Jump to content

Wie heeft ervaring met een borstlift, verkleining én prothese ineen?


Recommended Posts

Hallo hallo,

Even een vraag over een lif met een prothese én een verkleining. Heeft iemand hier eerder van gehoord? Wat zijn de resultaten?

Vanmiddag ben ik bij dr Nio in het SLAZ geweest. Ik wil graag een lift met prothese, maar ik ben een beetje bang dat het resultaat óf tegenvalt óf dat ze na een paar jaar weer hangen. Veel van de foto's die ik heb gevonden op internet vallen me toch een beetje tegen, zeker in vergelijking met borstvergroingen. Nio stelde daarop voor om een lift uit te voeren waarbij hij een groot deel van het borstweefsel weghaalt en daarvoor een grotere prothese plaatst. Volgens hem krijg je dan meer een effect van een borstvergroting (toch vaak mooier dan een lift en heb je veel minder kans dat het dan weer gaat zakken. Hij zei ook dat veel artsen dit niet doen omdat ze bezwaar hebben tegen het weghalen van gezond weefsel. Nu kan ik me daar makkelijk overheen zetten. Als je toch geopereerd wordt voor het mooi, kun je het maar beter meteen zo mooi mogelijk maken. Bovendien heeft mijn borstweefsel z'n functie gehad. Ik krijg geen derde kind, dus ik heb m'n eigen weefsel niet meer nodig. Liever heb ik mooie tieten. :-)

Maar goed, heeft iemand hier ervaring mee? Bij mij worden ze sowieso achter de spier geplaatst want te weinig weefsel voor ervoor. wrsch 200 tot 260 cc, 85 % gevuld, ik heb nu een B/C en krijg dan een D. (fingers crossed)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb hier geen ervaring mee Birdie. Toch wil ik je ook waarschuwen: stel dat het fout gaat met de prothesen...ik denk aan draaien, kapselvorming, afstoting, resultaat dat tegenvalt enz...of je wilt op den duur toch geen prothesen meer..dan heb je niet genoeg borstweefsel meer over, je zult voor borstvolume je leven lang afhankelijk blijven van prothesen.

Het zou niet mijn keuze zijn bijna al mijn borstweefsel te laten vervangen door prothesen!

Nu heb ik zelf heel slechte ervaringen met prothesen en ik ben juist blij dat ik ervan af ben. Wie positieve ervaringen heeft zal een ander antwoord geven. Maar desondanks: laat niet teveel borstweefsel weghalen. Dat is zonde, en als de prothesen niet bevallen houd je altijd nog een mooie borst over.

Meer dan een jaar na het verwijderen van mijn prothesen en een kleine lift zijn mijn borsten nog precies hetzelfde. Niet groot, niet perfect, maar ze zijn zeker niet gaan hangen.

Link to comment
Share on other sites

Ik zou het niet doen. Het is een beslissing voor je leven, en je weet niet wat er gebeurt. Heb je bijvoorbeeld een keer kapselcontractie gehad, dan heb je daarna meer kans op het weer te krijgen. Misschien ben je het na drie heroperaties zat en wil je geen prothesen meer. Denk ook aan al het gevoelsverlies. Je hebt dan alleen maar iets je borst zitten dat geen gevoel heeft. Je huid wordt ook minder gevoelig, ze snijden toch zenuwen door. Ik heb over heel de huid van mijn borst een veranderd gevoel. Grotendeels doof, echt heel zonde. Als mijn arm op mijn borst rust lijkt het net of die borst niet van mij is. Alsof het een stuk rubber is. Niet prettig, hoor. Ik ben blij dat ik nog een beetje weefsel heb waar gevoel in zit.

Daarnaast is mijn smaak veranderd. Ten tijde van de bv vond ik prothesen vaak mooier dan een lift. Nu vind ik een lift of bvk vaak mooier. Je moet wel de resultaten zoeken van na een aantal maanden. In de eerste maanden moet het weefsel zich nog verdelen en de littekens "verdelen" de borst. Die gaan uithangen en dan wordt het een rond geheel. Ook even pc's vergelijken; sommige maken het mooier dan andere. Ik wilde eerst alleen maar meer bovenbolling. Nu vind ik dat er vrij nep uitzien, alsof je een onzichtbare push up bh aanhebt. Weefsel in je decollete is ook veel mooier, omdat het zacht is. Dus als je het opduwt, dan heb je een zacht bol decollete. Met prothesen heb je altijd een hard, hoog decollete. Zakken gaat het altijd. Ook als je alleen maar huid hebt met een prothese, gaat de huid toch uitrekken. Krijg je de prothesen onder de spier, dan kan de huid eroverheen gaan uitrekken.

