Jump to content

shirleyivy : 15 januari 2014 : Dr. Nio : SLAZ


Recommended Posts

Goedenavond dames!

Ik heb jullie advies nodig hoop dat ik wat verschillende reacties kan krijgen wat misschien kan helpen bij mijn keuze!

Ik ben shirley 27 jaar en wil al 11 jaar grotere borsten.

Eindelijk is het dan zo ver lees er al jaren over en heel veel over opgezocht nu 3 afspraken bij verschillende dokters maar zit toch nog met twijfel gevalletjes! door verschillende adviezen

1ste gesprek bij diana gabriels: diana heeft mij 2 prothese laten passen ik vond de grootste mooist dat was 375 ik vroeg om nog een grotere te passen maar ze zei dat niet mooi zo zijn deze was beter zei adviseerde mij ronde omdat dat mooier effect zou geven bij mijn vorm borsten. en achter de borstspier

daarna gesprek bij de arts om te kijken of hij het eens zou zijn met diana hij adviseerde mij 325 en is in gesprek paar keer veranderd van gedachten voor of achter de borstspier en uiteindelijk besloten tijdens de operatie bekijken wat mooist zou zijn.

2e gesprek bij dokter Nio in lucas: lagen verschillende maten prothese op tafel en mocht ik passen en showen om te kijken wat mooist vond na het aanwijzen van passen bleek ik de 500 cc het mooist te vinden ik was in shock door de cc en zei ohnee!!!!! veel te groot wil ik niet.

toen het bekende verhaaltje gehoord dat zelfde cc bij ander heel ander effect kan hebben dan bij mij dat werd allemaal heel goed uitgelegd en ik was helemaal tevreden en blij en week later heb ik opgebeld om mijn operatie te plannen 15 Januarie! druppel voor de borstspier

Nu mijn operatie gepland staat is het het onderwerp van de dag en na behoorlijk veel vriendinnen te hebben die allemaal een borstvergroting gedaan te hebben en allemaal hun eigen chirurg aan te prijzen werd ik toch weer onzeker van hun verhalen en meningen dat ik toch nog een gesprek had gepland alleen maar om even wat zekerder te worden dat ik juiste beslissing neem.

3e gesprek : Boerhaaver Kliniek Amsterdam dokter Verwij

ook bij deze kliniek heel goed gevoel net zoals bij dokter nio alles heel goed uitgelegd en verteld. alleen de prothese die ik in kreeg werd meteen bij gezegd dit is de grootste die je kan passen kan alleen kleiner..... maar ik wilde wel graag 1 groter passen maar dat ging absoluut niet gebeuren dit was een 390 cc en groter zou medische niet verantwoord zijn! dan zou het onnatuurlijk worden en zou je randen komen te zien.

ik vroeg ook nog waar het prijsverschil in lag en toen kwam ik erachter dat volgens hem dokter nio eurosilliconen gebruikt deze moeten vervangen worden en deze kliniek gebruikt mentor en natrelle en deze zijn de beste die er zijn en levenslang en hoeven niet vervangen te worden vandaar dat ze inkoop al duurder zijn en daar zit het prijsverschil in.

Verwij adviseerde ook druppel voor de borstspier

ik was van mening dat zowel diana gabriels als dokter nio beiden hadden verteld dat de silliconen bij hun levenslang zijn ik weet nou niet of ik niet goed geluisterd heb of dat ze elkaar beetje zwart maken ze willen immers allemaal geld verdienen.

Ik heb dokter nio gebeld maar die is helaas op vakantie en assistente zei dat alle siliconen om de 10 jaar vervangen moeten worden. ik dacht dat dat alleen voor vroeger gelde.

Ik weet het nu even niet meer heb een afspraak bij dokter nio maar ik wil het liefst natuurlijk silliconen die niet meer vervangen hoeven te worden.

Dus wie heeft er gelijk welk merk is er beter? en zit dat prijsverschil van 1100 niet gewoon in het feit ziekenhuis/ privekliniek

en wat moet ik nou qua maat??

