Jump to content

Cerederm 5x8cm 8 stuks pleisters voor de behandeling van littekens


Didi

Recommended Posts

Gekocht voor 29 dus doe een goed bod

Ik heb door deze pleisters geen last gehad van jeuk en roodheid.

Info:

Cerederm® is een zelfklevende siliconenverband voor de behandeling van littekens. Het Cerederm® verband bevat componenten die zijn geselecteerd op hun biocompatibiliteit. Bijzondere zorg is besteed aan de ontwikkeling van medische siliconen. De intrinsieke eigenschappen van het verband, dankzij een ontwikkelde technologie, verzekeren een perfecte hechting aan de huid en een pijnloze verwijdering.

Het wordt aanbevolen om de pleister in de ochtend toe te passen voor de dagelijkse transpiratie. Voor het aanbrengen van Cerederm®, eerst het litteken grondig reinigen. Verwijder de pleister uit de verpakking. Het is mogelijk om de pleister naar gewenste grootte te snijden voor perfecte afdekking van het litteken. Breng de pleister aan, zodanig dat de kleefband zich op het litteken vasthecht. Verwijder daarna voorzichtig de beschermfolie. Het is niet nodig om een extra zalf aan te brengen maar u kan de pleister altijd afdekken door middel van een elastisch verband.

Om de herpositionering van de pleister te vergemakkelijken, is het ideaal om hem tegen een schone spiegel te plakken voor het douchen.

Herbruikbaar 3 dagen of 1 maand van de behandeling.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.