Ga naar inhoud

Boobies betalen, hoe hebben jullie dat gedaan ?


Ninaaaxxx

Aanbevolen berichten

  • Reacties 85
  • Created
  • Laatste Reactie

Hi, hier is ook al een topic over , moe the ff in de zoekbalk kijken ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Ik wilde het ook allang en het was de paar laatste maanden niet meer uit te houden, nu ik ben geen al te sparend mens ... maar ik leef wel redelijk zuinig , bijvoorbeeld nooit leningen aangaan, altijd 2de hands kopen, qua kleren, meubelen enzovoort, nu dacht ik , hiervoor ene lening zal nooit lukken, mijn auto was al 11j en dacht oh, ik zou graag een nieuwe hebben, maar ipv 10.000 te geven voor een nieuw klein prulautootje , ga ik eens kijken voor een zeer goede occasie Golf met alles erop en eraan ....die heb ik dan gevonden bij een garagist, voor 10.500 euro , via hem ging de aanvraag voor lening zeer snel , wat niet lukte wanneer ik bij de bank ging aankloppen, raar hé ! Daarna vertrokken we op reis , met de auto van mn man, naar Portugal zoals ieder jaar , en ik zat al na te denken, goh ... zou ik niet beter de Golf verkopen, en dan een kleiner en ouder volkswagentje kopen, dit zonder iets te zeggen aan mn man, want die zou me voor gek verklaren ... bon dus mijn idee , de GOLF voor 100000 verkopen en een kleintje nemen voor 3500 ... de rest voor mn buik en boobies houden ... voilà , het is dus gelukt... ik heb het mn lieve man toch stilaan uitgelegd ... raar verhaal ik weet het wel, maar met sparen was ik er niet gekomen :-)

Liefs,

Pommecaramelle

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is wat op hun site staat

Sommigen van onze klanten willen liever de kosten van een behandeling niet in één keer betalen. Om aan deze wens tegemoet te komen bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen. Dit betekent dat u de kosten van de behandeling in kleinere delen kunt aflossen.

Ons vakgebied is het verlenen van medisch specialistische zorg. Daarom werken wij voor de begeleiding van de gespreide betaling samen met een betrouwbare partner Beautyleaseplan.

En als je het wil moet je op een link klikken en dan kan je het aanvragen

Dit staat er als je op de link klikt:

Boerhaave Medisch Centrum is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen en werkt samen met Beautybetaalplan voor het verzorgen van de betaling in termijnen.

Beautybetaalplan werkt met een groot aantal verschillende banken samen, met als voordeel dat er voor u de meest gunstige manier van gespreid betalen tegen de beste voorwaarden kan worden gerealiseerd.

Voor een vrijblijvend advies kunt u uw gegevens invullen op het onderstaande formulier. Graag nemen wij de mogelijkheden met u door.

Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor het verzoek voor een lening met betrekking tot de behandeling bij Boerhaave Medisch Centrum.

Als ik het goed lees is het een lening

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn boobies waren tubulair, voor mij heeft het maar 1800 euro gekost mits de mutualiteit een deel heeft vergoed. Een geluk bij een ongeluk.

Toen mijn ouders dit vernomen hebben ze beiden een beetje "geholpen". Ze wilden dat ik dit kon doen, gezien er effectief iets niet normaal was.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja heb ik ook gedaan met duo (en werken)...helaas is mijn vriend ondertussen gestopt met school dus kon ik dat deze keer niet doen. Word hard er voor werken haha.. ook daarom gekozen om in juni geopereerd te worden deze keer. Kan ik een stuk vakantiegeld meepakken ervoor :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb met behulp van Duo mijn boobs kunnen financieren :42: is heel belangrijk voor tijdens het studeren haha

ahahaha grappig @Boho ook daar kan je DUO voor gebruiken :P Ik heb zelf namelijk ook duo en extra geld van salaris aan de kant gezet voor mijn BV die volgende week plaats vindt. Wel vind ik het idee om het geld over te maken heavy omdat het dan allemaal zo officieel is

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee maar ik ga volgend jaar echt weer wat leren, alleen dat is via LOI omdat ik een kleintje heb en dan kan je geen DUO krijgen... maaarrr je kan wel met de belastingaangifte je studiekosten aftrekken ofzo dus je krijg er wel een deel van terug en dat gaat uiteraard in de tietenpot :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed idee die duo whahaha... (Zal em voor mij niet meer worden;) )

@nies wat ga je leren via loi?

Link naar reactie
Delen op andere sites

@leonie ik denk toegepaste psychologie, maar ik moet dan wel eerst een toelatingstest doen want ik was vroeger zo *** lomp om me vwo niet af te maken of wat dan ook.. Zo'n spijt van!! Maarja beter laat dan nooit toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Owja en als antwoord op de vraag van dit topic :P me vriend heeft ze betaald haha.. Alleen nu moet ik er zelf keihard voor sparen.. En tsjah dat doe ik door te werken en weinig voor mezelf te kopen de komende tijd :( en nee dat heb ik niet 123 bij elkaar..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij zijn er ook veel (heel veel) jonge meiden die een bvg laten doen , die dus nog naar school gaan.. Ja dan moet je hard sparen met een bijbaan..

Maar ik, heb een vaste baan , al aantal jaar en woon samen , dus twee verdieners, ik kan die bvg zo betalen van onze rekening , en dan blijft er ook genoeg over, want anders deed ik het echt niet, en ook zeker geen lening ervoor.. Begrijp me niet verkeerd , ik wil ze heel graag, maar niet tenkoste van alles..

Nies, leuk! Knap hoor! Ik kan de energie er nu niet voor vinden ;) en idd , beter laat dan nooit

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.