Jump to content

Akasha : 3 april 2009 : Dr. DeMeyere : Artemedis


Guest Akasha

Recommended Posts

Guest Akasha

Hi girls

Even opnieuw voorstellen: Ik ben Akasha, 29 jaar, 163, 58-60kg, cup A. In januari ben ik voor de 2de keer op consult gewist bij dr. De Meyere in Gent. Eerste keer was in 2006, maar toen heb ik de operatie afgesteld ivm geld en andere prive prioriteiten. Nu is het zo ver!

Op 2 april is mijn dag! Het wordt McGhan protheses, vloiebare sillicon, ronde. Over de CC's moet ik nog op de dag zelf met de pc overleggen want hij heeft 260-300 cc voorgesteld (als ik me goed herrinner) maar ik wil op een D komen en niet op een grote B of kleine C zoals in het begin afgesproken. Dus ik zal op de dag van de operatie met mijn pc hierover hebben. Dr de Meyere is de enige pc waar ik op consult ben gewist, maar ik volede me meteen op me gemak en ik heb op bf.nl veel goede ervaringen gelezen en veel mooie borsten gezien (bv. Esther, Daantje77, Already, H, etc)

De stress wordt higher met de dag... Niet voor de operatie dag (hier stress ik helemaal niet voor) maar voor de dagen erna, voor de eventuele pijn etc. Ik heb niet lang hulp in huis (4 vole dagen). Na 12 dagen moet ik met het werk weer beginnen en hiervoor ook minimaal 150 km per dag moeten rijden.

Maar ik blijf positief denken. Dat moet ook toch? En ik wil ze zoooooo graag. Lekker de zomer in met sexy kleding, en lekker naar Miami met sexy bikini in august.

Groetjes

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Hi Akasha,

Spannend voor je! 2 april, dat gaat lekker opschieten he?!

Krijg je ze voor of achter de spier?

Groetjes, Coco.

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

Hoi Akasha,

ik ken het gevoel dat de tijd vliegt, maar toch niet snel genoeg..

ik ben 1 dag na jou aan de beurt, samen met sanchez en emma, allemaal zelfde kliniek en zelfde dag dus :)

zolang wacht je erop en dan opeens is het al over 9/10 dagen.. ook mijn vriend kan niet wachten.. en vraagt zich continu af hoe het eruit komt te zien!

NOu meis ik houd je topic in de gaten!!

Liefs. en succes met de laatste dagen ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

Hoi meiden

kunnen jullie mij vertellen wat voor pillen slikken jullie voor de operatie? Ik kreeg geen recept voor vitamines die ik zou moeten slikken voor de bv, maar ik lees bij veel van jullie dat jullie dat wel doen. Ben benieuwd.

Groetjes

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

akasha,

ik heb via de kliniek een pakket gekregen, dit pakket is echter niet verplicht, dit omdat het puur homeopatisch is.

in dit pakket zit o.a. : vitamine C hoogedosserde tabletten, arnica (tegen zwelling en bluaweplekken) calendula ( ook tegen zwelling volgens mij) en ledemzalf ( dit is voor het litteken, betere genezing bla bla bla) ook bij apotheek setje medicijnen gehad.. dit op recept gehad van de kliniek.

waren diclofenac zetpillen, tegen de pijn.. antibiotica 1 dag voor operatie beginnen.. en just (gewone) paracetemol.

Je kunt ook gewoon bij de kruitvat vitamine pillen halen.. kan nooit verkeerd zijn die extra vitamientjes ;)

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

Hoi Carola,

Super bedankt voor de info. Ik ben wel begonnen met gewone vit C pilletjes. Ik zal dan vandaag naar de apotheek gaan om arnica en calendula te kopen (hoop dat ik geen recept hiervoor nodig heb)

De antibiotica heb ik ook gekregen en moet ik 1 dag voor starten. Pijnstillers krijg ik van de kliniek zelf op de dag van de operatie, ik hoop alleen dat ik ze niet veel nodig zal hebben :)

Groetjes,

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

hey akasha,

graag gedaan ;)

weet niet of die andere 2 op recept moeten of niet.. hoor je vanzelf ;)

anders kun je het bij een winkel halen waar homeopatische middeltjes worden verkocht.. bij ons de tuinen enzo..

nog 8 dagen:D:D:D:D en nog 5 dagen werken!! en dan eindelijk weer xtje vakantie!!:D

kusje! liefs!

