Jump to content

Help! Wat te doen?


Rose1988

Recommended Posts

Heey meiden,

Ik wil graag even jullie advies over het volgende. Ik ben vandaag 12dagen PO en voel me goed. Heb nauwelijks pijn en bewegen gaat ook alweer goed.

Ik heb een paard die afgelopen week een klap heeft gehad van een ander paard op zijn kaak, dat is enorm gaan zwellen en nu dus ook ontstoken. De dierenarts heeft het net open gesneden en het moet 2x per dag gespoeld gaan worden. Wat denken jullie, zou ik dit kunnen doen of niet? Met een tuinslang een beetje spoelen is toch niet te zwaar?

Ik wil het beste voor m'n paard maar ben ook bang dat als ik teveel doe m'n borsten straks minder mooi genezen!

Wat zouden jullie doen?

Link to comment
Share on other sites

Het spoelen op zich lijkt mij geen probleem! :)

Is er wel iemand bij je in de buurt dan? Lijkt mij niet zo prettig (zacht uitgedrukt) als je bijvoorbeeld een harde ruk aan je arm krijgt terwijl je hem vasthoud oid.

Link to comment
Share on other sites

Ja m'n vader of de eigenaar van de stal houdt hem vast, zodat ik inderdaad nooit ineens een harde ruk ofzo kan krijgen

Het zit alleen bij z'n kaak dus ik ben bang dat m'n armen dan te hoog komen. Maar als ik toch zorg dat ik m'n bovenarmen langs m'n bovenlichaam houdt is het goed toch?

Link to comment
Share on other sites

Hey, lijkt me op zich geen probleem. Ik Ben 13 dagen po ( voor de spier) en doe vanalles. Geef bv ook de planten water met tuinslang. Ik let alleen wel constant heel goed op dat mijn ellebogen niet te hoog komen.

Gr

Link to comment
Share on other sites

Ja zolang je je ellebogen niet te hoog doet is er niks aan de hand hoor, mag echt wel iets bewegen, als je maar niet boven je schouders uit komt. :)

Link to comment
Share on other sites

Inderdaad op je armen letten, maar kan me ook zo voorstellen dat het voor het beest geen pretje is en misschien onverwachte bewegingen gaat maken waardoor je toch verkeerde bewegingen misschien gaat maken.

Kun je niet vragen of je vader het spoelen kan doen voor je?

Link to comment
Share on other sites

Nou m'n vader houdt hem vast omdat dat zwaarder is omdat hij wat gaat tegenstribbelen. Ben vanavond op een krukje gaan staan zodat ik al hoger sta en m'n armen dus niet te hoog komen. En dan de tuinslang met twee hadden vasthouden zodat het gewicht verdeeld is!

Bedankt voor jullie reacties, stelt me weer gerust ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.