Jump to content

Coco : 1 feb 2010 : Dr. de Boer : Kennemer Gasthuis


Guest Coco

Recommended Posts

Misschien een beetje voorbarig omdat ik nog niet op hele korte termijn een bv zal krijgen, maar toch al een voorsteltopic geopend.

Ik ben Coco 23 jaar, 1.72m, 57 kilo, nu 75 B.

Ik ben vroeger echt heel erg onzeker over mijn borsten geweest, maar toen ik (op mijn 18e ongeveer) een zwaardere pil ging slikken zijn mijn borsten een heeeeeeeel klein beetje groter geworden, minder dan 1 cup maar net genoeg om mij een beetje extra zelfvertrouwen te geven, en om er met een hele goede push up bh die eigenlijk net een maatje te klein is toch nog wat van te maken.. Het grappige is dat sommige mensen, waaronder mijn vriend dachten / denken dat ik al een bv heb gehad. Kun je nagaan hoe ik ze helemaal in me nek trek haha.. Dit ziet er dus leuk uit van de voorkant, maar het naadeel is dat ik dan van de zijkant helemaaaaal plat ben! Verder voel ik me in bikini ook niet helemaal op me gemak, vooral niet tussen vriendinnnen en familie die allemaal mega cups hebben (of hebben gekocht). Ja en in heel veel kleding mis ik gewoon 'iets'. Vooral in blousjes e.d.

Ik heb dus lang getwijfeld of ik het nou wel of niet moest doen. Vooral omdat ik geen onwijs complex heb ofzo.. Maar ik heb nu de knoop definitief doorgehakt! Ik heb zoiets van het kan, en het lijkt me super dus waarom niet?! Ik kan ook wachten en het uiteindelijk op mijn 40ste laten doen en dan denken had ik dit maar 20 jaar eerder gedaan?? Ik ga er gewoon voor! Nu nog een ding dat mij tegen houdt, de financien... Volgens mij echt het stomste onderdeel van de bv! Maar ja hoort er toch bij, dus sparen maar.. Ik overweeg ook nog om een PL af te sluiten, maar ja sparen is natuurlijk altijd beter.. Ben er nog niet helemaal uit! Het vervelende is dat nu ik eenmaal heb besloten om toch te doen, ik het het liefst gister wil! haha waarschijnlijk wel herkenbaar voor de rest..

Aankomende vrijdag (27-03-09) om 15.30 mijn eerste consult bij MediConsult in Haarlem. Ik heb hier heel veel vertrouwen in omdat ik hier 2 jaar geleden een neus operatie heb ondergaan. Ik ben zowel over het resultaat als over de werkwijze van de kliniek zeer tevreden dus ga ook niet verder zoeken.. Ben super benieuw wat ik ga 'krijgen', ik dacht zelf aan ongeveer 300cc ronde zachte prothese voor de spier. Maar de pc zou natuurlijk heel iets anders kunnen adviseren.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Chantal

Spannend allemaal :D En je hebt gelijk hoor, waarom nu niet doen als het kan. Je leven kan er wel weer anders uit zien over een paar jaar en dan is het zonde als je de kans niet hebt gegrepen.

Geld is bij meerdere een probleem. Persoonlijk ben ik altijd van het doorsparen, maar dat is mijn opvoeding geweest. Vast zitten aan leningen is ook weer zoiets, vooral als je jong bent. Maar dat is mijn mening hoor en ik wil er echt niemand mee op de tenen trappen! Als iemand er een lening voor af wil sluiten moeten ze dat helemaal zelf weten :D

Gewoon nadenken en afwachten wat de PC zegt vrijdag :D Laat het je ons weten hoe het is gegaan?

Link to comment
Share on other sites

Vanmiddag om 15.30 mijn consult!

Echt heel raar, maar ik voel dat ik gewoon echt zenuwachtig aan het worden ben! Ik zou echt niet weten waarom, want het is niet zo dat ik vanmiddag geopereerd ga worden ofzo.. Had het ook niet verwacht..

Ben wel echt super benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Ik heb het voor mezelf al helemaal bepaald dus realiseer me wel dat dit nog eens tegen kan gaan vallen. Gelukkig gaat me moedertje met me mee, wel fijn om iemand bij je hebben die mee kan denken. Ook al heeft zij een hele duidelijke voorkeur voor plaatsing achter de spier, echt geen idee waarom, dat weet ze volgens mij zelf ook niet haha. We zullen waarschijnlijk alle twee wijzer worden na vanmiddag.

Ben wel benieuwd, hebben jullie eerst voor jezelf bepaald wat voor prothese e.d. jullie wilde, en je daarna daarin laten adviseren door je pc? Of zijn jullie echt helemaal van zijn / haar oordeel uitgegaan?

