Ga naar inhoud

Behandeling met botox


B-Cupje

Aanbevolen berichten

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren maar weten niet dat met Botox het probleem (onder oksels en op handen en voeten) goed te behandelen is.

Overmatige transpiratie kan een groot effect hebben op iemands functioneren. Het is dus heel prettig te weten dat hier iets tegen te doen valt.

Botox blokkeert de samentrekking van de spier en daarmee de werking van zweetklieren : de zweetproductie kan een halfjaar worden geremd .

Wat is Botox?

Botox is een stof die de spieren ontspant en wordt al jaren gebruikt in de geneeskunde.

Botox wordt rechtstreeks in de spier gespoten en verslapt de mimische spieren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Botox geen vuller.

De stof wordt vooral gebruikt om mimiekrimpels in het voorhoofd, fronsrimpels en kraaienpootjes te laten verdwijnen of te verzachten.

Hoe gaat de Botox behandeling in zijn werk?

Vooraf zal met u worden besproken hoeveel Botox behandelingen u nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen. Na de behandeling met Botox kan de huid wat rood of gezwollen zijn. Dit trekt binnen enkele uren na de behandeling weg. Het effect van Botox is al na een paar dagen zichtbaar. Na verloop van tijd is de stof echter uitgewerkt. Botox blijft bij herhaling meestal langer effectief.

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.