Jump to content

Aanpasbare borstexpanders/-implantaten van Becker


Recommended Posts

Becker

Een Becker prothese is het enige gelimplantaat dat u een keuze biedt tussen een borstreconstructie in één of twee fasen. Deze unieke producten bevatten een binnenste lumen met zoutoplossing voor weefselexpansie en een buitenste lumen met gel om het implantaat zachter te laten aanvoelen. De externe injectieopening maakt bijstelling van het volume eenvoudig. Deze opening kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer de expansie is voltooid.

Dankzij het gepatenteerde ontwerp met twee lagen bieden Becker implantaten hetzelfde gevoel als een gelprothese, gekoppeld aan het flexibele volume van een met zoutoplossing gevuld implantaat. Het Becker-implantaat met geruwd oppervlak is verkrijgbaar in drie modellen: Round Becker 25 (25% gel), Round Becker 50 (50% gel) en Contour Profile® Becker 35 (35% gel).

Spectrum® postoperatief aanpasbare borstimplantaten

Deze met zoutoplossing gevulde modellen worden uitsluitend geleverd door Mentor. De arts kan het volume van het borstimplantaat bijstellen gedurende maximaal zes maanden na de borstvergroting. Zoutoplossing kan in een eenvoudige polyklinische procedure worden toegevoegd en verwijderd om het uiteindelijke volume van het borstimplantaat te bepalen. Hierdoor wordt flexibiliteit geboden en hebt u het eindresultaat van de borstvergrotingsprocedure beter in de hand. De met zoutoplossing gevulde Spectrum® borstimplantaten zijn verkrijgbaar in drie modellen en diverse maten.

Smooth Round Spectrum® model 1400

Een combinatie van de populaire ronde borstprothese met de extra mogelijkheid het volume aan te passen na de operatie. Het omhulsel van het implantaat heeft een glad oppervlak.

BRON : Mentorcorporation

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.