Ik ben 1,67 weeg 68 kilo heb een hele dikke kont ik wil geen porno tieten ze moeten wel natuurlijk maar moeten ook niet te klein want heb wel een dikke uitstekende kont hihihi

maar als 2 dokters zeggen het past niet zal het dan ook echt niet passen?

want heb aan dokter nio gevraagd en volgensmij is dat toch een prima chirurg en die vind het echt belachelijk als chirurgen zeggen het past niet hij is van mening dat hun geen grote borsten durven te plaatsen en liever op save spelen daar kwam het in kort gezegd op neer.......

help wat zouden jullie doen ??????

het zou makkelijker geweest zijn als ze allemaal hetzelfde hadden geadviseerd dan ging je echt gewoon bij de chirurg waar je je het beste bij voelt!

vraag 1 welke siliconen merk nou wel en niet levenslang welke beter?

vraag 2 waar zit het prijsverschil in

vraag 3 hoeveel cc

vraag 4 dan toch rond of druppel

sorry voor het lange verhaal hoop dat jullie mij kunnen adviseren!

ik ga ook weer even verder snuffelen op het forum echt heel leuk hier! bedankt alvast!

Link to comment
Share on other sites

Lekker bij Nio gaan joh, die weet wel wat ie doet. Diana is erg fan van de 375cc dus daar zou ik ook niet teveel van af laten hangen en dat protheses levenslang meegaan zou ik ook niet van uitgaan. De siliconen van tegenwoordig zijn wel beter dan vroeger maar je zal toch na 10/20 jaar eens aan vervanging moeten denken als je op save wilt spelen, of misschien wil je tegen die tijd wel gewoon groter? Ook neppe borsten veranderen en gaan misschien hangen.

Het prijsverschil is ook puur de kliniek of het ziekenhuis, veel klinieken plaatsen exact hetzelfde maar hebben toch een aardig verschil in prijs. Of je druppel of rond moet hebben dat kan alleen een chirurg bepalen maar dan zit je bij Nop ook wel goed :)

Succes met je keuze!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

Ik zou dit ook een hele lastige keuze vinden!

Mijn ervaring met Diana is dat ze precies begreep wat ik wilde, ik kwam met passen uit op 400cc en dit is het ook geworden. Bij welke arts ben je geweest?

Verder werken zij ook met mentor en ik kwam zelf bij het oriënteren uit op dat mentor en natrelle idd de beste merken zouden zijn. Daarom wilde ik dat per se. Maar volgens mij werken ze bij bergman ook met eurosiliconen, dus dan zou ik denken dat die ook wel goed moeten zijn? Qua wissel, zeggen de verhalen idd dat het niet meer zou hoeven met die merken... Maar of dat echt zo is vraag ik mij af.

Het prijsverschil is volgens mij wel enigzins te herleiden naar naamsbekendheid/reclame (bergman en Veldhuis zijn het bekendst maar ook het duurst) en bij de ene kliniek krijg je een privé kamer en bij de ander lig je in een zaal (en moet je direct als het medisch goed met je gaat naar huis) De artsen werken vaak in meerdere klinieken (die van Veldhuis en bergman niet, die zijn volgens mij verbonden aan de kliniek en de rest is n soort freelance zeg maar )

Qua cc's, ik denk dat wat Nio zegt klopt... Dat veel artsen het medisch verantwoorde kiezen en dat daar dan het minste complicaties aan vast zitten. Als je meer wil en dat bij Nio doet, kies je voor t volume wat je t liefst zou willen en wellicht voor een groter risico op complicaties, maar dat kun je denk ik alleen zelf beslissen. het hoeft natuurlijk niet...

Rond of anatomisch durf ik niks over te zeggen....

Succes, ben benieuwd naar je besluit!

Link to comment
Share on other sites

Guest Sylleke

Ook ik ben bij Nio geweest. Eerst bij Bergmann in Bilthoven. Daar kon ik violgens de arts alleen maar 245 cc krijgen en anatomische.

2e consult bij Nio. Nu krijg ik ronde Eurosiliconen, 85% en 400 cc.

Als jij natuurlijk wil, en boven plat ben en van onderen wel wat gevuld, dan moet je voor ronde gaan. Want anatomische is al plat van boven. Neem je ronde, en bv dual plane, wat bij mij wordt gedaan dan krijg je automatische de natuurlijke look.

De risico's legt Nio je ook uit. Ik kon zelfs nog meer, omdat ik genoeg weefsel had door ooit borstvoeding gegeven te hebben. Mijn huid is ooit al eens opgerekt geweest. Dat scheelt dus ook.

