Jump to content

Vraagjes over prothese onder de spier


Guest Evanja

Recommended Posts

Guest Evanja

Hallo dames,

omdat ik zelf weinig borstweefsel heb, adviseerde de PC me om mijn prothese onder de spier te plaatsen.

Nu las ik dat tijdens het aanspannen van de borstspier (bij fitness bijvoorbeeld), de hele borst vervormt.

Nu vroeg ik mij af: zijn hier dames met de prothese onder de spier? En wat is jullie ervaring hiermee?

Ook las ik dat als je met een prothese onder de spier gaat liggen, de borsten pal omhoog blijven staan. Word dat verhaal pamela of moet ik me hier iets anders bij voorstellen?

Ik ben erg benieuwd. Omdat ik zelf geen andere optie dan achter de spier heb, zou ik graag horen wat jullie ervaring hiermee is. Ook met andere dingen die jullie opmerkelijk vinden uit ervaring.

Heel erg bedankt vast.

Liefs Evanja

Link to comment
Share on other sites

HI Evanja,

Ik heb dan wel niet volledig onder de spier,maar ertussen,dual plane dus...

maar,ik heb wel het wegspringen van de prothesen ook tijdens het fitnessen,heel raar om te voelen,en alles behalve sexy.

ook heb ik het iets omhoog staan wat je noemt,niet echt volledig omhoog,maar gewoon iets minder hang erin.

greetzzz moontje

Link to comment
Share on other sites

Guest Evanja

Ok, dus dat klopt dan wel een beetje.

Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat voelen en reageren als ik het eenmaal achter de rug heb!

In de sportschool kan ik me zo voorstellen dat het er wat vreemd uitziet ook voor jezelf dan, maar misschien zit ik ernaast.

Ik kan nogsteeds niet wachten haha!

Nog meer ervaringen van andere dames?

Liefs Evanja

Link to comment
Share on other sites

hoi ik heb het ook achter mijn borstspier ik heb er echt geen last van ik vindt ze heel mooi ik heb 300cc druppelvorm wat jij schrijft ik heb het niet het zier er echt heel mooi uit die foto is niet van mijn hoor ik heb niet zo groot hoeveel cc krijg je veel liefs

Link to comment
Share on other sites

Guest Evanja

Hoi Heidi!

Ik krijg een ronde prothese van 375cc. Ik ben toch zooo benieuwd he.

Haha ik kan nu al neit wachten om ze zelf e showen hier :131:

Liefs Evanja

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik heb ze ook achter de borstspier. Als ik mijn borstspieren aanspan, vervormen ze inderdaad (worden ietwat platgedrukt). Ik heb dan net het gevoel alsof ik op stressballetjes aan het duwen ben (je weet wel, zo van die balletjes die je kan samendrukken in je hand en die daarna hun oorspronkelijke vorm weer aannemen). Als ik op mijn rug lig, vallen ze wel een beetje opzij maar niet echt veel. Ze houden wel hun vorm (geen hang, weinig beweging).

Het stoort me echter niet hoor. En volgens de arts moet het nog véél soepeler worden (ben pas 3 maanden po)en zou ik er op termijn niets meer van mogen merken.

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Guest Evanja

Hoi Sarah!

wat fijn dat het zo goed gaat dan allemaal! bedankt ook voor het delen van jou ervaring :)

Ik ben blij dat het idee wat ik er bij kreeg erg mee lijkt te vallen haha

Liefs Evanja

Link to comment
Share on other sites

Hey Evanja

Ik heb net als jij ook weinig borstweefsel. Bij mij zitten de prothesen onder de spier.

Als ik lig zie je bij mij wel de vorm maar ze zakken wel wat op zij. Het is niet dat ze kaarsrecht omhoog staan ofzo. Maar in het begin was dat wel. Na een paar maanden zakte het wat weg. Ze hangen 'half'. Een beetje wat de dames hierboven ook zeggen, het zakt wel wat weg, maar niet helemaal, en ze blijven ook weer niet helemaal omhoog.

Ik vind niet dat mijn borst vervormd wanneer ik het aanspan. Je ziet wel dat het aangespannen is, maar ik weet niet of het nou zo anders is. Als ik mijn armen gewoon omhoog hou, zie je ook die borstimplantaten. Ik heb zelf anatomisch, ook een 'druppel'. Ik fitness ook maar ik voel er niks vreemds bij. Ook niet als ik aan gewichten trek. Volgens mij ziet ook niemand dat ze nep zijn. 't ziet er wel natuurlijk uit.

