Ga naar inhoud

even voor stellen


Angel A

Aanbevolen berichten

Hallo :48: ,


Ik (moeder van twee dochter, 37 jaar oud en en van af mijn 18 de de wens voor een borst vergroting hihihi)


heb volgende week mijn eerste consult voor een borstvergroting bij dhr. Schuringa.


(iemand toevallig ervaring met deze arts?)



Ik heb nu een kleine B en zou graag naar een DD willen. Weet alleen niet hoeveel cc dit is maar dat zal ik allemaal woensdag


wel te horen krijgen.


spannend!!!


Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Angel,

Inderdaad spannend keuzes maken. Las dat je bij de pc bent geweest maar hij niet het aantal cc's wil plaatsen die je wil. Mag ik vragen waar je bij Schuringa bent geweest, dus om welke het gaat?

Ik herken de naam namelijk van het Reinier de Graaf in Delft en ik weet dat ik voor mijn Bvk van mijn huisarts het advies kreeg om als ik voor dat ziekenhuis ging ik voor Timmenga moest gaan. En ze de andere artsen niet zou aanraden voor een bvk (omdat hun andere specialisaties meer hun ding waren ofzo) misschien dat die andere arts je meer naar wens kan helpen? En als je uit de buurt van Delft komt zou ik even bij de Haaglanden Kliniek kijken, ik ben door dokter Braam geholpen voor een bvk en vond haar heel fijn en ben tot nu toe zeer tevreden met hoe het eruit ziet en het herstelt. Daarnaast werkt er nog een vrouwelijke arts dhr Rhemrev en zijn daar meiden ook goed over te spreken.

Succes met alles en gewoon meerdere consulten inplannen tot je er een goed gevoel bij hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op het forum!

Ik ben bij drs. Rhemrev geopereerd op de Haaglanden kliniek, kan haar zeker aanraden! Zij is alleen wel voorstander van het plaatsen voor de spier dus afhankelijk van hoeveel weefsel je hebt kan je veel of weinig cc's nemen.

Als je echt grote borsten wil zou ik eerder eens kijken bij dr. Nio of Plovier. Iedere arts heeft zo zijn voorkeuren en sommige doen nou eenmaal liever minder cc's erin dan de ander. Daarom is het belangrijk dat je naar meerdere consults gaat en je goed laat informeren. Je moet naderhand natuurlijk geen spijt krijgen.

Ik ben een aantal maanden terug op consult geweest bij dr. Schuringa in het RDGG, vond het niet echt een prettige man en hij wilde bij mij ook maar 200 maximaal 220cc plaatsen. Ik vond dat echt veel te weinig dus dat is hem uiteindelijk ook niet geworden.

Succes met je zoektocht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.