Jump to content

Goede plastisch chirurg in openbaar ziekenhuis?


Tan

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een goede plastisch chirurg die liefst zowel in een privé-ziekenhuis opereert als in een openbaar ziekenhuis.

Ik heb ongelijke borsten en er is mij verteld dat ik vergoed kan worden om de asymmetrie te laten wegwerken, maar alleen wanneer deze operatie plaatsheeft in een openbaar ziekenhuis. Een chirurg die in een openbaar ziekenhuis werkzaam is, voert hoofdzakelijk reconstructieve operaties uit. Dit wilt zeggen reconstructieve operaties na kanker, reconstructies na ongevallen enzovoort. Hij is echter allerminst gespecialiseerd in borstoperaties - hij doet vanalles en nog wat. Een chirurg in een privé;-kliniek daarentegen is gespecialiseerd in esthetische operaties: hij voert wekelijks tientallen borstoperaties uit en is dus op de hoogte van de nieuwste technieken. Nu zou ik de expertise willen van een chirurg die opereert in een prive-kliniek (en dus expertise heeft in esthetische operaties) met de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

Ik ben reeds op consult geweest bij een chirurg die zelf een prive-kliniek heeft, maar die daarnaast ook verbonden is aan een openbaar ziekenhuis. Hij stelde mij voor te opereren in het openbaar ziekenhuis om zodoende de terugbetaling mogelijk te maken. Ik vind echter slechts 1 operatieverslag van hem terug en vind dit te weinig om op voort te gaan.

Daarbij zou ik ook graag een chirurg hebben die dual plane (of eventueel onder de borstspier) protheses plaatst omdat ik vind dat dit het meest natuurlijke resultaat geeft. Ik prefereer dual plane boven onder de borstspier omdat ik toch heb gelezen dat onder de borst problemen kan geven bij wheight training. Een natuurlijk resultaat is voor mij het belangrijkste van alles!

Kunnen jullie mij chirurgen aanbevelen?

Groeten

Link to comment
Share on other sites

Vlaanderen :1:. Maar ik ben bereid om heel België (en Nederland) af te reizen voor een operatie als het moet. Zolang het maar een goede - en vriendelijke als het even kan - chirurg is...

Heb jij een voorstel Pommecaramelle?

Link to comment
Share on other sites

Het is wel een eind weg, maar dr.Paris Melis in het rode kruisziekenhuis in beverwijk, hij heeft ook een kliniek dit heet bloemigdael.

Hij staat bekend om het opknappen van oa mislukte operaties en complicaties.

Link to comment
Share on other sites

Heb jij een suggestie Pommecaramelle?

Andere Belgische dames? (Saxofoontje: ik heb je bericht gelezen, maar ik kan nog niet antwoorden omdat ik nog geen vijf posts heb geplaatst op het forum)

Link to comment
Share on other sites

Guest Jennifer120884

Ik zie dat jij ook door dr. Nio geopereerd werd. Waar werd bij jou de prothese geplaatst? Hoelang, na je eerste consult bij hem, moest je wachten op je operatie?

Achter de spier. In het Sint Lucas Andreas ziekenhuis. Ik moest twee weken wachten na mijn consult en was op 11 aug om 07:00 uur aan de beurt.

Link to comment
Share on other sites

*** Dr Jo Vanoorbeek, hij opereert in Wilrijk, is ook aangesloten zodat je vergoeding kan krijgen, en is een prima chirurg, hele aardige vent ook. Hij heeft mijn borsten gelift, en is super mooi geworden! Kijk maar bij mn foto's. Je kunt meer info vinden op de website www.kliniplast.be Hij heeft een privékliniek in Brasschaat, maar alles onder narcose gaat via St-Augustinus ziekenhuis.

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Dokter Braam: Haga ziekenhuis Den Haag en Haaglanden kliniek. Bij het ziekenhuis heeft ze wel een goede wachtlijst. Ik zou je zorgverzekeraar even bellen met de vraag of Nederland ook mag ivm vergoeding. Succes

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

dokter koeijers mc zuiderzee ziekenhuis in lelystad, heeft al veel dames geholpen die problemen hadden na een BV, zo heeft hij veel "herstelwerkzaamheden" gedaan bij ex patiënten van dr de Boer.... dokter Koeijers heeft bij mij ook tijdelijke expanders geplaatst om de huid op te rekken en in maart krijg ik mijn definitieve protheses, maar het is nu al prachtig ondanks dat er zoveel mogelijk borstweefsel bij mij is weggehaald omdat ik borstkanker kreeg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.