Mm7

Silver Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mm7 last won the day on December 2 2019

Mm7 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Mm7

Recent Profile Visitors

122 profile views
 1. Ik denk dat het enkel vocht is in mijn buik. Vandaag trouwens ook minder last van. Zouden ze die knoopjes morgen al afknippen? Hoe gaat het verder met jou nu? Vanaf wanneer deden jullie het huishouden etc weer? Zoals stofzuigen enzo. Ik verveel mij ontzettend.
 2. Heftig zeg, heb even opgezocht en zag dat jij een wissel hebt gehad, nog steeds blij? Slapen op mijn rug gaat goed, alleen eerste twee nachten erg rugpijn gehad. Qua herstel alles prima. Linkerborst is nog iets harder en ik voel daar af en toe echt een soort verschuiving als ik op sta etc. Ook voel ik aan de linkerborst erg het knoopje van de hechting, heb een beetje het gevoel alsof links mij enorm in de weg zit en nog niet zo lekker mee doet qua herstel, steekt ook regelmatig scherp enzo. Rechts nergens last van, al aardig zacht etc. Mijn buik zwelt in de loop van de dag echt op, en staat dan enorm gespannen. Meer mensen hier last van gehad? Al met al valt het mij enorm mee, alleen knelt de bh van de kliniek erg ik omvang als mijn buik zo opzwelt in de loop van de dag. Ik zal morgen eens proberen foto’s te plaatsen. Maandag heb ik controle, weet iemand of de pleisters er dan af mogen? ik heb oplosbare hechtingen, alleen bij de linkerkant voel ik het knoopje erg hard, lost dit ook vanzelf op?
 3. Tot nu toe erg blij met de maat. Inmiddels wel overal vocht, en ik ben verkouden en hoest onwijs. Dat doet echt zeer. Begin van de avond een uurtje geslapen en zie nu een beetje op tegen de nacht, ik werd echt wakker met pijn. Zo toch maar proberen. Wat namen jullie als pijnstiller? Ik heb alleen paracetamol.
 4. Dankjewel voor het aanpassen. Alles is goed gegaan, inmiddels ook alweer lekker thuis, linkerborst voel ik heel erg, is ook ook wat zwelling. Rechterborst geen pijn. Enorm over gegeven toen ik thuis kwam, maar daarna voelde ik mij zo goed. Was al misselijk vanaf het moment dat ik wakker was. Nu voel ik mij prima, lekker herstellen!
 5. Hi, Morgen ochtend om 7.30 uur mag ik mij melden bij de Boerhaave kliniek, om 08.00 krijg ik mijn operatie door dr van der Weij. 305cc van mentor, voor de spier. Voorsituatie is 75a/75b, afhankelijk van mijn gewicht. Ik ben echt enorm zenuwachtig, 100x gedacht om het af te zeggen. Maar ik ga het doen! Morgen hopelijk een update dat het onwijs is mee gevallen ?