Jump to content

Sonnetje : 19 maart 2010 : Dr. Hochtritt : MCL Leeuwarden


Recommended Posts

Gepost 15 March 2010 – 20:13 sonnetje

Hallo dames,

Ik zie dat er een tijdje niet geschreven is hier, maar misschien wordt het wel gelezen? Ik ga ook een borstverkleining laten doen. Ben een klein vrouwtje van 155 cm en heb cup G! Tijdens mijn zwangerschap was het zelfs cup H. Ik heb 3 weken terug mijn intake gehad in het MCL en hoorde afgelopen vrijdag dat ik deze vrijdag, de 19de maart al geopereerd kan worden. Dat is wel heel snel, maar heb wel ja gezegd, dan is het maar klaar. Dus Patricia, misschien kom ik je daar nog wel tegen. Hoewel mij gezegd is dat de opname ongeveer 4 dagen duurt. Ben nu wel een beetje zenuwachtig, ben nu ook alles over borstvekleining aan het lezen op internet, want heb naar mijn gevoel maar weinig voorbereidingstijd. En ik mag altijd graag alles weten. Zo ook bij dit forum gekomen. Ik ben erg benieuwd hoe het nu met jullie gaat en ik hoop dat we ook na de operatie nog ervaringen kunnen delen.

Groetjes Son

Link to comment
Share on other sites

Gepost 15 March 2010 - 23:05 Kaat

hoi patricia, ik wil even reageren op het voorgaande berichtje van Sonnetje.

Sonnetje, je kunt je eigen topic openen, alleen is de website momenteel niet helemaal in orde, waarschijnlijk kun je het morgen probleemloos doen, en anders wil ik je ook graag helpen. dan kun je voor en na je bvk alles van je afschrijven, er zijn hier genoeg geinteresseerden en ervaringsdeskundigen. ik heb zelf 20 jaar terug ook een verkleining ondergaan, een maand geleden een vergroting, dus ben van alle markten thuis!

bij jou is het zeker snel gegaan. ik hoop dat je het je lukt om je mentaal goed voor te bereiden. belangrijkste waar je je op moet voorbereiden is dat je verzekerd bent van goede hulp thuis voor na je verkleining. ik zou de termijn van 6 weken heel erg serieus nemen, daarna kun je weer rustig aan je oude leventje oppakken. beter geen complicaties, want anders ben je uiteindelijk nog langer uit de running.

liefs

Kaatje

Link to comment
Share on other sites

Gepost 16 March 2010 – 11.24 Patricia1984

@ Sonnetje jij bent snel aan de beurt zeg! Wel mooi dat het zo snel gaat hoor. Naar welke chirurg ga je? Ik ga dus bij Dr van Dam. Maar heb je dan al de goedkeuring van de zorgverzekeraar binnen? Want daar lees ik niks over? En naar welke cup ga je? Zelf ga ik dus van een F naar een C. Nou alvast heel veel succes. Denk dat we elkaar opvolgens haha. Ik heb 3 dagen door gekregen dat ik daar lig dus zaterdags hoop ik weer naar huis te gaan. Jij bent daar dus van vrijdag tot zondag? Dan lig jij al lekker thuis uit te rusten. Of je moet complicaties krijgen en langer moeten blijven maar dat wens ik je niet toe hoor . En wie weet kunnen we eens samen bh's enz gaan shoppen haha.

Link to comment
Share on other sites

Gepost 16 March 2010 - 16:29 sonnetje

He patricia,

Is idd snel gegaan, heb dan ook de verzekering flink achter de broek aangezeten afgelopen dagen. Heb net te horen gekregen dat ie werd goedgekeurd. Gelukkig maar...

Ik heb cup C gevraagd, maar hij (duitse dokter,Hochtritt ofzoiets..)gaf aan dat een D misschien mooier bij mij zou passen. Dus maar afwachten.

En aangezien ik ook in Sneek woon, komt dat BH's shoppen vast wel goed.

@Kaat,

Ik ben een ander forum gewend waar je ervaringen deelt onder 1 topic. Sorry, ik zal misschien na de operatie een topic aanmaken. Voor die tijd ben ik druk met werken e.d.

Patricia, als ik je niet meer spreek, veel succes volgende week.

Groetjes Son

Link to comment
Share on other sites

Gepost Vandaag , 11:49 sonnetje

Hallo dames,

Ik ben inmiddels weer thuis. Alles is goed gegaan en het resultaat is prachtig! Vrijdag was een heftig dagje, erg misselijk van de narcose. Zaterdag gelukkig een en ander binnen kunnen houden en vanochtend mocht het verband eraf, drains eruit en leek allemaal keurig, dus mocht naar huis. Blij dat ik thuis ben, kan alleen de rust niet vinden hier. Daar ben je verplicht om op bed te liggen, hier lukt dat nog niet echt. Mijn kleine slaapt nu, dus als ik slim ben ga ik dan nu ook doen.

Groetjes Son

Link to comment
Share on other sites

Gepost Vandaag , 13:28 Mickey

Wat fijn sonnetje dat alles goed is gegaan en dat het resultaat prachtig is.

Welke cup heb je nu ?? En wat had je??

Heb je veel pijn??

Dat zal straks voor mij ook de moelijkste opgave zijn,om me rustig te houden,ik ben altijd bezig......

Maar probeer je rust te nemen sonnetje dat komt de genezing alleen ten goede

Link to comment
Share on other sites

Gepost Vandaag , 14:32 jantina

hé sonnetje,

wat fijn voor je?

is het je mee gevallen? Dat rusten lijkt mij ook moeilijk, vooral omdat je op je rug moet liggen.

ga je ook foto's erop zetten?

Ik tel de dagen nu ook af.Weet je ook hoe veel ze hebben verwijderd.

nou maar lekker bij komen!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sonnetje ik heb even de boel in een eigen topic neer gezet om verwarring te voorkomen.

Wat fijn dat je alweer thuis bent. Balen dat je thuis niet de rust kan vinden. Ik hoop dat het nu inmiddels een beetje lukt. Maar ben je er nu maar 2 daagjes geweest? Ik moet er 2 dagen blijven zover ik weet. Heb je ook op verpleegafdeling M gelegen? Wat viel je het meest tegen in het MCL?

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.