Veel succes met je beslissing! :71:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Birdie,

Ik denk dat het resultaat een beetje te vergelijken is met het mijne, hoewel er bij mij geen borstweefsel is weggehaald is er bij mij wel een borstlift/verkleiningsmethode toegepast en zijn mn borsten vergroot. Ik heb dus wel een ankerlitteken. Vind het verder wel eng klinken met weefsel weghalen e.d., maar dat je is natuurlijk jou eigen keuze.

Link to comment
Share on other sites

Tja, ik had idd nog niet nagedacht over als het niet wil met de protheses en die er weer uitmoeten, dan ben je wel eindeloos aan het klooien inderdaad. Het gevoelsverlies ben ik niet zo bang voor, dat is waarschijnlijk niet anders dan bij een lift waar ze de hele toestand loshalen en weer vastzetten. Ik heb me wel al goed georienteerd op pc's, volgende week nog een consult bij vd Weij en paar weken geleden al bij v Selms geweest.

Mich, ik zal zo eens naar je foto's kijken. Wanneer heb jij een operatie ondergaan? Hoeveel verschilt het nu met een paar weken na de operatie?

Lodieke, eens dat je foto's moet vinden van een paar maanden, of het liefst nog een paar jnaar verder, helaas is dat lastig te vinden, behalve als er problemen optreden. Wat jij zegt over gevoelsverlies klinkt inderdaad heel vervelend, maar dat risico ben ik wel bereid te accepteren. Wat ik vooral vreemd vind is dat Nio mij niets verteld heeft over de extra risico's van deze operatie )zoals idd wat als je spijt of complicaties krijgt). Het was aan het eind vd dag en volgens mij was hij ook erg moe. Anderzijds, het loinkt ook wel dat het een operatie voor het leven is, met een beetje mazzel ben ik dan tot mn 80e klaar met pronte borsten :-)

Link to comment
Share on other sites

Wat ik vooral vreemd vind is dat Nio mij niets verteld heeft over de extra risico's van deze operatie )zoals idd wat als je spijt of complicaties krijgt). Het was aan het eind vd dag en volgens mij was hij ook erg moe. Anderzijds, het loinkt ook wel dat het een operatie voor het leven is, met een beetje mazzel ben ik dan tot mn 80e klaar met pronte borsten :-)

Naar de risico's zou ik eerst maar eens informeren.

En mazzel hebben om tot je 80e klaar te zijn, hoeft niet hoor... als je nu rond de 65- 70 jaar bent.

De protheses gaan tegenwoordig langer mee, maar dat betekent helaas niet dat je voor het leven klaar bent.

Link to comment
Share on other sites

Ja, met een lift krijg je ook gevoelsverlies. Daarom zie ik nu minder op tegen de lift, het viel toch al tegen :(. Ik ben nu gewoon heel blij dat ik nog wat weefsel heb, waar een borst van te maken is. Anders voel je je echt geamputeerd, denk ik. Niet als je van tevoren een AA cup had, maar wel als je je weefsel weg laat halen. Ook ziet een laagje op de prothese er veel mooier uit en het voelt ook prettiger aan. Het is een beslissing voor je leven, omdat je weefsel dan weg is. De prothesen moet je wel eens in de zoveel jaren vervangen. Ze slijten net als elk ander voorwerp. De envelop slijt en laat dan steeds meer siliconendeeltjes door. (Is vanaf het begin af aan poreus.) Daarnaast plooien ze altijd iets, en dat kunnen slijtplekken vormen.

Link to comment
Share on other sites

Ha lodieke, ja hij haalt dan ook niet alles weg hoor, alleen een gedeelte, de helft ofzo.En als ik eens in de tien jaar een prothese moet laten vervangen, dan vind ik dat prima. Ik ben alleen bang dat ik over drie jaar weer een borstlift moet omdat ze weer zijn gaan hangen, en die kans is een stuk groter met een normale lift-procedure.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, nu ik er over nadenk heb ik de risico's wel met hem besproken, maar volgens hem zijn die niet veel anders dan een normale lift/vergroting. Ik had me alleen de mogelijkheid nog niet bedacht dat je op enig moment spijt kunt krijgen en dan eigenlijk niet meer zonder protheses kunt.

