Jump to content

trinny : 7 augustus 2014 : Dr Theunis : Antwerpen


Recommended Posts

Hoi, ik wordt 7 augustus geopereerd door dokter Theunis. Nu kan ik echt niet veel over hem vinden (wel jammer) maar ik heb het volste vertrouwen in hem. Het enige puntje is de hoeveelheid cc... hij stelde voor 165cc wat ik ook goed vond met de pas prothese. Maar ik heb maat 75 D, is dat dan niet te weinig ?? Als ik zo hier op het forum rond lees, is het normal om veel meer cc te gebruiken. Zal het hem voorleggen, wil absoluut geen kleinere borsten ;-)

Ik heb 18 jaar geleden een bostlift gehad, nooit spijt van gehad btw!! en nu tijd voor een beetje meer volume. Hij gaat ook een litteken correctie doen, en mijn tepelhof wat verkleinen. Wordt vervolgd dus .... :-)

Link to comment
Share on other sites

Voor 165cc zou ik me echt niet laten opereren, dat is niks! Dan krijg je er denk ik nog geen cupmaat bij.. En aangezien je van jezelf al veel borstweefsel hebt denk ik dat het helemaal niet gaat opvallen! Ik zou er nog eens goed over na denken.

Heb je een bepaalde maat/beeld voor ogen? :)

Link to comment
Share on other sites

165cc is inderdaad echt heel weinig en bijna zonde om je daarvoor te laten opereren. Waarom is de keuze op zo weinig gevallen, wil je maar een klein beetje groter? Of wordt er weefsel weggehaald en wil je dezelfde maat behouden?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oeps! Foutje het moest 265 zijn! Excuus. Ondertussen de operatie gehad, viel 100% mee. De eerste en tweede dag beetje bont en blauw gevoel, maar per dag gaat het beter. Ook de spanning op de borsten wordt per dag minder. Betreft de hoeveelheid cc, ik ben tevreden. Ik heb motiva round velvetsurface+ 265. Ik vraag me af als ik hier de cc hoort van 400/500.... Kan mij niet inbeelden. Maar ik denk dat het zeer verschild per persoon. De teoelhof correctie is niet uitgevoerd, er stond te veel spanning op, deze moet ik 6 maanden tot 1 jaar later laten doen. Maandag voor controle, ben benieuwd

Én nog 1 ding! Dr. Theunis is een absolute aanrader, specialist in borsten. (Ik ben geopereerd in Jan Palfijnziekenhuis te Merksem)

Link to comment
Share on other sites

Ik wordt dinsdag 19augustus geopereerd door Dokter Theunis.

Ik krijg motiva prothesen(rond) van 275cc voor de spier.

Ik zelf heb een a-cup en zei toch dat ik liefst een grote C a kleine D wil hebben dus raadde hij dit aan. Ben benieuwd naar het resultaat !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.