Jump to content

Voorstellen: Morgen al operatie en twijfel nog over grootte!


SylvieR

Recommended Posts

Dag dames!

Net nieuw hier en morgen is mijn operatie al. Ik word thuis helemaal gek en zoek mij suf op internet naar andere vrouwen met dezelfde ervaringen.

Nu zit ik zelf nog te twijfelen over de maat.. Ik zou 255cc krijgen en ben 1.72 en weeg zo'n 58kg. Ik had graag een volle C gehad, maar ik vrees dat dit gaat uitdraaien op een B. Wat denken jullie?

liefs, Sylvie

Link to comment
Share on other sites

Hi ik heb dat ook! Heb net nog een mailtje gestuurd met vragen of de pc ook ronde wilt bestellen terwijl ik eigenlijk voor anatomische heb gekozen en of ik niet beter toch meer cc's kan doen. Ik zit met smart te wachten op antwoord want ik word vrijdag ochtend al geopereerd. Ik denk dat aangezien je lang je slank bent tot 300 cc kan gaan voor een C/D, omdat het misschien anders groter lijkt in verhouding tot de rest, maar dat is natuurlijk geheel je eigen keuze. En toch heb ik ook gelezen dat borsten soms op een C lijken maar in werkelijkheid toch een E cup zijn.

Link to comment
Share on other sites

Wat vervelend voor je zelf dat je nog geen rust hebt.

Ik ben zelf 1,75 m en 58 kg, dus ook niet erg dik.

Omdat mijn borsten van nature wat verder uit elkaar staan krijg ik 375 cc hp.

Kun je niet voor die tijd nog even goed passen..zo een zonde als je wakker wordt na je operatie en denkt van nouuuuu waar zijn ze...

Ik hoop dat je snel meer zekerheid krijgt

Link to comment
Share on other sites

De operatie is gebeurd, en ik kon niet meer veranderen. Blijkbaar was dit wel echt mijn limiet zeiden ze. Mijn lichaam kon niks groter aan, ik was nog te jong en te strak volgens hen :) Mijn sportbh is nu een 70C en die zit goed. Maar mss dat ze de komende dagen nog gaan krimpen. Ik ben benieuwd! Voorlopig ben ik wel heel tevreden, ze zien er goed uit!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.