Link to comment
Share on other sites

Als je huid stevig is, dan gaat het niet snel hangen, hoor. Ik was bang dat de prothesen (heb ze op de spier) voor meer hang zouden zorgen, maar dat is niet zo. Daarom heb ik ook hoop dat mijn lift duurzaam zal zijn. Mijn huid is wel uitgerekt door het dragen van prothesen, maar ook dat kan weer goed terugveren, ook na een aantal jaren. Natuurlijk houd ik een kleinere cup over, dus er is niet veel om aan de huid te trekken. Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk zult doen, je hebt iig drie meningen om te vergelijken.

Link to comment
Share on other sites

Kan je uitleggen wat de meerwaarde is van het verwijderen van het weefsel? Er worden toch om de haverklap lifts met prothese uitgevoerd? Misschien een rare vraag maar ik snap het niet helemaal.

N.a.v. De posts over gevoel in je borsten ging ik even checken bij mezelf :D maar ik heb overal ongeveer hetzelfde gevoel, geen "dove" stukken. De littekens zijn wat minder gevoelig maar niet helemaal doof, en dan ook alleen op de snede niet daar omheen. Maar ik weet dus niet hoe dat is als je prothesen hebt.

Had je voor je zwangerschappen ook een B/C en vond je dat toen ook te klein?

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Ik heb een aantal jaar geleden een borstlift gehad zonder implantaten.

Was er totaal niet tevreden over, lelijke littekens onder mijn borsten, tepels zijn verplaatst en stonden niet mooi en had hangborsten.

Had ik geweten dat met implantaten mooier resultaat had gehad had ik dat gelijk gedaan!

Ik had nu ook lege theezakjes 75b en kon ervoor kiezen om implantaten te nemen met een borstlift om te voorkomen dat ze te erg zouden gaan hangen, maar heb toch alleen voor de vergroting gekozen.

Ben blij dat ik t heb gedaan:)

Heb geen ronde pornotieten (vind ik wel heel mooi!) Maar een natuurlijke hang.

Dus denk dat als je een borstlift met implantaten neemt, je een mooi resultaat zal krijgen hoor!

Succes met je beslissing :)

Link to comment
Share on other sites

Voor de zwangerschappen had ik meestal een 70E en als ik qua gewicht wat lichter was een 70/75D. Tijdens de zwangerschap een F. ze hangen al sinds mn 16e en dat is me altijd een doorn in het oog geweest. Daarbij ben ik in mn tienerjaren nog es 20 kilo zwaarder geweest waardoor de huid flink is opgerekt met striae. Die huid hoef ik dus niet al te veel van te verwachten qua stevigheid. :-) Ik wil weer naar een D, maar dan deze keer zonder dat ik ze hoef op te rollen in mn hemmetje.

Alleen een vergroting is voor mij geen optie omdat ik daarvoor grote protheses nodig zou hebben en dan qua cupmaat te groot uitval.

Inderdaad worden veel lifts uitgevoerd met een prothese, maar als ik rondkijk op internet vind ik het resultaat vaak tegenvallen. Jij hebt een mooie lift gehad Wiske en ik heb hier nog een paar mooie resultaten gezien (zoals Niceday), maar dat is wel de minderheid (en zonder prothese). Bovendien ben ik bang dat mijn huid toch nog weer verder oprekt en de hele stellage weer verzakt. Wat Nio me uitlegde is dat een lift waarbij er meer prothese is en minder weefsel deze minder snel verzakt en bovendien een mooiere vorm krijgt. Hij zei overigens ook dat hij bijna alle lifts zo uitvoerde. Ik ben op dit forum nog niemand tegengekomen die een lift van hem heeft gehad, jullie?

As dinsdag heb ik een consult gepland bij vd Weij, dus ik zal t ook eens tegen hem aanhouden.