Maar weet je wat het is, nu ik (nep)borsten heb, kan het me ineens niet meer zoveel schelen of ze nou blijven staan of niet. Dat is wel raar... want ze lijken gewoon heel natuurlijk, behalve op dat ene puntje dan. Maar als ik op het strand zou liggen zou ik me totaal niet schamen dat ze niet helemaal wegzakken.

Als ik sta, staan ze recht vooruit en hangen ze niet zoals bij de rest naar beneden. Het heeft ook zo z'n voordelen.

In 't begin had ik het gevoel alsof ik van die 'porno'boobs had maar gek genoeg vind ik nep borsten nu vele malen mooier als echte borsten. Ze zijn wat meer perfect.

Als je er echt over twijfelt moet je wel nadenken. Want natuurlijk zul je zien dat ze anders zijn, er wordt ook van alles ingestopt. Nu ik ze heb zou ik wel zeggen dat het maar een 'klein' dingetje is. Je onzekerheid nu is denk ik vele malen vervelender.

Liefs

Excella

:116:

Link to comment
Share on other sites

Guest Evanja

Hoi Exella!

ook bedankt voor jou ervaring! ik twijfel absoluut niet hoor, mocht dat idee zijn ontstaan :D Sterker nog, ik krijg er steeds meer zin in haha!

Ik vind neppe borsten vaak ook mooier dan echte borsten, maar de enige neppe borsten die ik in het "wild" heb gezien, die hadden de prothese boven de spier. Vandaar mijn vragen! :131:

Ik ben blij dat het allemaal wel meevalt. Kan niet wachten tot ik het allemaal rond heb.

Liefs Evanja

Link to comment
Share on other sites

Oh leuk!

Toch ken ik die vragen wel van je hoor.. ik dacht ook net voor de operatie 'shit, ik heb nu kleine borsten maar ze zijn wel goed van vorm, hopelijk verprutst het mijn borsten niet'. Ze zijn hetzelfde als in het klein, alleen nu groot haha

Ik vond het ook wel vreemd om de foto's van de vrouwen hier te bekijken, normaal keek ik nooit borsten whahaha. Maar nu in de sportschool merk ik dat ik mijn neppers gewend ben en vind ik de meeste borsten onder de douche echt niet mooi :blush:

Link to comment
Share on other sites

Guest Evanja

Haha ik denk echt dat dat héél herkenbaar voor me gaat worden straks. Zowiezo als ik nu de borsten bekijk van de vrouwen hier: ik vind ze prachtig. Ze "hangen" er net wat charmanter/perfecter bij dan echte boobies ofzo :blush: haha!

Link to comment
Share on other sites

Guest jennifer_whatever

Ja moontje dat heb ik ook! Vroeg keek ik altijd op naar een vriendin van me... die heeft een volle C en ik vond ze echt mooi! Maar nu ik hier foto's heb gezien en ik steeds meer 'verstand' krijg over borsten vind ik die van haar echt niet mooi meer! Ze hangen bij haar zo :P Geef mij dan maar neppers! (nog 27 dagen en dan geven ze ze ook)

Link to comment
Share on other sites

Guest jennifer_whatever

Ja ben echt wel blij over de vooruitgang in de loop der jaren! Tegenwoordig kunnen ze zoveel en het zo mooi maken! :33: Maarre... van mn nekspieren moeten ze toch echt afblijven!

Link to comment
Share on other sites

Guest jennifer_whatever

Oeps dat was een ander forum (over nekspieren) :blush: haha ik zit ook zoveel te posten dat ik niet meer weet wat ik waar neerzet ;)

Link to comment
Share on other sites

Ik ook - jakkes! :18:

Wat echte vs neppe borsten betreft, ik vind neppe ook veel mooier. Ik kijk tegenwoordig m'n ogen uit in de kleedkamer op de sportschool en als ik er mooie zie denk ik automatisch "hey, zouden dat ook neppers zijn??"

LOL :3:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Evanja

Ik heb een vraag voor de dames met protheses onder de spier.

Hadden jullie de week na de operaratie ook de neiging om met je schouders naar voren te lopen?

Ik probeer zeg maar wel rechtop te lopen, maar dat trekt zo :ph34r: Hoe hebben jullie dit ervaren? Of gingn jullie pas laten weer je schouders naar achter trekken?

Ik hoor jullie ervaringen graag

Link to comment
Share on other sites

ik had ze niet achter de spier,maar dual plane,ertussen dus,en ik liep ook heel krom ja,omdat het trekte en pijn deed,maar op den duur ging me rug meer zeer doen dan me wondjes of me spieren,door het krom lopen,en zelfs me schouders zaten vast na een tijd,ook niet lollig.

als je draadjes eruit zijn,zal het stukken beter aanvoelen,en voorzichtig rechtop proberen te lopen,anders heb je een masseur nodig na een week hahaha

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.