Ik heb vaak het idee dat als op site's van klinieken zelf kijkt, en je ziet bij de foto's bv. alleen maar achter de spier, dat de kliniek dat gewoon doet omdat zij daarzelf in gespecialiseerd zijn, en niet omdat dat per se het beste voor jou is..

Zijn jullie niet bang (geweest) voor dat soort valkuilen?

Link to comment
Share on other sites

Hi Coco!

Ik heb me zelf helemaal laten adviseren door de pc.

Hij adviseerde mij ronde protheses omdat ik de borstvorming al heb en boven de spier, omdat ik genoeg borstweefsel had.

De pc vertelde mij dat 'ie niet het aantal cc voor mij kon gaan kiezen, omdat 'ie mij niet kent.

Na het eerste consult moest ik met plastic zakjes kijken hoeveel cc ik wilde.

Ik had een bh van mijn vriendin geleend en daarin zakjes water gedaan, een strak shirtje aan, zodat je het resultaat een beetje ziet.

Ik heb gekozen voor 400 cc.

Naar aanleiding hiervan kon de pc bepalen of dit mogelijk was (hoeveelheid borstweefsel).

Hij vertelde er overigens wel bij dat in dit ziekenhuis geen borsten werden gecreeerd zoals Lolo Ferrari en dat is maar goed ook!

Nou meid, ik wens je heel veel succes vanmiddag en we horen wel hoe het gegaan is!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mols1234

Ook ik heb me laten adviseren door mijn pc.

Ik heb alleen gezegd dat ik een volle D wilde.

Hij heeft toen gekeken wat er mogelijk was, ongeveer 375cc. En daarbij adviseerde hij dual plane/split pocket omdat je bij veel cc en een smal lichaam lelijke randen zou gaan zien.

Uiteindelijk is het 395cc geworden een een volle D.

Groetjes

Mols1234

Link to comment
Share on other sites

Nou 1ste consult is gelukkig goed gegaan!

Gesprek was met dr. Ludlage, de directeur van Mediconsult. Heel grappig was dat hij mijn achternaam zo bekend vond klinken en zich afvroeg of ik hier misschien al eens eerder was geweest. Nou dat klopte natuurlijk, dus toen ik vertelde dat ik ook een neusoperatie heb ondergaan, zocht hij gelijk mijn gegevens op de computer op. Binnen 5 minuten, stonden de voor en na foto's van mijn vorige operatie op zijn scherm, echt heel grappig om die weer eens te zien! Ik word geopereerd door dr. de Boer, die mij vorige keer ook heeft geopereerd dus dat voelt wel vertrouwd..

De uitkomst was gelukkig zoals ik ook gehoopt had, ronde prothese voor de spier geplaatst. Alleen heb ik me over laten halen om toch cohesieve prothese te nemen, ik was echt verbaasd over hoe zacht deze waren! En het feit dat hier levenslange garantie op wordt gegeven is toch ook wel een fijn gevoel.. Jammer alleen dat ik geen goede bh aanhad om te passen, de groote gaan we dus pas bij het 2e consult bepalen. Wel heel grappig want ik had elke keer de 260 en 275 cc in me handen, en mijn moeder bleef maar volhouden dat 230 wel meeeeer dan groot genoeg was haha. We zijn er wel over uit gekomen dat ik voor een volle C cup ga. Ik zat zelf ook een beetje te twijfelen over een D, maar de pc (en mijn moeder) hebben mij er echt van verzekerd dat dit veel te groot voor mij is. Ben ik het uiteindelijk ook wel over eens! Ik krijg trouwens de McGhan Inspira Soft Touch.

IK71, hoe heb je dat dan gedaan met die zakjes water? Hoeveel water heb ik dan bv. nodig om 275cc na te bootsen? Ik heb ook wel eens gehoord van zakjes met rijst, maar weet niet wat voor berekening hier achter zit?!

Maar goed, eerst volgende plek is pas in Juni, en dan verwacht ik ook het geld bij elkaar gespaard te hebben. Is wel midden in de zomer, maar wij gaan in September pas op vakantie, dus dat zou wel weer goed uitkomen! Kan nu echt niet meer wachten!!!

Link to comment
Share on other sites

Wat leuk coco dat je als nog wil gaan doen... super!! en toevalig worden we samen in juni geopereerd , we kunnen samen aftellen. ik ben benieuwd naar je 2 consult.

succes.

Link to comment
Share on other sites

Hi Coco!

Wat leuk voor je dat het consult zo goed verlopen is!

Je hebt nu iets om naar uit te kijken en het aftellen kan beginnen (voor je het weet is het zover....)

Mijn pc vertelde me dat 100 gr water ongeveer gelijk is aan 100 cc (er zit iets verschil in, maar dat is zooo minimaal).