Link to comment
Share on other sites

Het blijft heel moeilijk. Mij is ook verteld dat het mooiste effect gekregen werd met een lift.....ik vond dat te eng, nu iets grotere prothese geplaatst, natuurlijk nog geen idee wat het word maarja de tijd zal het leren. De enige zekerheid die je hebt is dat als je niks doet, het zo blijft als nu. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Nou, inmiddels ook het consult bij vd Weij gehad. Aan de ene kant word ik steeds wat wijzer, aan de andere kant weet ik steeds minder waar ik op moet letten. Dus nu toch weer aan het twijfelen.

vdWeij komt zakelijk en vakkundig over, lijkt een tikkeltje arrogant, maar niet op een vervelende manier ofzo. Bovendien, als ie mooie borsten maakt, maakt me dat allemaal niet uit. Hij begon met de boel fotograferen en opmeten, dikte van het weefsel, afstand tussen de borsten, breedte van de borst, etc. Op basis daarvan concludeerde hij dat ik de protheses op de spier geplaatst kan hebben, terwijl Nio en V Selms op het oog ingeschat hadden dat ze onder de spier zouden moeten. In de passessie kwam ik uit op 250 cc. Die hydrogels is hij geen voorstander van, want die lopen altijd leeg, zegt ie. Bovendien zijn de huidige siliconen zo goed dat kapselvorming een uitzondering is. Hij gebruikt ook die 85%gevulde, Nio iig en vlgs mij v Selms ook. Prijs is gelijk aan het SLAZ, 4700,- euro voor een lift met protheses.

Het voorstel van Nio om weefsel te verwijderen en een grotere prothese terug te plaatsen was hij geen voorstander van, in de eerste instantie zei ie dat je gewoon een zo mooi mogelijke borst moet maken met het weefsel dat je hebt. Toen ik er nog over doorvroeg dat ervaringen vroeger waren met vrouwen waarbij ivm borstkanker alle weefsel werden verwijderd en vervangen door een prothese dat dat in 100 procent van de gevallen leidde tot kapselvorming. Maar ja, dan haal je natuurlijk ook het hele zakie weg, dat lijkt me sowieso wat rigoreus. Daarbij: als de elasticiteit van de huid de bepalende factor is en het gewicht van de borst blijft gelijk, dan vraag ik me af of het echt veel uitmaakt als je een deel van het weefsel vervangt door een grotere prothese.

Hij heeft een boek met voorbeelden van eerder werk, waarvan twee een lift met prothese. Maar goed, daaraan zie je niet af wat er allemaal minder mooi is geworden.

Mijn grootste zorg is eigenlijk dat het niet mooi wordt of snel weer gaat hangen. Daar gaf hij, wijselijk, geen garanties over. Volgens vd Weij gaat de natuurlijke veroudering gewoon door en als weefsel verouderd gaat het weer hangen. Tja, niets tegenin te brengen natuurlijk. Maar ik zou liever gerustgesteld worden met dat ze extra maatregelen of een speciale aanpak hebben om dat tegen te gaan. Dussss.... wat nu? Ik heb drie vakkundige artsen gesproken die alledrie iets anders zeggen. Ik neig naar vd Weij, maar misschien alleen maar omdat ik die het laatste gesproken heb. En omdat ik hier een paar mooie voorbeelden van lifts heb gezien die hij heeft uitgevoerd. Die heb ik van de andere artsen niet gezien, al zijn de recenties hier vaak vrij lovend. Daar zou ik voor terug kunnen gaan, de vraag is of ik daarvan veel wijzer wordt.

Link to comment
Share on other sites

Ja lastig zeg!

Uiteindelijk denk ik dat het er om gaat dat je de arts erop vertrouwd dat hij het best mogelijke resultaat zal afleveren. En welke methode je kiest hangt dus van de arts af die het gaat uitvoeren. Garantie dat het precies zo blijft kan natuurlijk geen enkele arts je geven. Ik weet niet wat erger is, een arts die dat gewoon eerlijk zegt of een arts die zégt dat hij het kan en het dan niet kan waarmaken.

Wat ik van Nio op het forum zie (en wat ook mijn eigen beleving tijdens het consult was) is dat hij vooral vergrotingen doet. Vd Weij is meer van de reconstructies. Wat me daarbij trouwens opvalt is dat ze altijd dezelfde vorm krijgen, hoe verschillend de voorsituatie er ook uit zag.

Succes met je keuze!

Link to comment
Share on other sites

Van Selms is dus het meest voorzichtig met 200 cc onder de spier. Van der Weij is het meest "risicovol" met 250 cc op de spier. Heeft Van Selms gezegd dat hij evt. toch voor op de spier kan gaan tijdens de operatie? Werkt Van der Weij met pasprothesen, zodat die op de operatie nog aan kan passen als je randen gaat zien? (Of rimpeling.)

