk ook, en niet zoals sommige hier zeggen dat hij ze te hoog zet want dat wil ik echt niet x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.