Dus succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest Chantal

Jeeej, wat goed dat je consult zo goed ging en wat leuk dat ze je naam nog wisten :D

Hahaha je moeder gaat duidelijk een beetje voor save, wat lief :D

Je moet je eigen gevoel volgen en als jij jezelf het beste voelt bij de 265 of de 275 CC moet je daar lekker voor gaan :D

Heb je al een echte datum voor Juni of nog niet?

Link to comment
Share on other sites

Nee ik heb nog geen definitieve afspraak gemaakt, ik ben daar bij het gesprek weg gegaan met zo iets van, nou oke en nu heel goed gaan sparen.. Maar zaterdag ging ik dus even op mijn rekening kijken, en zag dat ik nog iets meer als 2.500 euro op me rekening had staan! Dat is echt een heel erge meevaller!! Dus nog maar 1.000 euro en dan ben ik er al..

Toch maak ik bewust nog geen afspraak. Het is namelijk op het moment echt super druk, wel begrijpelijk want iedereen wil natuurlijk nog voor de zomer. In juni zal het volgens mij wel veel rustiger zijn, en misschien zelfs zo rustig dat er een leuke aanbieding komt. Een kennis van mij heeft namelijk 3 jaar geleden ook bij Mediconsult in de zomer een BV laten doen met een klinke korting vanwege een zomeraanbieding. Ik ga hier niet van uit, en ga wel gewoon het hele bedrag sparen, maar ja.. het is natuurlijk altijd leuk meegenomen toch??!!

Nog een vraagje, de pc vertelde mij vrijdag dat ik ook een speciale sportbh dien aan te schaffen omdat ik dan niet ingetaped hoef te worden. Moeten andere dan wel ingetaped worden? Of werken alle klinieken nu met zo een soort bh? Of hoef je misschien bij het dragen van elk soort sportbh niet meer ingetaped te worden? Ik vind de bh vrij prijzig a 67.50 ofzo, maar als het echt een speciale bh is heb ik het er natuurlijk wel voor over!

Link to comment
Share on other sites

Nog een vraagje:

Weet iemand waar ik een maattabel van de Mcghan Inspira Soft Touch kan vinden?

Dus wat voor maten (cc) er allemaal zijn, en waar ik mischien iets meer terug kan vinden

over breedte en projectie??

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

YESSSSSSSS!!

Ik heb een bonus gekregen van 875 euro (bruto), en 10% loonsverhoging! Dat maakt het sparen wel een stuk makkelijker :101:

't is hier trouwens wel heel errug rustig geworden he, sinds .nl het weer doet. En iedereen maar zeggen dat ze hier zouden blijven :93:

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

COCO!!

wat super.. heb je het nog sneller bij elkaar...

kun je nagaan vakantiegeld komt er ook aan of nie?!

Dan hebbie het zo bij elkaar!!

Kusj!

Link to comment
Share on other sites

Guest Nina32

Super Coco!!!

Enne... wij zijn er nog hoor! ;) Hoewel.... ik ga er nu vandoor,

ga mijn t**ten aan de hele wereld laten zien! In de sauna! :3:

Link to comment
Share on other sites

Nee helaas geen vakantiegeld, dat wordt bij ons gewoon bij je maandelijkse salaris gestord..grr.. Daar merk je dus echt helemaal niks van! Zijn we (de 3 vrouwen die in dit bedrijf werken) trouwens allemaal niet blij mee!

Maar er stond 3 dagen geleden nog 2.500 euro op me rekening (nu vast minder) + 700 (ongeveer netto) = 3200

Nodig = 3650 = al heel dicht in de buurt!!!

Nu kan ik natuurlijk niet in 1 keer al het geld van mijn rekening opnemen, dan zou ik met rekeningen in de problemen kunnen komen.. Maar ik heb wel meer hoop dat het ook echt in Juni zal gaan lukken!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Chantal

Oeh wow! Nog een maandje hard werken en misschien iets meer geld als nogmaal aan de kant zetten en dan heb je het en kan je nog verder sparen ook. Extra geld achter de hand is altijd fijn ;)

Gaat vast lukken in Juni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Al een hele tijd niet meer gepost op het forum. Zoals ik hierboven heb geschreven was ik druk aan het sparen, ik was heel gemotiveerd dus de eerste 2.000 euro was zo binnen. Maar toen ging mijn aandacht snel verslappen (ben echt zooo slecht in sparen). Ik ging weer veel te veel geld uitgeven aan andere dingen, die borstvergroting komt nog wel dacht ik..