Pc's kunnen wel zien of je huid veerkrachtig is of niet. Als dat niet zo is, dan hadden ze dat waarschijnlijk wel gezegd. Hoe minder gewicht je borsten hebben, hoe minder snel ze gaan hangen. Maar aan de andere kant, hoe meer vorm je krijgt van de prothese, hoe ronder het zal blijven.

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Als ik je verhaal zo lees.. dan denk ik dat je naar van der Weij moet gaan...

Borstweefsel weghalen is misschien handig als je een plaatsing achter de spier krijgt (omdat je prothese dan vastgehouden wordt door je spier en dus niet mee zakt als je weefsel wel zakt ;) En dan zou je een double bubble krijgen na verloop van tijd) Nio wil op die manier verkomen bij een dual plane plaatsing, dat je die double bubble idd krijgt...

Als een plaatsing voor de spier mogelijk is, dan zou ik dat zeker doen. Natuurlijk is het zo dat je huid weer meer te dragen krijgt, maar het is wat al eerder gezegd is... Wat als je lichaam te veel kapsel aanmaakt en je prothese niet accepteert.. Stel dat er iets (wat dan ook) is waardoor je geen prothesen meer kunt hebben over een paar jaar.. Dan heb je dadelijk nog een B-cupje over, en ik denk (zeker omdat je altijd 70E gehad hebt) dat je je dan minder goed zult voelen...

De lifts die ik van Van der Weij gezien heb, waren idd erg mooi. Ben zelf bij hem op consult geweest en vond zijn consult ook super! Hij meet, kijkt, overlegt met zichzelf, en weet precies wat ie wil gaan doen bij je aan het einde van het consult. Hij komt idd een tikkeltje arrogant over, maar had zelf niet het idee toen, dat hij ook echt arrogant is. De nazorg in Boerhaave is, zover ik weet, ook gewoon goed :)

Het is een lastige keuze... Maar neem wel ff de tijd om een gedegen keuze te maken. Nio is een goede pc, maar ik heb idd geen lifts van hem gezien (en lees de laatste weken vaker over ongelijke borsten, gemaakt door Nio... geen idee hoe dat opeens komt, maar het zou mij op dit moment wel tegenhouden...)

Van der Weij, lijkt mij super...

Weet niet hoe je de resultaten van dr. van Selms vindt? Ik zelf vind die niet allemaal zo mooi, maar dat is natuurlijk een smaak :) (ik zeg niet dat ze allemaal niet mooi zijn he, voor ik dadelijk iemand op een tepel trap ;) )

Succes!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Dank voor de snelle reacties! Jullie bevestigen een hoop wat ik ook al ongeveer dacht. Wiske, mij was idd ook al opgevallen dat vdWeij steeds dezelfde borsten maakt. Nou ja, zolang je elkaar niet allemaal op het naaktstrand tegenkomt is er niet zoveel aan de hand ;-). Bovendien zijn ze idd wel mooi. Ook had ik idd van Nio de indruk dat hij mn vergrotingen doet en dat daar de laatste tijd wat meer klachten over zijn.

Lodieke, ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat v Selms de meest voorzichtige is. Hij kwam in de eerste instantie aanzetten met 175 cc onder de spier. Vd Weij begon met 300 cc (!). Toen ik aangaf dat ik dat te groot vond, kwam hij nog twee keer met die 300 cc. Hij leek daar zelf een lichte voorkeur voor te hebben, al zei ie van niet. Oja, v Selms gaf aan tijdens de operatie nog te kijken welke prothese het beste zou passen, bij vd Weij moet je van tevoren bedenken, bestellen en die wordt geplaatst. Ik ga zeker nog even vragen hoe het zit als je toch rimpelingen oid ziet. Uiteindelijk vind ik Nio de meest risicovolle, vanwege het voorstel om weefsel te verwijderen, dat is toch heel onomkeerbaar.

BB, ik heb nauwelijks foto' s kunnen vinden v v Selms. Misschien heb ik niet overal toegang, dat kan ook. Maar jij hebt er dus wel een aantal gezien? Goed om te horen dat je bij Boerhaave een goed consult hebt gehad. Waarom heb je uiteindelijk voor een andere arts gekozen? Je hebt gelijk over die klachten over Nio, dat was me idd ook opgevallen, al dan nog niet zo bewust, dus goed dat je het zegt. Die arrogantie zit me ook niet dwars hoor. Het is meer dat hij echt supertje zelfverzekerd is, maar dat zijn die chirurgen natuurlijk allemaal.

