Jump to content

Vollere lippen door stukje nekspier


B-Cupje

Recommended Posts

De nieuwste revolutie in de wereld van de plastische chirurgie is het implanteren van een stukje nekspier in de lippen. Dit zou moeten zorgen voor vollere, rimpelvrije lippen.

Permanent

De nieuwe ingreep werd ontwikkeld door een Amerikaans chirurgenteam, ze testten de procedure al uit bij 25 patiënten, allemaal met succes. De behandeling kan in combinatie met een facelift gebeuren, dan heb je het voordeel dat je maar één litteken hebt. Laat je de procedure alleen uitvoeren, heb je wel een litteken in de nek. In tegenstelling tot de injectie van collageen, heeft deze behandeling een permanent resultaat, soms zijn wel meerdere procedures nodig. Daarnaast zou het gevoel en uitzicht ook natuurlijker zijn dan bij een collageeninjectie.

"Er kunnen dingen misgaan bij deze ingreep, maar de kans is eerder klein", aldus cosmetisch chirurg Douglas McGeorge.

bron : HLN

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

lijkt me zeer interessant, ben benieuwd naar de resultaten in ieder geval.

Lippen met siliconen kunnen mooi zijn, maar naar verloop van tijd gaan ze soms erg vervormen waar door je lippen er echt lelijk er uit gaan zien net als die ene Lisa Rinna ofzoiets :S

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.