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

Hi girls,

ik heb wat nieuws... :(:(

Ik ben vandaag door de secretaresse van Artemedis gebeld. Ze heeft me verteld dat mijn operatie moest verzet worden. Alle operaties van 2 april moesten verzet worden. Gelukig toch niet heel laat. Mijn nieuwe datum wordt 3 april om 10.30. Ik vind wel een beetje jammer, want ii can't wait. Bovendien dat betekend een dag vroeger werken dan gepland (150 km rijden.... :o )

maar ja, ik denk niet dat 1 dag heel heel heel veel uitmaakt (positief denken :) )

Dus nog 7 dagen.

Groetjes

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

uh, nog 3 dagen. Ik begin echt zenuwachtig te worden... Ik denk alleen maar over mijn BV. Zullen mijn nieuwe boobs zo als ik ze wil hebben worden, zal ik pijn hebben, zo veel vragen in me hoofd... Donderdag ga ik me helemaal voorbereiden: nieuwe kussentjes kopen, nieuwe pyjama, misschien ook een hotel boeken in Gent zodat ik niet heel vroeg op vrijdag hoef te vertrekken.

Groetjes

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

hoi hoi Akasha,

zenuwachtig.. krijg een zenuwinzinking zowat ;)

Nog 2 nachtjes slapen en dan slaap ik de laatste nacht voor de bv bij me vriend... die gaat mee samen met mijn schoonmoeder..

wie gaat er bij jouw mee??

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

Hi hi

Mijn vriend gaat met me mee en hij en nog een vriendin zijn ook de enige die tot op heden weten. Ik wou niet aan mijn ouders vertellen want ik wou niet dat ze zorgen beginnen te maken en zo. Better vertel ik hen wanneer ik helemaal genezen ben of wanneer ik hun zie (ik denk in juni-juli)

Ik hoop dat ik snel na de bv zelf dinges kan doen (zoals huis beetje schoonmaken, koken, rijden) want ik hou helemaal niet om afhankelijk te zijn van anderen. En bovendien mijn vriend heeft vrij alleen op vrijdag,zaterdag en zondag, en vanaf maandag ben ik weer on my own. Hoppelijk gaat het wel goed komen.

Carola, voor je ook nog 2 dagjes! Tijd gaat toch zo snel!!! Wij zijn al 4 meisjes op dit forum die op 3 apr. geopereerd worden. Leuk om verhalen van elkaar te lezen.

Liefs

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

hey meid! :D

pff.. inderdaad nog 2 dagen!

kan echt niet meer wachten!!!!

ja met z'n 4tjes :D echt super!

Kusje!

Link to comment
Share on other sites

Morgen is de dag!!

Je niet te druk maken over nadien.Ik heb helemaal geen hulp en heb een zoontje van 3 1/2 jaar.Gaat allemaal goed komen.Goed naar jezelf luisteren.En schoonmaken,wat niet kan gewoon laten liggen!! ;)

Heel veel succes morgen!!

gr Emma

Link to comment
Share on other sites

Akasha, voor als ik het vergeet alvast heel veel succes voor morgen!!

:43: Ik zit hier morgen achter me bureau te juichen voor jullie allemaal,

echt zo stoer dat jullie het gewoon doen!

Ben echt super benieuwd naar het resultaat, wordt zeker heel mooi!

Link to comment
Share on other sites

Hey Akasha,

Heel veel succes vandaag!!!!!!!!!!!!! En ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Ik weet zeker dat Dr. De Meyere iets heel moois van maakt!!!

Dikke knuf

Daantje

Link to comment
Share on other sites

Guest Akasha

Hi girls!

Thanks a lot voor de leuke wensen. Daantje, de meyere is echt top !

Het is gebeurt! Waaaw! IK HEB ZE!!! :43::101: hier mijn verhaal:

Op vrijdag ochtend werden wij (mijn vriend en ik) rond 6.30 uur wakker, even snel gedouched en laatste keer mijn echte boobs in de spiegel gezien. Ik heb een topje met spaghettibanden aangetrokken zonder bh (had ook gen zin) en rond 7.30 uur waren wij in de auto richting gent. Pfff wat was ik zenuwachtig. Om 10 uur waren wij in gent en ik wou eventjes lopen in de zon voor de operatie dus wij gingen richting centrum rijden. Om 10:30 waren wij in de kliniek.

