Jump to content

Afvallen na een borstverkleining?


xkarinaschmitz

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik krijg waarschijnlijk 30 september eeb borstverkleining en ik weeg nu 85 kilo (16 jaar) maar ik wil graag onder de 75 kilo wegen,maar tijdens het sporten krijg ik veel last van mijn rug dus gaat het niet zo makkelijk. Ik vroeg me dus af of jullie weten of het mogelijk is en ook verstandig is om na de bvk nog te gaan afvallen.

Karina.

Link to comment
Share on other sites

Het is denk ik niet verstandig om dan nog veel af te vallen (>10kg), aangezien dit toch het resultaat gaat beïnvloeden. ;)

In de tussentijd misschien sporten doen waarbij je rug niet zoveel belast wordt, zoals zwemmen of zelfs gewoon wandelen. :)

Link to comment
Share on other sites

Je bent nog zo jong lees ik. Hou er rekening mee dat je lijf zowieso nog heel veel zal veranderen. Niet te snel afvallen in ieder geval, dan blijft het het mooist...succes! Prrobeer eens zetmeel uit je menu te laten en suiker. Dan kom je een heel eind!

Link to comment
Share on other sites

Hi Karina,

Wat fijn dat je een verkleining krijgt maar je bent wel nog best jong. Waar ga je je laten opereren en door wie? Ik denk inderdaad ook dat een paar kilo niet erg is maar 10 kilo is nog best veel. Probeer in ieder geval zoveel mogelijk af te vallen voor je operatie.

Ik kreeg voor mijn operatie ook snel last van mijn rug en nek en probeerde veel te wandelen en vond zwemmen zoals al eerder is genoemd ook fijn. Probeer zo gezond mogelijk te eten, alles voor het mooie resultaat! Succes in ieder geval.

Link to comment
Share on other sites

Hoi

Wat is je BMI weet je dat?

Wat is je lengte?

Als je niet zo lang bent is je gewicht namelijk best hoog vind t dan zowiezo vreemd dat ze niet zeggen dat je eerst een paar kilo moet afvallen zodat je uiteindelijke resultaat ook blijvend is

En welke cup heb je nu?

Wat een vragen he

Link to comment
Share on other sites

85 hoeft niet te hoog te zijn , ik woog begin 90 en ben 1.80 lang. ;)

De meeste artsen willen dat je een BMI van onder de 30 hebt maar dat hoeft niet van alle artsen.

En als je echt twijfelt zou ik het gewoon bespreken met ie arts! Weet je jet zeker ;)

Link to comment
Share on other sites

Mijn bmi weet ik niet maar ik ben 1,73m lang. Ik heb cup g dus ben zelf heel erg blij dat ik geopereerd wordt. Ze hebben wel gezegd dat ik wat most afvallen alleen vroeg ik het me af of het ook erg zou zijn na de bvk. Ik wordt geopereerd in het martini ziekenhuis in Groningen door mvr de jong.

Link to comment
Share on other sites

Jee, dan nemen je borsten vast ook flink wat gewicht in beslag. Bewegen zal na de bvk vast een stuk gemakkelijker gaan, en dat is toch ook hartstikke belangrijk op jouw leeftijd. Ik zou wel nog wat proberen af te vallen voor de bvk, erna zul je alleen al door de operatie nog aardig wat kwijtraken.

Het lijkt me ook helemaal niet fijn om zo jong al zulke grote borsten te hebben. Fijn dat je snel geholpen wordt!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.