En geloof me, Nio plaats liefst groot, maar hij durft ook voor minder te gaan hoor. Ik had eerst de 340 cc gepast dacht ik, en wilde zelf nog een groter passen. En zelfs hij was het er met mijn hubbie eens dat die mooier was dan de 400cc. Maar ik wil niet terug voor een nieuwe bv.

En ik kon als ik wilde zelfs meer. Maar ik had altijd 300cc in mijn hoofd en het is toch 400cc geworden. En superblij mee.

Je moet doen wat je gevoel jouw ingeeft. Dat is het belangrijkste. En ook het gevoel bij de arts. Voor mij was dat Nio. Eerlijk en voor mij de beste.

Hij zal je echt niet met TE grote siliconen laten lopen hoor.

En wat ik al meer had gelezen is dat die Diana snel voor die 375 gaat. Je bent niet de enige.

Heel veel succes met je beslissing

Link to comment
Share on other sites

Ook ik ben vandaag bij diana geweest

en zij adviseerde mij 300maximaal om natuurlijke effect te behouden aangediend ik heeeel slank ben en weinig borst weefsel had. Super toffe vrouw word 29 okt geopereerd door meneer koeijer

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook bij Nio geweest. Ik vind het wel apart dat hij jou adviseert om druppel op de spier te doen. Toen ik daar was, zei hij dat druppels altijd onder de spier worden geplaatst! Dat is niet waar, ik ken voorbeelden bij wie wel druppelvormige op de spier zijn geplaatst. Maar toen (2 jaar geleden) zei hij dat dat niet juist was. Maar dr. Van der Weij is een bekende die druppelvormige vaak op de spier plaatst en da's toch ook niet de minste. Wist dus niet dat Nio dat ook doet, toen ik hem sprak was hij daar geen voorstander van. Maar misschien is 'ie van gedachten cq werkwijze veranderd.

De druppelvormige heeft 15% kans dat hij gaat draaien, da's wel een nadeel. En ze zijn stugger, blijven rechtop staan als je op je rug ligt, zei hij tegen mij. Ik was ook fan van druppel tot dat moment, daarna toch een stukje minder.

Eurosilicone is ook een goed merk, net zo betrouwbaar als Mentor en Natrelle. Volgens Nio hoef je niet na 10 jaar te vervangen, al doen veel vrouwen dat wel, gewoon voor de zekerheid. Maar hij haalt er vaak zat keurig intacte protheses uit na 10 jaar, zei hij tegen mij. Daarbij, heb je van Eurosiliconen wel druppelvormige? Bij mij op het consult waren de druppelvormige die er lagen van Natrelle. Bij het SLAZ (ik word daar ook binnenkort geopereerd) kost een borstvergroting gewoon hetzelfde bedrag, welke protheses je ook kiest. Ik denk dat omdat het in een ziekenhuis is, het toch nog iets gesubsidieerd is ofzo. De meeste artsen uit privéklinieken werken ook in ziekenhuizen. Dit is de reden dat ik ook voor Nio heb gekozen maar dan niet in de Parkkliniek maar in het SLAZ. Scheelt (voor mijn protheses) toch 1200 euro. Sommige artsen van Bergman Clinic werken ook gewoon in ziekenhuizen trouwens, ken wel een paar voorbeelden.

Hoe het ook zit met garanties en wissels, ik denk wel dat het verstandig is om er rekening mee te houden dat je op een bepaald moment, vroeg of laat dus, een keer een wissel zal moeten. En daar dus financieel ook rekening mee houdt (nu al gaan sparen daarvoor dus, dan heb je het iig liggen als het nodig is).

Succes met je beslissing!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Ik wil wel even een paar dingen nog verduidelijken voor je.. Het kan best zijn dat ik iets dubbel vertel met wat hierboven al gereageerd is, maar dat komt dan doordat ik de reacties niet helemaal gelezen heb hihi

Wat bij Diana in de kliniek gedaan wordt, is productiewerk.. Niet ten nadele van de chirurgen die daar werken hoor, want die doen goed hun werk, maar ze moeten wel een bepaald beeld afleveren dat bij de kliniek van Diana past. Diana zelf heeft geen verstand van siliconenimplantaten. Wel van botox, en van zwendelarij haha, maar ach, dat terzijde.

