Jump to content

Intake gesprek en afspraak vast gezet


Tha

Recommended Posts

Hoi,

Na 2 jaar lang twijfelen en veel gelezen op dit forum heb ik de stap gezet.

Bevend heb ik mijn telefoon genomen en een afspraak gemaakt bij dr Segers in Heist op den berg voor te spreken over mijn borsten.

Aangezien ik nog maar 21 ben was het toch al een grote stap ook al was het maar een consultatie na 15 kg afvallen is er helaas veel verdwenen van mijn mooie D cup en zijn mijn borsten enorm gaan hangen ;( .

Dus heb ik afgelopen zondag mijn afspraak gehad bij dr Segers en waar ik voor vreesde er moest een lifting gebeuren en aangezien ik naar mijn D wou worden er ook prothesen gebruikt twijfel nog wel tussen 350 en 450 cc.

Nu ik hierop veel lees, stel ik mij bepaalde vragen bij haar gesprek vertelde ze mij wat er ging gebeuren maar zij sprak wel niet over achter spier of ervoor. Ik vroeg ook wel prothesen ze gebruikten kreeg ik de uitleg ik werk hier al heel mijn carrière mee en zij geven een levenslange garantie.

Ik was echt enorm overtuigd van haar maar lees nu zoveel hier, dat ik precies niet weet? Is dit normaal?

Groet

Thajenna

Link to comment
Share on other sites

Hoi, welkom!

Hou er rekening mee dat levenslange garantie niet betekend dat bij bijv lekkage alles vergoed wordt. Doorgaans krijg je gratis nieuwe protheses en € 1000,00 operatievergoeding. Dit forum helpt je enorm om alles beter te begrijpen en een weloverwogen keuze te maken.

Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.