Ok, ik geloof dat ik langzaam naar een beslissing toe beweeg, idd bij vd Weij. Ik zal sowieso een tweede consult bij 'm plannen, deze keer ook mijn man meetronen.

Zou een consult bij een vierde arts nog zin hebben? En zo ja, bij wie dan? Nog speciale aanbevelingen in deze hoek? Of leidt dat alleen maar tot nog meer verwarring?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb uiteindelijk niet voor van der Weij gekozen, om een rare reden...
IK ben destijds niet in Boerhaave op consult geweest, maar bij hem thuis. Zijn vrouw had een soort 'kliniek' op papier. Daarom konden de consulten bij hun thuis gedaan worden, en dan werd de operatie gedaaan in Boerhaave.

Op zich mooi geregeld, totdat de offerte kwam... Mevrouw had in plaats van 3100 euro voor een wissel (die afgesproken was tijdens het consult) er 4500 euro van gemaakt... Toen ik daarvoor belde, en zei dat dat in Boerhaave de prijs was voor anatomische prothesen, zei ze eerst: ja maar jij krijgt toch ook anatomisch? Maar nee, ik kreeg rond..

Toen kwam ze met een nieuwe prijs (3750 euro)

Daar ben ik afgehaakt haha... Stom, want had in eerste instantie door van der Weij geopereerd willen worden, maar niet op basis van en slechte administratie van zijn vrouw :P

De enige die ik me nog kan bedenken waar een consult loont (als het idd zo is dat je een plaatsing voor de spier zou kunnen krijgen) dan zou ik zeggen: ga eens naar dr. Demeyere. Ik ben zelf door hem geopereerd bij mijn tweede operatie, en ben erg tevreden over het resultaat. Hij zit in Gent (Sint-Denijs-Westrum) en zijn kliniek heet Artemedis.

Ik was in het begin erg huiverig om in Belgie te gaan, maar deze man straalde uit dat hij wist wat hij deed, en wat ik ook vroeg (test test test haha) hij had overal een goed antwoord op...

Hij plaatst voornamelijk voor de spier, en is geen voorstander van groot, groter grootst, tenzij je daar uitdrukkelijk voor vraagt.

Hij bepaalt ook tijdens de operatie wat er in komt, en dat kan zelfs nog overlegd worden met je man/vriend/vriendin of wie je dan ook meeneemt naar de operatie. Tijdens de operatie mag diegene namelijk (met beschermende kleding aan uiteraard) gaan kijken of het resultaat is zoals jij het zou willen. Hij meet de binnenkant van je borst tijdens de operatie, en aan de hand daarvan (dus dan ziet hij hoeveel cm je weefsel inneemt ten opzichte van hoe breed je borst aan de buitenkant is) bepaalt hij de breedte van de prothese. Dan kan hij nog kiezen uit moderate, moderate plus of high (extra high profile zal in jouw geval niet wenselijk zijn aangezien je niet te groot wilt :) )

Ik denk trouwens idd dat de meeste foto's van diegenen die ik gezien heb, prive staan.... Maar in de loop der jaren heb ik er al verschillende gezien idd...

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

Oh ja, ik bedoelde risicovol ivm randen/rimpels zien. Ik vond het al niet zo'n goed idee om eigen weefsel weg te halen. Wat Van der Weij doet, is een grotere prothese nemen zodat je extra "vorm" hebt. Nio bereikt wellicht dezelfde vorm met 260 cc en dan weefsel weghalen. Hij stopt ze onder de spier, omdat je dan minder vet hebt om de prothese te bedekken. Bij Van der Weij krijg je dus ook de grootste borsten.

Was je tevreden over je borstvorm voordat er hang intrad? Want die vorm krijg je met de lift weer terug. Neem je dan een klein implantaat, dan blijft dat het dichtst bij de originele vorm (en grootte?). Het zou ideaal zijn als dat op de spier kon. Kon die 300 cc ook op de spier? Dan 175 cc toch helemaal? Misschien kun je nog een pc bezoeken die zowel op als onder de spier doet, ik weet even niet wie.

Link to comment
Share on other sites

Thanx BB, ik ga meteen ff kjken of ik daar een consult kan plannen, toevallig ga ik dit weekend naar Belgie, dus wie weet. (ik woon in Amsterdam, dus niet geheel naast de deur). Mag ik jouw foto's zien, ben nu wel benieuwd zoals je begrijpt :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.