Wil je het maximale eruit halen dat erin zit bij jou, dan zou ik niet naar Diana gaan. Daar wordt geen risico genomen. Niet dat je bij Nio risico zult lopen, want deze man is gewoon een vakman en neemt de tijd voor je, ook tijdens de operatie.

Over de soorten implantaten.. Het aantal cc is niet bepalend.. Het merk in combinatie met het profile (dus breedte x projectie), dat bepaalt het resultaat..

Dat je bij de ene pc meer cc kunt krijgen dan bij de ander, ligt dus ook aan het beoogde resultaat en het merk prothese.

Bij Diana kreeg je een ronde prothese van mentor aangeraden. Waarschijnlijk high profile.

Bij Nio kreeg je ook een ronde prothese aangeboden, maar deze is van eurosilicone. Je zegt dat hij jou een druppelvormige prothese aanraadde, maar dat kan niet kloppen. Nio werkt niet met anatomische/druppelvormige prothesen. Waar hij wel mee werkt, zijn 85% gevulde prothesen. Dit zijn de high profile siliconeprothesen van Eurosilicone. Doordat deze maar voor 85% gevuld zijn, 'vallen' ze meer druppelvormig dan een 100% gevulde prothese. Het is dus een ronde prothese die een beetje druppelvormig 'valt' ;) Daar zit wel een verschil in. Je hebt dus het voordeel van het 'natuurlijke' effect, zonder het risico van een anatomische prohtese die kan draaien als de pocket iets te groot gemaakt is...

Dan bij Van der Weij. Hij is een specialist in plaatsing van anatomische prothesen. Heb nog nooit gelezen dat er een prothese gedraaid is bij hem. Hij maakt de pocket precies groot genoeg voor de prothese. Je hoeft bij hem geen angst dat deze daarna gaat draaien (in ieder geval minder kans op draaien dan bij bijna iedere andere pc, mijns inziens)

Over de vervanging of levenslange levensduur van prothesen verschillen de meningen. De prothesen van tegenwoordig zijn allemaal eigenlijk wel goed. Of ze levenslang meegaan, is echt niet zomaar vast te stellen.. De huidige prothesen kunnen nooit zo lang getest zijn, dat dat onomstotelijk vaststaat!
En daarbij is het zo.. Wie zegt dat je over 10 jaar of over 20 jaar niet gewoon een maatje meer wilt? Wie zegt dat je over 10-20 jaar niet al 3 zwangerschappen achter de rug hebt en je borsten toch wel wat meer zijn gaan hangen? Wie zegt dat je lichaam over 15 jaar niet toch wat meer kapsel aan gaat maken en dat je dan toch besluit ze te laten vervangen?

Dat zijn allemaal zorgen voor later, maar wel iets waar je rekening mee moet houden in je portemonnee...
Ga er altijd van uit dat je in je leven 1 keer zeker een wissel zult hebben. :)

Ik heb misschien niet goed gelezen.. maar 1100 euro prijsverschil.. Waar zit dat tussen? Tussen de prothesen van Nio en die van van der Weij? Anatomische implantaten (die van der weij je geadviseerd heeft) zijn duurder dan ronde (die diana en nio je geadviseerd hebben). Daar zit het verschil in qua prijs.. Echter er zit ook een verschil in prijs tussen eurosilicone en mentor/natrelle. Inkoop, verkoop, kliniek, ziekenhuis.. het zal allemaal meespelen. Helaas hebben wij daar geen invloed op ;)

Ik zou zeggen, als ik daar iets over mag zeggen, ga bij Nio.

Alleen dan zul je niet teleurgesteld zijn in de maat van je boobs (daarmee zeg ik niet dat mensen die bij diana geweest zijn, of bij van der weij, dat die ontevreden zijn over hun maat boobs hoor, dus begrijp me niet verkeerd!! het gaat ook om de wens die je hebt!) en Nio is gewoon een heel vakkundige pc.

Laat je niet gek maken door vriendinnen die een goed verhaal van een pc hebben omdat ze door hem geopereerd zijn. Het gaat erom dat je zo volledig mogelijk geinformeerd bent... Van Nio lees je nooit slechte nazorg of borsten die niet mooi geworden zijn. Mocht het al eens een keer wat minder zijn, dan is zijn nazorg zo goed, dat hij het altijd oplost.
Als je overweegt nog naar een pc te gaan die een vriendin van jou geopereerd heeft, dan zoek eerst goed naar ervaringen over die pc. Alleen dan weet je hoe het in elkaar zit bij die pc. Als alles goed gaat, dan vinden mensen die pc al snel goed. Echter.. vaak leer je je pc pas kennen als er iets mis gegaan is. Hoe zijn nazorg dan is...