Wij zijn naar binnen gehaald door de assistente. In de wachtkamer was een man die op zijn vriendin aan het wachten was. Wij gingen bij de receptiekamer en mijn vriend kreeg lekkere koffie met chocolade pars eieren. Ik had geen honger, geen durst, zo zenuwachtig was ik. Ik kon horen dat iemand in de operatiekamer was, ik kon de hartslaghoren en mensen praten. Ik mocht gaan mijn kleding uit doen en een badjas met warme sokken aantrekken. Daarna kwam de anesthesist en heeft alle vragen die ik thuis moest invullen met mij doorgenomen, de procedure uitgelegd en mijn vragen beantwoord. Heel grappige man vond ik.

5 min later kwam dr de Meyere. Ik heb hem wat fotos op mijn laptop laten zien van hoe ik ze wil hebben. Hij bekeek mijn borsten nog een keer en hij zei dat omdat ik heel jong stevige borsten heb, kan niet heel veel CC’s in gedaan worden, maar hij zou zijn best doen om mij toch een D cup te geven, zoals ik wil. Hij heeft foto’s genomen, daarna wat lijntjes op me borsten getekend en ik mochte in de operatie kamer gaan. Alles ging zo snel!!!

Om 11.30 lag ik al in de operatie kamer met mijn handen vastgemaakt aan de tafel. Ik kreeg de infuus en ik zag dr. De Meyere binnen komen. Ik vroeg “Wanneer ga ik slapen” maar de antwoord heb ik niet meer kunnen horen.

Ik werd wakker en ik hoorde mensen rond mijn praten, iemand vroeg iemand anders wat zou mijn omvang zijn. Ik probeerde te vertellen dat ik 75 heb, maar ik weet niet of ik dat heb echt gezegd. Ik keek snel naar mijn borsten maar ik was nog slaperig en ik kon niets zien. Ik voreg “Is dit een D”en ik hoorde de anesthesist zeggen “JA”. Ik was blij, maar toch geloofde ik niet echt. Ik weet nog dat ik heel erg koud had daar en dat ik kei hard aan het trillen was. Ze hebben mij in een andere kamer gebracht (ik liep gewoon zelf, met hun hulp) en helemaal wakker was ik om 12.30 in een lekkere warme bed. Ik zag mijn vriend glimlachen naar me. Ik vroeg hem meteen : Heb je ze gezien? Hij zei ja.

Hij vertelde mij dat 15 min nadat ik binnen de ok was, hebben ze hem binnen gehaald om te kijken hoe het geworden is. Hij had me rechtop gezien op de operatietafel en dr. De Meyere vroeg hem welke van de 2 borsten hij goed vind. De linker was groter dan de rechter (linker had 400 cc en rechter had iets van 300). De pc zei dat de grote borst heel lelijk zal eruit zien en mijn vriend dacht preceis hetzelfde. Was gewoon te veel en te hoog, als een ballon zei mijn vriend. Hij zei dat iets groter dan de rechter maar kleiner dan de linker zou goed zijn en hij ging weg van de ok.

Ik keek naar mijn borsten maar ik verwachte ze heel groot te zien. Ipv dat zag ik gewoon de grote die ik bijvoorbeeld altijd met pushup bh’s bereikte. Ah, wat a dissapointment!! Ik begon te huilen en mijn vriend probeerde mij een goed gevoel te geven. Hij zei dat ik echt een D cup had, of en grote C.

Later kwam de anesthesist binnen om te kijken hoe het met me gaat. Ik vertelde dat ik naar de wc wou gaan en ik vroeg hem ook wat voor cupmaat heb ik. Hij zei dat hij niet zeker weet, maar dat hij denkt een D te zijn.

Mijn infuus mocht eruit en ik ging naar wc. Een andere NL meisje kwam binnen, ze was de patiënt die na mij geprogrameerd was. Ze vroeg hoe het met me gaat en ze was blij toe ze zag dat het heel goed gaat. Ze was daar ook voor een BV en ook een beetje zenuwachtig.

Rond 13 uur kwam dr de meyere om te kijken hoe het me mij gaat. Mijn eerste vraag was “Heb ik een D ? “ Hij lachte en hij zei “ik denk het wel, ik ben geen lingerie specialist. “ Hij wenste mij succes en ging zich voorbereiden voor een nieuwe operatie.

