Barbielena

Ervaringen gezocht hoe om te gaan met klachten

Recommended Posts

Haaj Dames,

Ik vroeg me af, zijn er mensen die een operatie hebben ondergaan en daarna zo ontevreden waren dat ze er een zaak van gemaakt hebben?

Dus ofwel met de kliniek een hele klachtenafhandeling of op een andere manier (bv NVPC)?

En hoe is dat uitgepakt, krijg je dan een hersteloperatie (als je je nog door die persoon wil laten opereren denk ik dan..) of (een deel van) je geld terug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had Snne dit niet gedaan? Zij heeft toen ook een intervisie gehad en uiteindelijk gewonnen. Of is dat niet wat je bedoelt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zij was ontevreden over het resultaat en heeft dat toen aangevochten. En ook een intervisie gehad waarin ze 'beoordeeld' werd door meerdere chirurgen. Uiteindelijk heeft ze een heroperatie gehad naar haar zin en is het opgelost. Maar heeft wel 2 jaar gekost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja,dat was echt een drama,en moet je ook nog jezelf voor gek zetten tegenover meerdere chirurgen,zie je t al voor je?

Lijk me zo lullig,maar goed na lang gedoe had ze idd dr gelijk gekregen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja.... Je moet haar verhaal maar eens lezen.... Uiteindelijk is ze vier keer geopereerd en heeft ze bijval gehad van de importeur van eurosilicone!

Ze is de vierde keer, na een intervisie idd, door een andere PC van dezelfde kliniek geopereerd.

Echter, of snne het geld terug heeft gekregen dat ze bij operatie 2 en 3 betaald heeft, weet ik niet uit mijn hoofd....

Mijn verhaal ken je. Heel kort: ik heb de helft van het bedrag terug gekregen nadat ik een klacht over mijn eigen PC had ingediend bij de directrice. Eerst wilden ze me laten opereren door een andere PC in dezelfde kliniek, maar dat waren allemaal onbekende chirurgen. Ik ging niet weer dezelfde fout maken. Vandaar dat ik het bedrag terug kreeg wat het hun zou kosten om mij opnieuw te opereren.

Het verhaal van ayyeliki gelezen? Al vijf keer opnieuw geopereerd, volgens mij zonder extra kosten.

Enkele verhalen bij Plovier: barbara71, andrea1983, Bboob

Dit is wat me zo even snel te binnen schiet

Xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aah heel erg bedankt. Ik zal die zeker zo eens gaan opzoeken. Zit voornamelijk mobiel nu, laptop is zwaaaar xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee en heb de topics even gauw doorgescand, meeste zijn gewoon teruggegaan, maar t is zoveel leeswerk in die zin.

Denk dat ik gewoon een flinke klacht ga indienen bij hen sowieso (had al gemaild erover) en ze heel duidelijk ga maken dat ik ze ooooveral zwart zal maken desnoods. Vieze vuile rotkoppen daar. Oh en de NVPC op de hoogte stellen.

Heb inmiddels wel van een andere PC (dr DeMeyere natuurlijk) mn gelijk gekregen en de schade laten herstellen, want wat de uitkomst ook zou worden, ik zou me niet meer door wie dan ook van ACCZ laten behandelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh? Wat is er eigenlijk aan de hand?

Ben jij bij ACCZ geweest dan???

Ik weet dat Moeder problemen heeft met ACCZ en ze bieden haar min of meer een oplossing, maar die is niet bevredigend...

Voor de rest is ACCZ wat betreft nazorg en coulance megaslecht! Zo lang het goed gaat, is er niks aan de hand, maar zodra je een klacht hebt.... Geven ze geen gehoor.....

Misschien moet je erbij zeggen dat je op het forum zit haha, zij hebben in het verleden die nep-accounts hier gehad, om hun kliniek te promoten... Misschien dat je je dat nog herinneren kunt? Dat waren de kwaliteitsmanager en een paar consulenten die die accounts hier hadden.... Met goedkeuring van van Onselen, zover ik begrepen heb.....

Maar vertel eens, wat heb ik gemist?

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha jaa jaaren geleden ben ik er geholpen (lang verhaal, weinig zin in detail te treden, juist omdat de zaak nog niet afgehandeld is ook) en ik geloof dat medische dingen niet gauw verlopen, dus wil ze alsnog eens aanpakken.

Maar idd, dat weet ik me nog wel te herinneren ja, dat die gekken hier zaten. Sowieso weet ik ook nog wel meer mensen die daar slechte ervaringen hebben gehad. Dus ook voor hen, we willen die kut kliniek eens vies hard terugpakken!

Ik heb ze iig al op de hoogte gesteld dat ik een officiele klacht wil indienen, dus ik zal voor anderen in de toekomst iig de ervaringen bijhouden

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha oke

Beste wat je kunt doen, is precies uitzoeken hoe het wel gemoeten had (volgens de officiele werkwijze) en dan idd een klacht indienen. Je verhaal goed op papier zetten en je zaak hard maken.

Anders nog wat juridische info inwinnen, zodat je dubbel zo sterk staat. Hoe meer je weet, hoe minder ze je kunnen maken (weet ik uit ervaring hihi)

x

Share this post


Link to post
Share on other sites