Heel veel succes nog met overpeinzen wat je gaat doen, maar ik zou zeggen: ga lekker bij Nio :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Helemaal duidelijk BB! Ook dat verhaal van die druppel vs eurosilicone, dat is natuurlijk waar wat je zegt. Hij gebruikt die 85% afgevulde ronde en die valt dan als een druppel, dat klopt. Dus dat zal TS wel bedoeld hebben idd. Maar hij werkt wel met druppels van Natrelle hoor! Die lagen bij mij ook gewoon op tafel, kun je gewoon kiezen (voor hetzelfde bedrag). Alleen plaatst hij die dan wel achter de spier.

Link to comment
Share on other sites

ow oke.. dat wist ik niet dat hij anatomisch van natrelle plaatst...

Heb het namelijk hier nog nooit gelezen dat hij anatomisch plaatst, maar zeg daarmee niet dat hij het niet doet ;)

Brengt hij ze uit zichzelf ter sprake? Heb ik hier namelijk nog nooit gelezen. Alleen maar eurosilicone 85% en 100% gevulde prothesen.

En heb wel gezien dat hij natrelle plaatst als mensen er zelf naar vragen :)

xx

Link to comment
Share on other sites

@BB Toen ik bij Nio in de Parkkliniek kwam, heeft hij eerst zijn verhaal gedaan over verschillende soorten prothesen. Daarna kwamen de verschillende vormen prothesen op tafel. Waaronder dus ook de anatomische. In eerste instantie (voor dit consult) was ik ervan overtuigd dat ik de anatomische wilde, maar na zijn verhaal was ik zo duidelijk dat hij al liet doorschemeren dat hij dat niet zou willen plaatsen bij mij.

Ik geloof niet dat hij een voorstander is om anatomische te (laten) plaatsen, maar dat hij het zeker wel doet als zijn patiënte dat graag wilt. Hij is meer van het natuurlijke en adviseert dan ook de 85% gevulde in veel gevallen. Hij laat daarbij zien dat de prothese (als je rechtop staat) naar beneden zakt als een druppel en 'inzakt' wanneer je op je rug ligt. Net als de natuurlijke borsten. Anatomische prothesen blijven qua vorm in tact. Wat je ook doet, of je nou staat of ligt, de prothese is vorm vast, ook dit heb ik gezien. Nou, deze voorbeelden waren zo glashelder voor mij dat ik geen minuut meer getwijfeld heb of ik nou toch niet anatomisch zou doen! :1:

Link to comment
Share on other sites

Super bedankt allemaal voor jullie reacties! hier kan ik wel weer wat mee!

ik zag even door de bomen het bos niet meer! maar ben weer even wat zekerder over mijn keus!

Ik laat mijn afspraak gewoon staan bij dokter nio op 15 januari!

Ik ga denk ik alleen nog een extra pas afspraak maken want daar twijfel ik nu nog wel steeds over!

met dank aan jullie allemaal zijn al mijn vragen duidelijk beantwoord hier heb ik echt wat aan gehad!

alleen ben ik nog in de war over de cc! want toen ik bij nio de prothese paste vond ik de 500 cc gewoon echt mooi!

maar de 390 bij dokter van der weij waren op dat moment ook mooi en lijken op de fotos die ik heb gemaakt wel even groot bijna maar ik vind het toch een behoorlijk verschil 390 of 500 cc? ppfff daar moet ik denk ik gewoon echt nog even x voor terug!

nou nogmaals super bedankt voor de reacties! ik ga weer even verder speuren zoeken en lezen op het forum!

Link to comment
Share on other sites

Over dat aantal cc en hoe het eruit ziet, dat kan kloppen..

De anatomische implantaten geven meer projectie bij minder cc's. De bovenkant van dat implantaat hoeft niet zo erg gevuld te worden. Het is een druppelvorm, dus het meeste aantal cc zit in de onderkant van het implantaat. Op dat punt kan een bepaalde hoeveelheid dus meer projectie (volume) naar voren geven, dan wanneer datzelfde aantal cc in een rond implantaat gedaan wordt. Dan moet de hele oppervlakte gevuld worden.