Nu ben ik 2 weken geleden weer bij Mediconsult geweest i.v.m. mijn neuscorrectie van 3 jaar geleden, er waren achteraf toch nog wat dingetjes waar ik niet helemaal tevreden over was. Nou dat was geen probleem, dr. de Boer was het met me eens, dus dat zal op 12 Januari onder garantie, onder lokale verdoving gecorriceerd worden. Nou dat lokale verdoving vondt ik toch niet zo heel fijn klinken, dus ik heb vorige week gebeld of dat ook onder narcose zou kunnen, als ik de narcose kosten zelf betaal. De dokter vond dat niet echt nodig, maar goed, het kon!

Toen ging weer verder nadenken, als ik toch onder narcose ga... kan ik beter ook gelijk een bv doen! Ik wil dat uiteindelijk toch doen! En een narcose brengt toch altijd wel wat risico enzo met zich mee (en ik sta er niet om te springen) dus eigenlijk wel verstandig om dit te combineren! Ik mag gelukkig van mijn vriend 2.000 euro "lenen" dus ik ga ervoor! Ik ga vanmiddag even bellen om te vertellen wat ik heb besloten, en ik hoop dat ik dan nog steeds op 12 Januari kan worden geholpen. Spannend hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Fjo,

Bedankt voor je berichtje! Ik heb vanmiddag met de kliniek gebeld en het kan in principe! De datum blijft ook op 12-1 staan, dus helemaal super, hoef ik iig niet nog langer te wachten.. Ik heb maandag een afspraak voor een 2e consult, dan moet ik een "lege" bh meenemen (kopen want die heb ik dus niet), en dan kan ik protheses gaan passen! Daar heb ik echt zooooo een zin in! De uiteindelijke grote wordt trouwens pas tijdens de operatie zelf bepaald, d.m.v. pas- protheses. Dan mogen me vriend en moeder even komen kijken en meebeslissen! haha wel raar hoor!

Heb er zooooo een zin innnnn!!!! :43:

Link to comment
Share on other sites

Hey die Coco,

Ik heb je net op de andere site (.nl) een berichtje gestuurd, hahaha! (Daar heet ik Jutie), ik ga 1 dec bij Mediconsult voor een borstvergroting. Het leuke van dit forum vind ik is dat je mekaar sneller terug hebt gevonden, haha.

Leuk om je topic te lezen! Hier heb ik een link voor je, waar je alle maten McGhan in terug kunt vinden, heb 'm ook van iemand hie rovergenomen :-)

http://www.borstenforum.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=89

Zelf krijg ik ook ronde soft touch cohesieve, boven de spier (misschien dual plane). Volgens mij is dat hun voorkeur een beetje. Maar hij (ludlage en de boer) zeiden ook dat ik (net aan) genoeg weefsel had van mezelf om het zo te doen.

Anyway, tof dat je zo snel al kunt! En dat je de poet bij elkaar gespaard hebt. T is niet niks he? Oja, ik heb nog een tip : bij de hema had ik een heel fijn bh'tje gekocht zonder vulling, ook speciaal voor het tweede consult! Eentje die na de bvg misschien ook nog wel lekker zit. Zeeman had ook iets dergelijks.

Succes meid! Ik volg je topic.

Liefs,

Becky.

Link to comment
Share on other sites

Hi Becky,

Dus jij bent ook Jutie haha, ook toevallig! Bedankt voor de tabel, die ga ik zo even doorpluizen.. Ben zo benieuwd hoeveel cc het uiteindelijk gaat worden. Als ik die prothese zo in mijn handen heb vind ik het al snel heel groot lijken! Maar ik wil ook niet achteraf spijt hebben dat ik te klein heb gekozen.. Je doet het waarschijnlijk maar 1 keer he?! Heb jij al een inschatting gekregen hoeveel cc het gaat worden?

Volgens mij gaat bij Mediconsult zowat alles voor de borstspier inderdaad haha. Ik heb ook een paar kenissen die daar zijn geweest en die hebben allemaal het zelfde! Maar het schijnt dat ik genoeg borstweefsel heb (was zelf ook verbaasd haha) en dat het dus makkelijk voor de borstspier kan. Daar ben ik wel blij mee, want dat vind ik er over het algemeen het natuurlijkste uitzien. Wordt het voor jou (voor de spier of dual plane) ook pas tijdens de operatie zelf bepaald?

Nou nog 7 daagjes, ik tel met je mee! Spannend hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hoi

Bij mij zei dr. Ludlage ook dat het voor de spier kon, ik was toen vet opgelucht omdat ik dan minder pijn heb tijdens mijn herstel en sneller aan het werk kan enzo. Maar voor de spier heeft ook een nadeel, je kan sneller randen zien. En bij MSC zeiden ze me dat het minder lang mooi blijft als je voor de spier doet, achter de spier heeft ook minder complicaties.

En aangezien ik toch wat meer cc wil dan ze mij hadden voorgesteld moet ik gaan voor dual plane toch?

Wat denken jullie? Ik twijfel zo erg..

Link to comment
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.