Om 13.15 zijn vrouw (=de secretaresse van Artemedis) kwam mij alles vertellen over de nazorg. Ik kreeg een tasje mee met mijn prothesis certificaat (Mc Ghan/Allergan soepele siliconen gel, 345g left en 345g right) , een streepje paracetamol 500 en 6 antibiotica pillen. Ze vertelde mij wat ik wel en niet mag doen in de komende 6 weken en ze zei dat als ik vragen heb kan ik altijd bellen. Als ik problemen heb kan ik ook ’s nachts bellen naar een nummer die ze me gaaf.

Ik heb een afspraak gemaakt om de litteken wires weg te halen op volgende dinsdag op Schippol.

Rond 13.30 zijn we weg gegaan richting huis. Helaas stonden wij heel lang in de file en wij waren rond 17.30 thuis. Ik heb geen pijn ervaren toen, alleen een heel strak gevoel en had moeite om met rechte schouders te lopen. Ik had ook een beetje last van de heel strakke verband die pas volgende ochtend eruit mag.

Eerste nacht was niet zo prettig. Ik kon niet zelf van bed opstaan en elke keer dat ik naar de toilet moest, moest ik mijn vriend wakker maken. Slapen op de rug ging ook niet goed, dus ik heb bijna de hele nacht niet geslapen. Mijn buik was groter dan mijn borsten, zovell vocht erin zat. Ik ik kon niet stoppen met water drinken, dus ik moest heel vaak naar de wc gaan.

Eerste dag , om 6 uur was ik al helemaal wakker en borred. Ik wachte tot 7 uur toen mijn vriend ook wakker werd. De bed uit was echt en avontuur. Ik kon niet bewegen, had ook veel spierpijn en naar beneden lopen duurde 15 minuutjes. Ik liep als een heel oude vrouwtje. Mijn vriend ging voor paar uurtjes werken, en om 13 uur toen hij thuis kwam heeft hij mijn verband eruit gedaan. Ik kon better ademen maar ik was nog steeds bang om te douchen.

Ik heb mijn bh opengedaan om even te kijken hoe zijn ze geworden. In de spiegel zie ik ze nogal klein en bal ik hiervan. Mijn vriend zegt dat ze groot genoeg zijn… Hij heeft een foto met zijn gsm gemaakt en in de foto zie ik ze ook groter dan wat ik in de spiegel zie.

Wel raar toch?

Anways, de dag ging heel langzaam. Niet veel pijn, meer strakke gevoel. Ik ben bang om te roken, dus ipv roken eet ik heel veel choco’s…

Vandaag gaat het nog beter dan gister. Heb helemaal geen pijn, ik kan beter lopen en veel dingen zelf doen. Ik heb ook beter geslapen (beetje op me zij)

Straks ga ik douchen en mijn nieuwe boobs weer bekijken. Uh ik hoop echt dat ik een D heb… En ik hoop dat ze nu niet gezwollen zijn, want dat betekend dat ze nog kleiner worden dan nu toch?

Weet iemand wat is 345 g in cc’s? Ben echt benieuwd naar. (niet dat het veel uitmaakt maar toch)

Anyway,dr de Meyere zal ik aan iedereen aanraden! Hij is echt een PRO en ik ben echt blij dat ik mijn op door hem heb laten doen.

XXX

Akasha

Link to comment
Share on other sites

Hey Akasha,

Wat fijn om weer wat van je te horen!!! Gelukkig is alles goed gegaan en ben je al wat op de been. Dat volle gevoel is normaal maar neemt de komende dagen geleidelijk af hoor!! Ik hoop wel dat je uiteindelijk wel tevreden zult zijn met de maat! Want je moet er toch wel rekening mee houden dat er nu nog vocht zit. Ze zullen mooier van vorm worden en soepeler!!

Wat betreft je vraag over je protheses. De grammen zullen ongeveer gelijk zijn aan het aantal cc. Dat is wat ik ervan weet!!

Geniet er maar lekker van en ik ben wel heel benieuwd hoe ze zijn geworden. Heb je al foto's gemaakt? Ja Bruno de Meyere doet zijn werk uitstekend en ik ben zelf iedere dag nog zo blij dat ik mijn heroperatie door hem heb laten doen!!!

Dikke kus

Daantje

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.