Bij een anatomisch implantaat is het dus zo, dat het 'hoogste' punt qua volume naar voren, op (kort door de bocht gezegd) 2/3 vanaf boven gezien, en bij een rond implantaat zit dat punt precies in het midden.

Snap je wat ik bedoel?

Vandaar dat 500 cc in een rond implantaat, qua volume naar voren (qua projectie dus) hetzelfde resultaat kan geven als een anatomisch implantaat met 390 cc :)

xx

Link to comment
Share on other sites

@BB Toen ik bij Nio in de Parkkliniek kwam, heeft hij eerst zijn verhaal gedaan over verschillende soorten prothesen. Daarna kwamen de verschillende vormen prothesen op tafel. Waaronder dus ook de anatomische. In eerste instantie (voor dit consult) was ik ervan overtuigd dat ik de anatomische wilde, maar na zijn verhaal was ik zo duidelijk dat hij al liet doorschemeren dat hij dat niet zou willen plaatsen bij mij.

Ik geloof niet dat hij een voorstander is om anatomische te (laten) plaatsen, maar dat hij het zeker wel doet als zijn patiënte dat graag wilt. Hij is meer van het natuurlijke en adviseert dan ook de 85% gevulde in veel gevallen. Hij laat daarbij zien dat de prothese (als je rechtop staat) naar beneden zakt als een druppel en 'inzakt' wanneer je op je rug ligt. Net als de natuurlijke borsten. Anatomische prothesen blijven qua vorm in tact. Wat je ook doet, of je nou staat of ligt, de prothese is vorm vast, ook dit heb ik gezien. Nou, deze voorbeelden waren zo glashelder voor mij dat ik geen minuut meer getwijfeld heb of ik nou toch niet anatomisch zou doen! :1:

Klopt helemaal, zo ging het bij mij ook (2 jaar geleden was dat).

Link to comment
Share on other sites

Shirley, je kunt ook met zakjes water passen, heb ik laatst ook gedaan. Gewoon een stevig boterhamzakje (of 2 over elkaar ;-) ) vullen met het bewuste aantal CC's en dan dichtknopen, niet te bol, maar zodat je het een beetje om je huidige borst heen in een BH kunt bij proppen. Zo heb ik laatst een paar maten gepast. Niet dat ik nu wel helemaal zeker ben hoor, haha, ik twijfel net zo hard, maar zo heb je wel een goed beeld en dat gewoon thuis voor de spiegel. Ik vond juist tijdens het consult met die rare pasprotheses, dat ik een vertekend beeld kreeg. Ontzettende punttieten, heel lelijk. Met die zakjes water vond ik het zelf duidelijker.

Link to comment
Share on other sites

Ten eerste Best Boobie... Goed uitgelegd!! Top!

Je hebt je keuze al gemaakt zie ik en goede keuze hoor!

Ik ben heeel lang op zoek geweest naar de pc die mijn bv mocht doen... En ik wilde eigenlijk niet bij anderen op consult, daar ik bang was dat ik zou gaan twijfelen. Mijn keuze was op Nio gevallen en als dat consult mij niet was bevallen, was ik zeker naar een ander gegaan.. Waar ik eigenljjk niet van uit ging.

Ik heb uiteindelijk 500cc (in eerste instantie zou ik ik 450 cc gaan) hp, 85%, dual plane geplaatste Boobs gekregen. Ben er erg blij mee so far...

Duurt nog effies 15 jan... Maar is zo voorbij hoor! Ik heb ook 3,5mnd moeten waxhten..

Successs!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hay Carolina

Welke maat bh heb je nu met de 500 cc?

en de siliconen /kipfilet ik weet niet hoe je ze noemt hihihi

Toen je die had gepast bij nio kwamen deze beetje overeen met het resultaat nu ?

Of zijn ze in het echt groter of juist kleiner ?

Bedankt iedergeval ! Duurt idd nog lang ! Baal wel wil nu ook menteen nu het eindelijk zo ver is ! Maar kan helaas niet met mijn werk !

