Jump to content

Prothesen eruit na infectie???


Vienna1981

Recommended Posts

Hallo dames,

Ik ben gisteren voor het laatste gesprek naar de pc geweest en ze gaat de lift met prothesen wel in 1 operatie uitvoeren maar ze blijft erop hameren dat ze het liever in 2x had gedaan (wat voor mij zowel financieel als technisch niet te doen is) ivm evt. infectie en dan moeten de prothesen dus eruit. Ik wordt er nogal onzeker van maar lees bij heel veel klinieken dat ze het altijd in 1x doen. Heeft iemand hier ervaring mee en komt het vaak voor?

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij is het normaal om die twee ingrepen tegelijk te doen. Dat scheelt je ook weer een keer narcose, wat je lichaam ook nooit zo leuk vindt. Zou me er niet teveel zorgen over maken, wanneer het echt niet kon zou ze het niet doen..

Link to comment
Share on other sites

Ik heb al betaald en alles geregeld, ze schijnt heel goed te zijn maar wilde de operatie liever in 2x doen, dat is voor mij zowel financieel als met hulp regelen geen optie dus daarom vroeg ik me af of anderen er toevallig ervaring mee hebben

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.