Link to comment
Share on other sites

Ten eerste vind ik dat jij uiteindelijk de gene bent die moet bepalen wat jij mooi vind en samen met de arts moet je uiteindelijk akkoord gaan met hoeveel cc etc etc. Ik heb zelf mentor protheses. Ik zou aanraden om een kliniek te zoeken die mentor of natrelle gebruikt Google maar op internet naar die 2 prothese merken wereldwijd staan ze als 1 van de beste protheses ook kwa kwaliteit en veiligheid. Dr Bruno de meyere werkt met deze 2 merken voornamelijk. Ik zeg niet dat andere protheses niet oke zijn. Ik zeg geef mijn mening alleen en advies, heel veel plastisch chirurgen in Amerika zijn fan van deze 2 protheses en werken er al meer dan 15 jaar met plezier mee. Kwa prijs is het ziekenhuis goedkoper maar dat is altijd. D'r de meyere heeft dezelfde prijs als nio tot 800cc is het 3000

Link to comment
Share on other sites

Ten eerste Best Boobie... Goed uitgelegd!! Top!

Je hebt je keuze al gemaakt zie ik en goede keuze hoor!

Ik ben heeel lang op zoek geweest naar de pc die mijn bv mocht doen... En ik wilde eigenlijk niet bij anderen op consult, daar ik bang was dat ik zou gaan twijfelen. Mijn keuze was op Nio gevallen en als dat consult mij niet was bevallen, was ik zeker naar een ander gegaan.. Waar ik eigenljjk niet van uit ging.

Ik heb uiteindelijk 500cc (in eerste instantie zou ik ik 450 cc gaan) hp, 85%, dual plane geplaatste Boobs gekregen. Ben er erg blij mee so far...

Duurt nog effies 15 jan... Maar is zo voorbij hoor! Ik heb ook 3,5mnd moeten waxhten..

Successs!

Liefs

Mag ik vragen hoe lang en zwaar je bent? Ik zou eerst 500cc krijgen (ook bij Nio) en heb nu 2 weken geleden besloten om toch maar 450cc te doen. Ben bang dat ik 500 net tegen het te groot zijn aan vind zitten. Dus ben even nieuwsgierig naar jouw situatie! :1:

best_boobies top uitgelegd weer! helemaal duidelijk

suus 1973 dat heb ik idd ook al gedaan maar ga het misschien toch maar weer doen hihih jij twijfelt dus ook over de maat?

Ik ben er ook zo één die met zakjes water ging proberen! Slecht beeld vond ik dat geven. Uiteindelijk heb ik sushi-rijst gekookt, dit in boterhamzakjes gedaan en met een meetlint ernaast de projectie en diameter bepaald. Op deze ronde vorm de zakjes dichtgeknoopt en voila! Super resultaat! Beter dan water en beter dan de paskipfilets! Haha! Kost wel even wat meer tijd hoor, want je moet de rijst ook even goed laten uitlekken en af laten koelen! Oh en de rijst pas afwegen nadat deze gekookt is!

Link to comment
Share on other sites

Ten eerste vind ik dat jij uiteindelijk de gene bent die moet bepalen wat jij mooi vind en samen met de arts moet je uiteindelijk akkoord gaan met hoeveel cc etc etc. Ik heb zelf mentor protheses. Ik zou aanraden om een kliniek te zoeken die mentor of natrelle gebruikt Google maar op internet naar die 2 prothese merken wereldwijd staan ze als 1 van de beste protheses ook kwa kwaliteit en veiligheid. Dr Bruno de meyere werkt met deze 2 merken voornamelijk. Ik zeg niet dat andere protheses niet oke zijn. Ik zeg geef mijn mening alleen en advies, heel veel plastisch chirurgen in Amerika zijn fan van deze 2 protheses en werken er al meer dan 15 jaar met plezier mee. Kwa prijs is het ziekenhuis goedkoper maar dat is altijd. D'r de meyere heeft dezelfde prijs als nio tot 800cc is het 3000

In het ziekenhuis bij dr. Nio kun je alle merken kiezen die je wil hoor, en de prijs blijft gelijk (laag dus). Dus ook Mentor of Natrelle, net wat je wil. Eurosilicone doet overigens niet voor die twee merken onder, zijn allemaal A-merken. Eurosilicone is de persoonlijke favoriet van dr. Nio, vanwege de hoge mate van zachtheid van deze protheses, vooral die 85% afgevulde. Ik neem Monobloc, omdat ik die Hydrogel graag wil. Die is overigens net zo zacht als die van Eurosilicone.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.